Sekáč Pero, Elektrické Rytie Pero Marker Pero, Kovové Rytie Stroj Mini Rytie Stroj Rytie Pero

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.20

€4.58

Funkcie:

Nakloniť si ruku pod uhlom (približne 45 stupňov) ako je písanie a pero a položte si ruku na stôl.

Nie zatlačte na pevný pri písaní, je mierne pomalšie, než je obvyklé rýchlosť písania. Písania ťahom môže byť prispôsobená prostredníctvom výstroj úpravu.

Master jeho výkonnosť prostredníctvom opakovaných rytie, aby sa splnili písma, veľkosti a hĺbky požiadavky z rôznych materiálov.

Popis:

Určitý objem je generovaný počas pracovného procesu (rytie pero s týmto princípom má určitý objem)

Vhodné pre rytie materiály: drevo, mäkké kovy, kameň, atď.

Špecifikácie:

Materiál:plast

Farba:čierna

Package Zahrnuté:

1*stroj

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: architekt pero, cr10 v3, značka, pre router dreva, vzdať sa 5, pero na engrave v kovov, sekáč nastaviť dreva, krieda line, kovové záznam, značka nástroj
Pohlavie Žena
Druh Nástroj Ruka Časti
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Sekáč Pero, Elektrické Rytie Pero Marker Pero, Kovové Rytie Stroj Mini Rytie Stroj Rytie Pero

Sekáč Pero, Elektrické Rytie Pero Marker Pero, Kovové Rytie Stroj Mini Rytie Stroj Rytie Pero

2 Recenzie
€95.98

Popis: Na ubíjacie zlievarne piesku v dopad na spôsob, ako môžu byť použité na spevniť v tavenie priemysel, a môže byť tiež použitý na výrobu tehál a betónu v stavebných projektov. Špecifikácia: Dĺžka: 430-540MM Hmotnosť: 3 kg Použitie tlak vzduchu:

2 Recenzie
€6.38

Kúpeľňa Univerzálny Kľúč Nástroj Ruka Kľúča Sprchové Batérie, Hadice Matica Ventilu Core Service Nástroj HY28 Špecifikácie: Materiál: A3 uhlíkovej ocele valcované za studena, plech, Farba: Strieborná Veľkosť: 192x62x3.3 mm Typ: Multi-funkčné kúpeľňa kľúča použitie

1 Recenzie
€22.63

Lekárske kosti nôž ploché kosti dláto okrúhle kosti dláto okrúhle kosti nôž kosti záhrada dláto hus obočie sekáč Materiál : nehrdzavejúca oceľ Celková dĺžka: 220 MM Package:1*pc

0 Recenzie
€6.58

body, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration:

Súvisiace produkty