AlphagoMed LCD Hornej končatiny Monitor Krvného Tlaku s Manžetou Digitálne Sphygmomanometer srdcovej frekvencie/2 User Mode/90 Údaje Pamäť/IHB

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€22.45

€44.89

AlphagoMed U80R hornej končatiny štýl monitor prijíma oscillometric zásady pre detekciu krvného tlaku a srdcovej frekvencie automaticky. To sledovať krvný pohyb odtrhnuté tepny a previesť pohyb do digitálnych čítanie, nie je potreba stetoskop, jednoduchý na používanie. Inteligentný inflácie znížiť uncomfo rtable pocit, skrátiť čas merania a predĺženie manžety je čas používania.

Funkcie:

Clear LCD displej s back light.

Rýchly, Inteligentný Inflácia: jedno-tlačidlo na prevádzku, plne automatické inflácie a dynamické meranie technológie, upraviť manžeta je inflácie v súlade s real-time krvný tlak detekcie, znížiť čas merania a zvýšiť užívateľský komfort.

Presné a Spoľahlivé Meranie: FDA, CE & ROHS schválená, spoľahlivý monitor systolického krvného tlaku, diastolický tlak krvi, srdcovej frekvencie, atď.

Smart Pripomenúť Funkcie: nepravidelný srdcový rytmus upozorniť na meranie a KTO hypertenzia indikátor s grafickým displejom.

2*90 Údaje Pamäť: Dva používateľské režimy, každý si dokáže zapamätať 90 dátach spolu s časom, dátumom automaticky.

Napájanie cez USB alebo Batérie: 2 spôsoby, ako získať pohonom, jedna je použitie 4 * 1,5 V batérie(nie include), iné je pomocou USB kábla, a dostať sa účtuje s power banky, počítača, adaptér.

Vhodné horný obvod ramena: 22-32 cm.

Automatické vypnutie po 3 minútach, nízky stav batérie indikuje.

Poznámka:

1.Tí, ktorí majú arytmie, cukrovka, krvný obeh, alebo apoplexy problém, prosím, podľa lekára je návod.

2.Prosím, majte pokojnú 5-10 minút, a vyhnúť jedenie, pitie alkoholu, fajčenie, cvičenie a kúpanie pred meraním.

3.Ak je potrebné prerušiť meranie krvného tlaku, stlačte tlačidlo start/stop tlačidlo, kedykoľvek to budú okamžite znížiť tlak manžety.

Špecifikácie:

Materiál: ABS + Akryl

Displej: LCD Displej

Merací Princíp: Oscillometric

Meracie Miesto: Horné Rameno

Vhodné Zápästie Obvod: 22-32 cm / 8.66-12.6 v

Meranie Krvného Tlaku:

Rozsah: 0-299mmHg

Presnosť: +/-3mmHg

Srdcovej Frekvencie Merania:

Rozsah: 40-199bpm/minútu

Presnosť: +/-5% z čítania

Funkcia Pamäte: 2*90 Sady

Výkon Pomocou: USB Rozhranie alebo 4 *AA 1,5 V Batérie(Nie sú Súčasťou)

Pracovná Teplota: 5-40℃

Pracovná Vlhkosť: 15-85%

Pracovný Tlak Vzduchu: 86kpa-106kpa

Hlavné Veľkosti Tela: 14 * 9.5 cm / 5.51 * 3.74 v

Dĺžka kábla: 60 cm / 23.62 v

Hmotnosť výrobku: 326g / 11.51 oz

Veľkosť balenia: 16 * 11.5 * 8.5 cm

Package Hmotnosť: 400g / 14.08 oz

Package Zahrnuté:

1 * Krvný Tlak Monitor(s Manžetou)

1 * Užívateľská Príručka

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: krvný pressur putá, sphygmomanometer putá trubice, tlakomer omron, ramenné tonometer, prst impulz, arm krvný tlak meter, krvný pressur meter, oximet, stethoscop, krvný pressur monitor
Položka Druh Krvný Tlak
Prevádzková Vlhkosť 15-85%
Veľkosť as the detail
Princíp Merania Oscillometric
Silu USB Rozhranie alebo 2*AA 1,5 V Batérie(Nie sú Súčasťou)
Hlavné Veľkosti Tela 14 * 9.5 cm / 5.51 * 3.74 v
Materiál ABS akryl
Meracie Miesto Horné Rameno
Číslo Modelu Horné rameno krvný tlak monitor
Aplikácia RAMENO
Vhodné Zápästie Obvod 22-32 cm / 8.66-12.6 v
pracovná teplota 5-40℃
Pôvod Čína (Pevninská Časť)
Displej LCD displej
Pracovný tlak vzduchu 86kpa-106kpa

Napísať recenziu

AlphagoMed LCD Hornej končatiny Monitor Krvného Tlaku s Manžetou Digitálne Sphygmomanometer srdcovej frekvencie/2 User Mode/90 Údaje Pamäť/IHB

AlphagoMed LCD Hornej končatiny Monitor Krvného Tlaku s Manžetou Digitálne Sphygmomanometer srdcovej frekvencie/2 User Mode/90 Údaje Pamäť/IHB

2 Recenzie
€15.36

Popis Tento prsta pulzný oximeter je prenosné zariadenie na meranie SpO2 (bloods tomu, saturácia kyslíka úrovní) pre domácnosť a na osobné použitie. Meranie prevádzky je jednoduché a rýchle, stačí položiť prst a vo vnútri photoelectrical senzor a presné merania sa zobrazí

0 Recenzie
€31.71

EKG kábel · Číslo modelu:EKG-10CA/B-04 · Kompatibilný značka: HP · Počet konektor:Klip · Typ:10-viesť · Bunda:TPU · Dĺžka kábla:3.5 m · Package: 1piece/taška · Miesto pôvodu:Shenzhen · Certifikát:CE,ISO13485 Tento

1 Recenzie
€15.13

VEĽKÉ ČÍSLA POUKAZUJÚ NA ZJAVNÉ, Na obrazovke tohto produktu prijíma veľký digitálny displej. čo je výhodné pre starší ly sledovať, a presbyopia môže tiež byť jasne videný 120 SEKÚND AUTOMATU IC VYPNUTIE SOM NTELL SOM GENT ÚSPORA ENERGIE Tento preeast

1 Recenzie
€3.77

Prst Pulz Prsta Oled Oximeter SPO2 PR PI RR Kyslíka v Krvi, S Dýchania Oximetro De Pulsioximetro Dedo So Prípade Dropshipping Popis: Tento prsta pulzný oximeter je prenosné zariadenie na meranie SpO2 (bloods tomu, saturácia kyslíka úrovní) pre domácnosť a na osobné použitie.

Súvisiace produkty