Jedno-Time Rastlín Farba Vlasov Dočasné Zakrytie Až Biele Vlasy Dlhé-Trvalé Patch Funguje

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.15

€3.95

Funkcie:

Dokonalé krytie pre oblastiach okolo korienky vlasov, širokých oblastiach biele, šedivé vlasy, bokombrady a korene. Môže byť tiež použitý na pokrytie ustupujúce korienky vlasov. Prinavrátiť vitalitu vaše krásne vlasy len ako kúzlo.

Bezpečné všetky prírodné zložky vyrobené z prírodných bylinný extrakt, non - jedovaté zložky, ktoré nepoškodia vaše vlasy. Žiadny dráždivý pocit a prirodzene bezpečný pre pokožku a pokožku hlavy.

Špeciálne zložky, ktoré sa skladajú z 4 typy iónových pigmenty opraviť poškodené vlasy. To má tiež Nanomolecule pigmenty pre dlhotrvajúce farby.

Navrhnutý ako pero - pre jednoduché použitie a vaše pohodlie a kriedou nebude zlomená ľahko. Žiadny neporiadok! Perfektné riešenie pre šedivé vlasy pokrytie!

Ľahko sa aplikuje Len stlačte tlačidlo v spodnej časti trubice a vzťahujú sa na cieľovej oblasti, ako keby ste maľovanie vlasy. Aplikovať rovnomerne na maximálnu spokojnosť. Suché a umývanie vlasov s vodou. Schne, len 5 minút!

Vodotesný - Vlasy umývanie nebude znížiť jej účinnosť. To je dlhodobé a vydrží niekoľko vlasy umýva. Žiadne odkvapkávanie vďaka svojej vode-odolná receptúra.

Kontakt riešenie, na CESTÁCH - Ideálna veľkosť pre cestovanie. Šikovný a kompaktný dizajn, ktorý sa zmestí do vrecka, tašku alebo kabelku!

Špecifikácie produktu:

Netto obsahom: 20 m.l

Čas použiteľnosti: 3 roky

Farby: Čierna, Hnedá,Káva

Obsah Balenia:

1 x Biele Vlasy Kryt Pero

Upozornenie:

1.Od veľkosti vyššie je merané ručne, veľkosť skutočnej položky, ktoré ste obdržali môže byť mierne odlišný od veľkosť vyššie.

2.Nie RetailPackage.

3. V dôsledku nastavenia monitora a svetelné podmienky, farby sa môžu mierne líšiť od uvedených fotografií.

Štítky: farbenie vlasov pero, bahno vosk, farbenie vlasov, šedivé vlasy, farba vlasov perman, trvalé farbenie vlasov, pás biele vlasy, 8 vlasy, farby na farbenie vlasov, farbenie vlasov umývateľný
Položka Druh Farba Vlasov
Množstvo Iné
Názov Značky FSHALL
Výroba Licencie 20160205
Číslo Modelu 875C8YY801406-BK
Zložka Iné
NET WT 20 ml
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Jedno-Time Rastlín Farba Vlasov Dočasné Zakrytie Až Biele Vlasy Dlhé-Trvalé Patch Funguje

Jedno-Time Rastlín Farba Vlasov Dočasné Zakrytie Až Biele Vlasy Dlhé-Trvalé Patch Funguje

0 Recenzie
€68.01

Fea tures: Úplne nový v krabici pripravené na lodi Odolné, Pevné Brass Konštrukcia Leštený Chróm Prevedenie Zrážok Teplej a studenej zariadenia Jednotného Rukoväť na Stenu Jednoduchá inštalácia Drip Zadarmo Keramické disk, kazeta pre hladké a dlhotrvajúce operácie Ľahko sa

245 Recenzie
€9.17

Značka: befon Model: 655 XL Atrament typ: farebného atramentu Farba: BK/C/Y/M Objem: BK-22.5 ml C/Y/M-16ml Čip: s najnovším čipom Poradie: x1set (BK/C/M/Y) Veľká Kapacita Kompatibilné zariadenia : kompatibilné pre

2 Recenzie
€33.42

Špecifikácia: Hmotnosť výrobku:6.16 lb/2,8 kg Rozmer výrobku: 11.7*8.97*4.09 v/30*23*10.5 cm Napätie: 18V Batéria: 1500mAh Li-ion Rýchlosť (Dve rýchlosti): 0-400/0-1500rpm Maximálny krútiaci Moment: 35N·m Nabíjací Prúd: 1,5

Súvisiace produkty