Pevný Disk Box Hliníkovej Zliatiny pre Mini PCIE mSATA SSD USB 3.0 Prevodník Adaptér Prípade Pevného Disku Box SSD Pevný Disk Box

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.81

€9.08

Pevný Disk Box Hliníkovej Zliatiny pre Mini PCIE mSATA SSD USB 3.0 Prevodník Adaptér Prípade

Funkcie: 1. Podpora SSD definované rozhranie mSATA v Mini PCI‑E, ale nie SSD definovaná SATA MINI PCIE (ASUS signál) rozhranie v Mini PCI‑E.

2. Tento produkt podporuje iba 5 cm, dĺžka rozhranie mSATA SSD, podporuje pre MSATA‑SATA.

3. Skvelé spracovanie, tento disk okno môžete dokonale spĺňať vaše požiadavky.

4. Pomocou vysoko‑kvalitných materiálov, silné a odolné a má dlhú životnosť.

5. Malé rozmery, ľahko sa prenáša a obchod, je vhodné použiť, a s dobrými výsledkami.

Špecifikácia:

Typ Položky: Pevný Disk Box

Materiál: Hliníková zliatina

Podpora Pevných Diskov: pre MSATA-SATA pevný disk

Lámanie Disku Dĺžka: Cca. 5 cm / 2in

Zoznam balíkov: 1 x Pevný Disk Box

O platby:

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby. Všetky platby uskutočnené na www.projekt-psa.sk sú spracované Alipay.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O preprave:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: polovica msata ssd, e mini pcie, extern ssd, mini pcie, hd ssd, mini pcie na usb, pcie, msata ssd, msata, usb, msata
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Názov Značky YOUTHINK
Druh Iné

Napísať recenziu

Pevný Disk Box Hliníkovej Zliatiny pre Mini PCIE mSATA SSD USB 3.0 Prevodník Adaptér Prípade Pevného Disku Box SSD Pevný Disk Box

Pevný Disk Box Hliníkovej Zliatiny pre Mini PCIE mSATA SSD USB 3.0 Prevodník Adaptér Prípade Pevného Disku Box SSD Pevný Disk Box

0 Recenzie
€14.67

Vitajte v našom obchode. Prosím, pozorne si prečítajte pokyny a obraz pred vami, aby... vďaka!!! Kontaktujte nás, ak potrebujete viac o tejto položky,odpovieme vám na prvýkrát Vďaka pohľadu,Vítame vás znova!

3 Recenzie
€12.73

USB 2.0 Sériové RS-232 DB9 9Pin Adaptér Converter Kábel FTDI Chipset Dĺžka 1M nový USB 2.0 Converter, Sériové Kábel, FTDI Chipset, Riadok dĺžka:1M, s LED. 1.Normy: v súlade s USBV1.0, 1.1 a 2.0 2.USB signály: VCC, DÁTA+, ÚDAJOV, GND a FG 3.RS-232 signály: CD RXD TXD DTR GND DSR

1 Recenzie
€16.10

Čo by ste mali vedieť pred nákupom TV model môže byť použitý iba ako referenciu a modelu TV prijímača nemusí byť presné. Pretože rovnaké TV (ale rôznych výrobných šarží alebo rôznych výrobných oblastiach) sa môžu použiť rôzne svetelné bary. Môžete si ho kúpiť

0 Recenzie
€12.50

Všetky výrobky testované a fungujú perfektne Obrázok Produktu Základná doska testovacej funkcie postupy: 1. Skontrolujte vzhľad, ako turps, prach, cín na spájkovanie mäkké alebo iné špinavé označiť na palube. 2. Skontrolujte, či nedostatok elektronických

Súvisiace produkty