Tenda O1 500m Bezdrôtový AP 2.4 GHz 8dBi Vonkajšie Bodu k Bodu, CPE, Ľahké Výťah Monitorovací kamerový Prenos

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€38.91

€74.82

Tenda O1 2,4 GHz, Outdoor CPE je navrhnutý tak, aby WISP CPE riešenia a vzdialenosť bezdrôtového sieťového riešenia pre video dohľad a prenos dát. Funkcie s 8dBi smerovej antény poskytnúť efektívny spôsob, ako zdvihnúť a udržať stabilný signál pre bezdrôtovú sieť.Prijať auto-premostenie technológie, dve CPE môžete pripojiť navzájom automaticky, aby bolo jednoduché nastavenie.

2.4 GHz, 11n 300Mbps 8dbi smerovej antény IP64 nepremokavé enclosur AP, Client, WISP prevádzkový režim supporte Až 30 metrov flexibilného nasadenia so zapracovanými PoE Injektor

Poznámka

Tenda O1 je zabalený verziu. 1 * kamera koniec 1 * video terminálu

O1 integruje s 8dBi smerovej antény na poskytovanie optimalizovaný kvalitu prenosu. To nadväzuje a udržiava stabilný signál pre pripojenie bezdrôtovej siete siahajú až do 500 metrov.

O1 prijíma auto-most technológie,dve cpe sa môže pripojiť k sebe, keď zapnete napájanie na ich tvárou v tvár. Je to veľmi jednoduché nastavenie.

Vybavené IP64 nepremokavé enclouse a vysoká kvalita návrhu hardvéru, O1 môžu pracovať v rôznych poveternostných podmienkach, ako je slnko, dážď alebo veľmi nízka/vysoká teplota prostredia .

Použitie štandardných PoE napájanie, bez externého napájania, každý AP iba jedno sieťové linky, prenášať údaje a elektrickej energie súčasne, maximálne napájanie vzdialenosť dosah 100m, bez zmeny pôvodného elektrického vedenia rozloženie. Najmä pre hotely a rodiny, ako dlho, ako je sieť nasadený, vybavenie môže byť nahradený a výstavba je pohodlné.

*Diaľkové Bezdrôtové Pripojenie Jeden pracovný AP režim a inej práce ako Stanice režime vytvoriť dlhé vzdialenosti wrieless connecton pre video dohľad a prenos dát.

*WISP(Klient+Router) Režim Bezdrôtové pripojenie k WISP station/hotspot pre zdieľanie Internetu, miestne bezdrôtové a káblové siete.

*Multi-Point Premostenie Point na viacbodové most, údaje vrátiť každej pobočke.

Tri signalizačné LED Svetlá predstavujú v súčasnosti intenzita signálu že O1 dostane od peer zariadenie. To je užitočné nájsť správne miesto na nasadenie prístroja a dosiahnuť lepší výkon.

O1 tiež prichádza s centralizované riadenie softvér, ktorý pomáha používateľom jednoducho spravovať všetky zariadenia v sieti z jedného počítača--CPE Asistent.

Štítky: prístupové miesta podnikania, outdoor cpe, altánok, prístupový bod wifi, oblasti gsm signálu booster, wifi ap, ubiquiti wifi prístupový bod, tlačový server wifi, monitor pc, fi wi router
Nepremokavé úrovni IP64
Frekvenčný Rozsah 2.4 GHz
Prevádzkový Režim AP, Client, Bezdrôtová sieť WAN
Vstupné napätie 9-12V DC
Ethernet rozhranie 1 10/100Mbps LAN Port
Pôvod CN(Pôvodu)
Bezdrôtové Spojenie (Wireless Link Sadzba 300Mbps
Package No
Bezdrôtový Protokol 802.11 n
Aplikácia scenár Dlhý Rad Video Dohľad, Prenos Dát a WISP CPE
Číslo Modelu Tenda O1
Názov Značky Tenda
Pasívne PoE napájanie Pasívny power over ethenet cez PoE/LAN (+4,5 kolíky -7,8 kolíky) až 30 m

Napísať recenziu

Tenda O1 500m Bezdrôtový AP 2.4 GHz 8dBi Vonkajšie Bodu k Bodu, CPE, Ľahké Výťah Monitorovací kamerový Prenos

Tenda O1 500m Bezdrôtový AP 2.4 GHz 8dBi Vonkajšie Bodu k Bodu, CPE, Ľahké Výťah Monitorovací kamerový Prenos

1 Recenzie
€8.89

Funkcie: NOVÉ Switchback LED Trubice, Pásy Dizajn,Mäkké a jednoduché, aby sa všetky tvary 1 Pár (2 ks) Biela Farba Led halo pásy boli vyrobené v mäkký pás s nástrojmi, že môžete vykonať akékoľvek tvary, aby sa zmestili do svetlometu retrofit Môže

4 Recenzie
€18.06

Popis: Typ:Vianočný Veniec Dekorácie Materiál:Ratan,Tkaninu, PVC,Bavlna Farba:Multi-farebné Veľkosť:cca.30 cm/11.82 Štýl:A/B/C Tvar:Okrúhly Package Zahrnuté: 1X Vianočný Veniec Funkcia: 100% Zbrusu nový. Vianočný

1 Recenzie
€29.21

Popis výrobku: modrá/ružová/hnedá *Stav: Nové *Model:Za spoločnosť Lenovo z470 z475 *Pretože iného svetla, uhol a kontrast displeja, tam bude trochu colr rozdiel existuje. Prosím ťa, odpusť nám.

Súvisiace produkty