Kid Smart Hodinky GPS Navigácie Micro SIM Flip Bar 8PIN Karty Zásuvka Konektor Patch Typ LCN Slot Držiak Adaptér Doska

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.20

€5.83

Vážený Zákazník ,

Boli sme v elektronickom priemysle pre mnoho rokov, a mnoho z našich produktov sú dostupné na sklade a môže byť expedovaný ihneď. Ak potrebujete iné výrobky alebo viac produktov, môžeme vám poskytnúť nižšiu zľavu, môžete nás kontaktovať. O poslaní: Budeme loď sa vaše potvrdenej objednávky do 48 hodín (s výnimkou sviatkov a víkendu). Ak nemáme loď von do 48 hodín, sme sa dostať späť čo najskôr a FREE upgrade dní pre vás, ďakujem. O Doprave: www.projekt-psa.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, Čína Príspevok Obyčajný Malý Balík Viac! Ponúkame tiež Balík, DHL, EMS a tak na základni poštovného pre váš výber. O platby: akceptujeme platbu Escrow! Len budeme loď na www.projekt-psa.sk Adresu Len, Prosím, uistite sa, že adresa v www.projekt-psa.sk je správne! Pre ruský kupujúci prosím zanechať meno a priezvisko, Ďakujem vám veľmi pekne! Spätná väzba: Po prijatí položky a sú spokojní s produktom, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 DSR skóre. Nechajme 5 DSR spätná väzba skóre pre vás. Naším cieľom je 100% spokojnosť zákazníka. V prípade akýchkoľvek problémov Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvorenie prípade prostredníctvom www.projekt-psa.sk. Radi vám odpovieme na všetky otázky rýchlo. Ďakujeme! Vracia & Náhrada: Všetky naše položky sú označené a Balené v dobrom stave, ak nie ste spokojní nášho tovaru, kontaktujte nás prosím do 30 dní na výmenu alebo Vrátenie peňazí! Kontaktujte nás: na Všetky otázky, ktoré máte, kontaktujte nás a my vám odpoveď do 24 hodín, Ďakujem!

Štítky: uv iphone doska, dieťa smart hodinky, hracie automaty bar, základná doska hodinky, diy itx, konektor pre ipad, apple hodinky rada, internet usb sim, anti psa, konektor sim
Kompatibilný Model iPhone IPHONE X
Číslo Modelu flip 8pin
Typ Produktu Sim Kariet, Adaptéry
Kompatibilné Značky Apple iphone

Napísať recenziu

Kid Smart Hodinky GPS Navigácie Micro SIM Flip Bar 8PIN Karty Zásuvka Konektor Patch Typ LCN Slot Držiak Adaptér Doska

Kid Smart Hodinky GPS Navigácie Micro SIM Flip Bar 8PIN Karty Zásuvka Konektor Patch Typ LCN Slot Držiak Adaptér Doska

0 Recenzie
€6.87

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration:

1 Recenzie
€23.49

YINUODAIL Boku Č Môj Hrdina Akademickej obce Midoriya Shoto Todoroki Cosplay Mikiny, Kostýmy Muži Ženy Denim Jacket Boku Č Môj Hrdina Akademickej Obce Midoriya Shoto Todoroki Cosplay Mikiny, Kostýmy Muži Ženy Denim Jacket Zákazník Recenzie Vrátiť / Vrátenie:

0 Recenzie
€60.09

Toto je odkaz pre prispôsobené žehlička na tkané etikety Odkaz náklady na obdĺžnik veľkosti do 2 cm od 6typ a 2 farebné tkaniny Ak potrebujete iný tvar alebo veľkosť alebo viac farby.prosím, kontaktujte nás pre vyhodnotenie nákladov žehlička inštrukcie: temerature:120

Súvisiace produkty