Magnetické Nohy Masér Masážne Šľapky Zdravotné Topánky Akupunktúra Nohu Magnet Obuv Zdravie Starostlivosť Svalový Stimulátor Úľavu Od Bolesti

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.09

€11.55

Magnetické Nohy Masér Masážne Šľapky Zdravotné Topánky Akupunktúra Nohu Magnet Obuv Zdravie Starostlivosť Svalový Stimulátor Úľavu Od Bolesti

Popis:

1.Veľmi pohodlný a bezpečný domov zdravotnej starostlivosti

Nohy masáž nepotrebujete žiadne zariadenia, nie je ovplyvnený priestor obmedzenie, ako dlho, ako je masážne topánky na nohách, nečakajte žiadnu prácu, šetria čas. Prax ukázala, bezpečné a účinné, je najväčšou výhodou nohy. Táto terapia sa nemusia dať alebo prijať injekciu vziať liek, č traumatické, bez akýchkoľvek vedľajších účinkov, chorý vyliečiť, no choroba môže posilniť, kompletný s zdravotníckeho povolania a sociálneho verejnej chvály vysoko "žiadne rany medicine" a "prírodné terapie" požiadavky.

2. Prekvapenie účinok zdravotnej starostlivosti

Nohy môžu predchádzať a liečiť stovky ochorení, ako napríklad bolesť hlavy, bolesť zubov, akútne bedrových podvrtnutie, hernie, hnačky, často iba masáž, môže robiť, okrem chorôb. Ako pre mnohé chronické, nevyliečiteľné choroby, ako je cukor ochorenia, vysoký krvný tlak, nespavosť, hyperplázia prostaty a tak ďalej, a tak dlho, ako má vytrvalosť

Dodržiavať masáž, má tiež prekvapenie účinok.

3. Rýchle zotavenie ľudské zdravie

Masáž nôh sa môže rýchlo vyplní toxín vnútri tela eduction tela von, aby pacienti obnoviť v počiatočnom dátume. Takže účinok, rýchlo je dôležitou vlastnosťou nohy. U pacientov nohy odrazom zóny alebo titul, často môžete nájsť zodpovedajúce viscera lézie produkované toxín uloženie pevného bloku. Predbežný výskum naznačuje, že tento vklad je kryštálov kyseliny močovej a ďalšie toxíny, dlhodobých vkladov a formácie, a to silne ovplyvňuje ľudské telo je krvný obeh, čím sa ovplyvňujú príslušné viscera funkciu a zdravie ľudské telo. Masáž zodpovedajúcich bodov alebo odraz oblasti môže tento druh vkladu toxínov cez urinárny systém a tráviaci systém eduction mimo tela, tiež môžu cez kožu potu absolutórium. Po toxíny, vo vnútri ľudského tela, krvný obeh funkcia rýchlo sa vrátil do normálu, chorých orgánov môžete tiež získať dostatok výživy a rýchly návrat k normálnej, tak rýchle obnovenie ľudské zdravie.

Špecifikácia:

Materiál: bavlna, EVA, PVC

Farba: ako je znázornené

Veľkosť:

Červená farba Veľkosť: dĺžka: 25 cm ;Šírka: 7.5 cm

Farba čierna Veľkosť: 28 cm, Šírka: 9 cm

Použitie:

1. Ráno každý deň trvať na tom, aby používať 15 minút času, Pretože masáž ofbuttocks acupoint stimulácia na 15 minút je najlepší čas, nie príliš dlhá doba.

2. Po použití piť obyčajný prevarenej vody viac, viac, ktoré podporujú zdravie.

Effection:

Nohy masáž nôh určité časti alebo akupunktúrne body, okrem toho na výrobu zodpovedajúce terapie účinok vonku, stále sa môže objaviť niektoré odpoveď na liečbu.

Podľa mnohých rokov skúseností, tieto reakcie môžu byť rozdelené do dvoch kategórií; Jeden je normálna reakcia; druhým je zvláštne reakcie. (normálna reakcia) v nohy, masáž, liečba.

Toto je bežné, špeciálne reakciu:

(1) vážne obličkové ochorenia u pacientov po masáži, v rámci určitého časového obdobia, moč môže byť čierne alebo červené. Naďalej masáž nadol, prirodzene vrátiť do normálu.

(2) bolesti chrbta pacientov, masáže sa vráti po viac bolesti. Ale cez 1 dní. Nemocenské veľké zníženie, to je po masáži prietok krvi rýchlosť, hlavné a vedľajšie kanály odblokovanie vyrobené počas reakcie.

(3) kŕčových žíl, po masáži, intravenózne bude výraznejšie zvýšenie hrubých. Je to dobrý jeden milión hlavu, to je pre zmenu krvi, push Chen na nový účinok. Mali držať aj naďalej masáž, nie diskontinuity.

(4) u niektorých pacientov sa po masáži, členok opuch vôle, najmä s lymfatického návrat ochorenia pacientov. Nebojte sa, aj naďalej masáž na, počkajte po tekutiny prúdi. Opuch môže prirodzený zánik.

Package Zahrnuté:

1 Pár Masážne Papuče

Štítky: elektrické nohy masér, oussirro masáž topánky, deti zdravotnú obuv, nohy vibračná masáž, nohu massag, telo magnet, sabot lekárske muž, air force reťazca, bolesť nohy, nohy massag
meno 1 Masážne Topánky
Materiál Bavlna, ABS
Názov Značky SALORIE
názov 4 masážne papuče
Položka Druh Masáže & Relax
Číslo Modelu Nohy masér
meno 3 masér pre nohy
Veľkosť Medium
Pôvod CN(Pôvodu)
meno 2 Nohy masér
Aplikácia Nohy

Napísať recenziu

Magnetické Nohy Masér Masážne Šľapky Zdravotné Topánky Akupunktúra Nohu Magnet Obuv Zdravie Starostlivosť Svalový Stimulátor Úľavu Od Bolesti

Magnetické Nohy Masér Masážne Šľapky Zdravotné Topánky Akupunktúra Nohu Magnet Obuv Zdravie Starostlivosť Svalový Stimulátor Úľavu Od Bolesti

0 Recenzie
€29.84

Tento obchod podporuje veľkoobchodný nákup !!! Tovar v tomto obchode sú všetky prijaté v druhu, prosím, kontaktujte zákaznícky servis pre konkrétne detaily!!! Postupujte podľa mojom obchode ak sa chcete dozvedieť viac o nových produktoch a ponuky!!!

1 Recenzie
€53.44

ZJT40 15 KOLÍKOVÝ konektor VGA pre konektor RJ45 Nové VGA Extender Muž Na ethernet Cat5 Cat5e RJ45 Ethernet Adaptér Žena Popis: 100% Zbrusu Nový a Vysokú Kvalitu Pomocou tohto adaptéra spolu s káble CAT5 na rozšírenie VGA video signály až 100 stôp, ako Ušetriť peniaze použitím

0 Recenzie
€2.50

Ženy Kovové Reťaze Bradavky Svorky Provokujúcej Mučenia Bradavky Svorky Sex Slave Bdsm Otroctva Páry Erotické Papily Klip Sex Príslušenstvo Milý priateľ, ak máte radi položky, mohli by ste pridať do Zoznamu Želaní môžete kliknúť na toto znamenie, pre vás ďalšie nákupy.

Súvisiace produkty