Svetelný Hodiť Deka Mäkké Flanelové Deka Teplá Nap Pokrytie Rastúcich Deka Pre Deti, Spálne, Pohovky Rozkladacie Office Vianočný Darček

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.88

€7.47

Svetelný Hodiť Deka Mäkké Flanelové Deka Teplá Nap Pokrytie Rastúcich Deka Pre Deti, Spálne, Pohovky Rozkladacie Office Vianočný Darček

Odrážky: 1、Žiariace Deka: Každý bude páčiť! Osvetlenie prikrývky v noci sú vhodné pre postele a pohovky. Pestré farby sú vhodné pre chlapcov, dievčatá, a unisex.

2、Super Mäkký Materiál: Vyrobené z super mäkké, hrubé flanel. Pohodlné a mäkké vzhľad poskytuje najlepšie vyblednutiu a anti-zablokovať výkon. To nezmizne, vrásky alebo lúpať.

3、Dobré Sprievodné: Táto špeciálna deka môže byť vaše dieťa je najlepšie opatrovníka, na noc. To nie je len mäkké, teplé a pohodlné, ale tiež poskytuje jasné a žiariace ochranný kryt, v noci, aby sa cítili bezpečnejšie, keď sa zaspať.

4、Ako Používať: Stačí vystaviť deka na zdroj jasného svetla, alebo slnečnému žiareniu po dobu, a potom priniesť ho do tmavej miestnosti vidieť nočné svetlo.

5、Dobré Dary: Halloween, Vianoce a narodeniny sú jedinečné darčeky pre deti, dievčatá, chlapcov aj vnúčatá, a sú tiež veľmi vhodné pre každodenné použitie, ako je napríklad pozeranie TELEVÍZIE, čítanie na gauč, ležiace na stoličke alebo posteli.

Funkcie:

1. Žiariace Deka: Každý bude páčiť! Osvetlenie prikrývky v noci sú vhodné pre postele a pohovky. Pestré farby sú vhodné pre chlapcov, dievčatá, a unisex.

2. Super Mäkký Materiál: Vyrobené z super mäkké, hrubé flanel. Pohodlné a mäkké vzhľad poskytuje najlepšie vyblednutiu a anti-zablokovať výkon. To nezmizne, vrásky alebo lúpať.

3. Dobrý Sprievodné: Táto špeciálna deka môže byť vaše dieťa je najlepšie opatrovníka, na noc. To nie je len mäkké, teplé a pohodlné, ale tiež poskytuje jasné a žiariace ochranný kryt, v noci, aby sa cítili bezpečnejšie, keď sa zaspať.

4. Ako Používať: Stačí vystaviť deka na zdroj jasného svetla, alebo slnečnému žiareniu po dobu, a potom priniesť ho do tmavej miestnosti vidieť nočné svetlo.

5. Dobré Dary: Halloween, Vianoce a narodeniny sú jedinečné darčeky pre deti, dievčatá, chlapcov aj vnúčatá, a sú tiež veľmi vhodné pre každodenné použitie, ako je napríklad pozeranie TELEVÍZIE, čítanie na gauč, ležiace na stoličke alebo posteli.

Špecifikácie:

Materiál: flanel

Veľkosť:

S: o 75*100 cm/29.53*39.37 palec

M: cca 100*150 cm/39.37*59.06 palec

L: asi 150*200 cm/59.06*78.74 palec

Vlastnosti: jednovrstvové zahusťovanie, žiariace na noc.

Tkanie procesu: skladanie

Vhodné: je veľmi vhodný pre každodenné použitie, ako je napríklad pozeranie TELEVÍZIE, čítanie na gauč, ležiace na kreslo alebo posteľ, vhodné pre chlapcov, dievčatá, deti a dospelých, ako aj domáce zvieratá, ako sú psy a mačky.

Balenie Zoznam:

1*Žiariace Deka

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky. My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení. Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Štítky: rozkladací gauč, gauč hodiť, krátke gauč zahŕňa, deka gauč, talianska sedačka, hodiť, nastaviť rohová sedačka zahŕňa, prehoz pug, Posteľ Deka, textílie flanelové
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Posteľná bielizeň
Materiál Iné
vzor TLAČENÉ
Číslo Modelu Reflexná deka

Napísať recenziu

Svetelný Hodiť Deka Mäkké Flanelové Deka Teplá Nap Pokrytie Rastúcich Deka Pre Deti, Spálne, Pohovky Rozkladacie Office Vianočný Darček

Svetelný Hodiť Deka Mäkké Flanelové Deka Teplá Nap Pokrytie Rastúcich Deka Pre Deti, Spálne, Pohovky Rozkladacie Office Vianočný Darček

0 Recenzie
€6.99

Popis: Model: IRC Pohotovostný Režim Napájanie:≤0.69 W Vstupné Napätie:5V Vstupný Prúd:1A Infračervené Smer:Viac-smer infračervené Communicaiton Režim:Wi-Fi 802.11 b/g/n(2,4 GHz) Podporované 0S:iOS9.0/Android 4.0 a vyššie Rozsah

0 Recenzie
€11.60

Ženy Plus Veľkosť V Krku Tlač Čipky Dlhý Rukáv Boho Šaty Strany Maxi Šaty Prosím, skontrolujte si Veľkosť Grafu pred objednávky. Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím pošlite správu na nás. Funkcie: 1. Vyrobené z ľahkého, priedušného textilného materiálu,

3 Recenzie
€4.23

Najnovšie Módne!!! Transparentný vinyl mini sukňa s vreckami a strieborné tlačidlo. Pravidelný rez - fly a tlačidlo 100% polyuretán Veľkosť:S M L XL (UK 6 8 10 12 14) Stroj umývateľný 1.Prijímame PayPal len. 2.Všetky hlavné kreditné

1 Recenzie
€6.89

Funkcie: - Jednoduché používanie a čistenie, mohli by ste si len utrite ju, potom to bude vyzerá ako nový. - Ľahký, prenosný a módne, nádherný darček pre vás a vaše kamarátky. - Vhodný pre takmer všetky miestnosti v dome - použitie na oblečenie, remeselné

Súvisiace produkty