Ohňovzdorná Mat Laminát Polkruhová Krbové Ohnisko Deka Polkruhová Spomaľovač Horenia Koberec ohnisko Mat BBQ Nástroj

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.22

€5.99

Odrážky:

1、Najvyššej Kvality: Vyrobené zo 100% kvalitnej spomaľujúce horenie materiálov. 3 vrstvy ochrany, Vyrobené z troch tepelne odolné tkaniny, pásik poskytuje maximálnu ochranu pre váš balíček alebo terasu. Prvá vrstva odráža 95% sálavého tepla s hliníkovou fóliou, druhá izolačná vrstva bavlny izolovať všetky vykúri, zatiaľ čo tretí kremíka vrstvené sklo-vlákna tkaniny, je mäkké a tepelne odolné a nepremokavé, chráni povrch pred popáleninami, poškodením teplom, úniky alebo postriekať atď..

2、Tepelný Štít: Zabraňuje uhlia z pádu na zem, príčinou požiaru náhodou. Dobrý spomaľovač horenia účinok.

3、Prežitie Núdzové Prikrývky: Môže sa použiť na hasenie malých požiarov bez chaos ako bežné hasiace prístroje. Môžete zastaviť oheň tekutým alebo mastnoty okamžite prívodu kyslíka. Môže byť tiež použitý v rôznych typoch požiarov.

4、Jednoduché: Stačí vytiahnuť dole a šíreniu požiaru deku, potom pomaly zahodiť hasiaca deka na pokrytie oheň. (nech je tam na pár sekúnd). Vypnite sporák, alebo akýkoľvek zdroj tepla.

5、Ľahko sa Čistí: Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, odolný. Ľahko sa čistí, Stačí vákuum, otočka alebo otrasom. Môžu byť uložené na kuchynskej linke. Dôrazne sa odporúča umiestniť jeden okolo kuchyňa, ohnisko, camping, kancelárie, gril, atď.

Špecifikácia:

Size9approx.):

Odpoveď: 16*32 palcov (40*81.5 cm)

B: 18*36 palcov (45.5*91.4 cm)

Materiál: sklenené vlákna, + hliníkovej fólie

Balenie Zoznam:

1*Ohňovzdorná Deka

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: vysoký plyn ohnisko, firepit vonkajšie, barbecu, komín otočka, deactivators, fireplac, ventilátor pre krbové kachle, dekor elektrický krb, oheň, ohnisko, etanol požiaru
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Ohňovzdorná Mat Laminát Polkruhová Krbové Ohnisko Deka Polkruhová Spomaľovač Horenia Koberec ohnisko Mat BBQ Nástroj

Ohňovzdorná Mat Laminát Polkruhová Krbové Ohnisko Deka Polkruhová Spomaľovač Horenia Koberec ohnisko Mat BBQ Nástroj

1 Recenzie
€20.71

Farba: ako na obrázku zobraziť Upozornenie: Pretože rovnaký model auta môže byť inak, vyrobené v inej krajine. Uistite sa prosím, časť vášho auta ako naše obrázku, alebo to nebude fit, ak nejaké rozdiely, kontaktujte, prosím, s nami pred kúpou,

1 Recenzie
€9.05

Farebné Zmyslové Fidget Úsek Hračky Tvárny Reťazce, Fidget Hračka pre Relaxáciu 12pcs 6 Farieb pre Dospelých a Deti BM88 Funkcie: Tieto zmyslové hračky sú vyrobené z bezpečných materiálov, bez organizácia bpas, ftaláty a latex. Bezpečné pre deti a dospelých. Naše

Súvisiace produkty