Doprava zadarmo FDA Vysokej Kvality 3ks dvoch Strán Odnímateľný Cake Zdobenie Nástrojov na Modelovanie nastaviť

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.16

1.Popis: 3ks dvoch strán odnímateľný nástrojov na modelovanie pre cake decoration

2.Číslo položky: HB0987

3.Materiál: plast

4.Farba: je rovnaká ako obrázok

5.Produkty veľkosť: L: 16,5 cm, 16,5 cm, 17 cm

6.Brutto hmotnosť: 52 g

7.Package: 4c karty a blistri kryt

8.Doručenia: Vybrať najlepší spôsob, ako pre vás, doprava zadarmo!

9.Certifikácia:SGS,LFGB,kvalita je zaručená,eco-friendly

10.Pôvod: Guangdong,Čína

11.trvalý materiál, vysoká temparature resistent, creat úžasný vplyv na sugarcraft, fondant, pečivo,Guma-vložiť atď s perfektným plesne!

Doprava: Tovar bude dodaný do 3-7days po obdržaní platby, Dodávka spôsobom, doprava zadarmo, budeme si vybrať najlepší spôsob, ako pre vás, rýchlosť, bezpečné a ľahko sledovať. Ak máte požiadavky na dodávky spôsob, prosím kontaktujte nás vopred. Niekedy dodacia lehota ovplyvnené prípadom vyššej moci faktorom, ako sú colné, počasie, vojny a tak, ak nechcete dostávať pozemok v lehote 35 dní od platby, kontaktujte nás prosím najprv budeme sledovať poštovné a dať vašu odpoveď čo najskôr. Kupujúcemu bude zodpovedný za všetky Dane alebo DPH, za žiadnych okolností, ale budeme de našich silách, aby sa minimálne riziko.

Vracia: Všetky tovaru sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Ak zistíte, že nejaký problém o naše produkty, prosím, informujte nás do 7days doručenia, snažíme sa byť zodpovedný a snažiť vyriešiť problém.

Spätná väzba: Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, prosím, láskavo nechajte nám 5 star a pozitívnu spätnú väzbu, ak máte užite si nakupovanie, Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Budeme odpovedať vám na prvý raz.

Ak potrebujete väčšie množstvo (zvýhodnená cena), prosím kontaktujte nás, my FOB, odpovieme vám do 24 hodín s výnimkou dovolenku.

Užite si nakupovanie!

Štítky: cake zdobenie nástroje pack, cake zdobenie nástroje stohovanie, cake zdobenie nástroje fontant, mrf tranzistor, cake zdobenie tools metal set, mrf455, mrf9180, cake zdobenie nástroje big set, mrf 455, MRF186
Číslo Modelu HB0987
farba Ružová
Pôvod Čína
So Sexuálnym Podtextom No
Názov Značky MRF
Materiál Plastové
Tortu Nástroje Typ Formy
Certifikácia FDA
Použitie cakde dekorácie
Package blistri alebo hromadne balíkov
Veľkosť L
Nemravný Obrázok No
Druh Tortu Nástroje
Funkcia Eco-Priateľský

Napísať recenziu

Doprava zadarmo FDA Vysokej Kvality 3ks dvoch Strán Odnímateľný Cake Zdobenie Nástrojov na Modelovanie nastaviť

Doprava zadarmo FDA Vysokej Kvality 3ks dvoch Strán Odnímateľný Cake Zdobenie Nástrojov na Modelovanie nastaviť

5 Recenzie
€8.72

Veľkosť: 210*120*15 mm Formy hmotnosť 285 g Farba:poslať náhodne Vlastnosti produktu: 1: 100% Potraviny-silikónu, FDA/LFGB štandard bezpečnosti 2: Non-stick , ľahko oddeliť, clean, eco-friendly, nízkouhlíkové, môžu byť recyklované 3:

1 Recenzie
€6.15

Celková hmotnosť výrobky zakúpené v tomto obchode je viac ako 2 kg alebo produktu hodnota je viac ako 120 AMERICKÝCH dolárov. Môžem zmeniť spôsob dopravy, UPS, EMS alebo DHL zadarmo, a produktu dostanete rýchlejšie. V prípade potreby, prosím, kontaktujte nás Materiál:potravinársky

2 Recenzie
€10.61

Detaily produktu: Ponúkame na predaj silikónové formy ,nie konkrétne remeslo . Doprava: Máme loď v položke cez Čína leteckou Poštou Alebo expresnou do 1-3 pracovných dní, ak sa stretol s víkend, zabezpečíme dopravu prvýkrát a poslať hneď v práci čas. Dodacia lehota: USA 7-10

0 Recenzie
€8.44

100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál : Silikón Typ : cake nástroj Množstvo : 1pcs Farba : náhodne Veľkosť :Položka merané ruky, tak prosím, aby trochu chyba ,ďakujem !

Súvisiace produkty