Hot Predaj Nerezovej Ocele Homeuse Špirála Pekáreň Zariadenie Cesto Mixér Brúska Stroj s 8 kg

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€625.94

Hot Predaj Špirála Pekáreň Zariadenie Cesto Mixér Stroj s 8 kg

Technické Údaje HS20 Vysoko Efektívne Homeuse Automatické chlebového Cesta Mixér Stroj Rozmer Múky Kapacita Energie Misy Hmotnosť Napätie 73*39*90 CM 8 KG 1.5 KW 21L 90 KG 110V/220V/230V/380V výhody cesto mixér ① HS20 misa kapacita je 21L, viac vysoko efektívne pri tvorbe cesto. ②And tiež elektronicky riadený s variabilnou rýchlosťou, veľmi odolná a pohodlná manipulácia. ③Have príručka operačné tlačidlo a automatické prevádzkové tlačidlo. ④The misy a miešanie rameno sú vyrobené z AISI 304 nerezovej ocele. ⑤The stroj vybaviť ochranu.Stroj automaticky zastaví, ak sa kryt nadvihnite. ⑥The motorových erectly pevne za misku a základňa je vyrobená ťažké liatinové zabezpečenie stability. Žiadny problém, pls, neváhajte a kontaktujte Yolanda~~

Naše stroje sú všetky zabaliť do export štandardné drevené veci/preglejky, takže sa nemusíte starať o materiál alebo dopravu problémy.

Certifikáty a Spätnej väzby od Zákazníkov chlebového cesta mixér stroj FAQ časté otázky cesta, takže miešanie stroj Q1: môžem získať viac informácií od vás?

A1: Áno! Môžete! Prosím, dajte nám vedieť, pokiaľ máte akékoľvek otázky, bez váhania! Q2: máte nejaké Službu Po Predaji?

A2: Áno! Máme profesionálne služby Po predaji položky a ak máte technické problémy alebo otázky s tovarom, welcome

kontaktujte našu Technickú Podporu Dept. alebo odbytu priamo, musíme sa vysporiadať čo najskôr. Q3:Môžete si vybrať veľkosť a hmotnosť výrobkov?

A3:Áno! Môžete! Pred nákupom stroj, dám sa vám potvrdiť, veľkosť a hmotnosť. Q4:Aká je záruka?

A4:záruka je jeden rok, počas doby, na akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať.

Kontakt spôsobom & poznámka chlieb buchta miešacie stroj na výrobu

Ak máte akékoľvek otázky o stroj alebo našej spoločnosti, pls neváhajte a obráťte sa s Yolanda kedykoľvek. Názov Yolanda Whatsapp/Wechat/Tel 0086 17737310584 e-mail yolanda(v)knownmachinery.com Skype justin_13990 QQ 2486296753 Tipy O stroj cena 1.Ak si zvolíte CFR po mori cena, naša ponuka je založená na CFR obchodných podmienok. To znamená, zabezpečíme prepravu do najbližšieho prístavu z vašej adresy, musíte usporiadať cieľový port poplatky(napr. terminál odovzdanie poplatok, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, atď.) a platiť tarifa, colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar z námorných prístavov. 2.Ak sa rozhodnete Na letisko cenu, môžeme vybaviť na prepravu a dodanie vášho najbližšieho letiska. Si zariadiť zvyšok vecí. 3.Ak si vyberiete expresné ceny, budete potrebovať pomoc prepravný agent zariadiť vlastnú vôľu. 4. Ak sa rozhodnete Do Ruska cenu, zabezpečíme všetky veci, ktoré pre vás.(len pre Rusko zákazníkov) 5.Ak sa rozhodnete Polovica vkladu cena, znamená, že ste zaplatili zálohy, naše výrobné zabezpečuje pre vás vyrobiť, a budete musieť urobiť až zostatok pred odoslaním. O stroj údajov 1. O rozmer, stroj je na strane manuál, tam je chyba v rozmery umožňujú. žiadne veľké ako 10 cm. 2. Potrebujete skontrolovať tovar, keď ho dostanete, ak niečo zle, pošlite mi fotky z porušené balíky a zlomkovej časti do 24 hodín, potom môžeme tvrdiť, do prepravnej spoločnosti. 3. Budeme dodávať konosament, balenie list a faktúra. Si môžete vyzdvihnúť tovar sa s týmito dokumentmi.

Štítky: cesto delič a rounder stroj, pan pizza, pekáreň chleba rúra, telo pultu, pekáreň časti, jedlo machin, angl brúska, šľahač na tortu, mäso mix, cesto sheeter
Certifikácia ce
Výstup CESTO MIXÉR HS130
Výkon (W) 500w
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Kapacita Práce Misa (Cup) cesto mixér maker
Aplikácia cesto zmiešavač
Funkcia miešanie
Príslušenstvo Krájanie Disk
Napätie (V) 220V
Napätie 220V/50HZ
WhatsAPP 008617737310584
Názov Značky Liuben
Kapacita CESTO MIXÉR S 50 KG
Záruka 1 Rok
Moc 5.5 kw
Číslo Modelu pizza kužeľ maker s 2 formy
Kľúčové slová CESTO MIXÉR S 130L
výrobky názov CESTO DELIČ ZMIEŠAVAČ
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Hot Predaj Nerezovej Ocele Homeuse Špirála Pekáreň Zariadenie Cesto Mixér Brúska Stroj s 8 kg

Hot Predaj Nerezovej Ocele Homeuse Špirála Pekáreň Zariadenie Cesto Mixér Brúska Stroj s 8 kg

0 Recenzie
€47.20

33090 Domáce Rezance Maker Nehrdzavejúcej Ocele Malé Elektrické plne Automatické Rezance Rezací Stroj SLK500 Produkt Parameter:

1 Recenzie
€8.02

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

2 Recenzie
€33.42

Parameter Napätie: 220V ,110V Konektor: Čína štýl s converter podľa svojho náboženstva. Obmedzenie veľkosti: 10-20 mm a 20-30 mm Kvalitu vnútorného capper: Anti-wear silikónové capper vrátane Príslušenstva, 1pcs jar háčik, 2 silikónové skľučovadla, a 1 kovov chuck,

0 Recenzie
€112.59

Domácnosti Manuálne Vertikálne Knedľa Stroj na Výrobu Knedle Stroj Knedľa baliaci stroj Pelmeni Stroj o 26/min 1pc Ak máte čokoľvek na pochopenie, prosím kontaktujte nás a my vám odpovieme opatrne. Názov:Knedľa Stroj na výrobu Číslo modelu: WJ-18 Číslo

Súvisiace produkty