Farby a Bahna Mixér Shaker Miešačky Agitátorom elektrická Vŕtačka Prílohu Odolné LB88

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.39

€12.34

Farby a Bahna Mixér Shaker Miešačky Agitátorom elektrická Vŕtačka Prílohu Odolné LB88 Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz. Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Je možné ich použiť s akoukoľvek elektrické vŕtačky

2. Viac odolné, s plátované vrstva, ľahšie sa čistí ako iné blato mixér vrtákov

3. Ideálny bahna a maľovať miešač na miešanie na 1 až 5 galón segmentov

4. Hexangular hlavu design pre non pošmyknutia, zatiaľ čo miešanie farby, blato, malty a viac

5. Všestranný: mix farby, blato, gumy formy zlúčenina, domáce pranie čistiaci prostriedok / mydlo, atď.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Železo s plátované vrstva

Farba: ako na obrázku zobraziť

Veľkosť: ako obrázok zobraziť

Balenie Obsahuje:

1 x Náter a Bahna Mixér(elektrická vŕtačka nie je súčasťou balenia)

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: farba miešačky, nibbler, laboratórna trepačka, listy prílohy, xiro časti, farba shaker, lesbické bielizeň, pre priemyselné použitie zvukového pultu, svietidlo led, blok cement mixer
Číslo Modelu Cement Miešačky
Použitie Renovácia Tím
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Elektrický Nástroj Časti
Materiál Plastové

Napísať recenziu

Farby a Bahna Mixér Shaker Miešačky Agitátorom elektrická Vŕtačka Prílohu Odolné LB88

Farby a Bahna Mixér Shaker Miešačky Agitátorom elektrická Vŕtačka Prílohu Odolné LB88

1 Recenzie
€3.12

Popis: - 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné - Vzduchový filter nahrádza # 4238 140 4401 - Palivo line celková dĺžka: 2 nohy - Vhodné pre STIHOL TS410 TS410Z TS420 TS420Z Konkrétne odrezať Videl - Materiál: Plast+ Kov - Veľkosť: Cca. 12x

2 Recenzie
€95.98

Popis: Na ubíjacie zlievarne piesku v dopad na spôsob, ako môžu byť použité na spevniť v tavenie priemysel, a môže byť tiež použitý na výrobu tehál a betónu v stavebných projektov. Špecifikácia: Dĺžka: 430-540MM Hmotnosť: 3 kg Použitie tlak vzduchu:

0 Recenzie
€15.81

Vitajte Na Mojom Obchode môj drahý priateľ.Všetky produkty uvedené v mojom obchode sú k dispozícii, môžete si ho kúpiť. Ďakujeme za vašu návštevu tu.Majú príjemné nakupovanie!!!!! Prosím, dajte mi vedieť, ak budete potrebovať ďalšie modely, ktoré chcete, nemôžem

0 Recenzie
€14.18

Ruky Špecifikácia: Materiál: Kov Hodinu strane dĺžka: cca.5.2 mm Minútu strane dĺžka: cca.12.2 mm Z druhej ruky, dĺžka: cca.16.5 mm Farba: Modrá (Ako na obrázku) Vhodné pre ETA 6498 sledovať pohyb Sledujte Dial Špecifikácia: Materiál:

Súvisiace produkty