Pevný Disk Kábel Adaptéra SATA 2.5 v Pevného Disku Kábel USB3.0 SATAIII Converter, JHP-Najlepšie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.13

€9.28

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Pevný Disk Kábel Adaptéra SATA 2.5 v Pevného Disku Kábel USB3.0 SATAIII Converter, JHP-Najlepšie

Funkcie:

1. Adaptér SATA III Kábel USB 3.0 Externý Pevný Disk USB na Serial ATA 22pin Converter Pevného Disku 6 gb / S pre 2.5 v HDD/SSD.

2. Tento USB 3.0 na SATA Konvertor Kábel pripája pomocou štandardného 2.5 palcový SATA Pevný Disk alebo ssd (Solid State Drive (SSD) k počítaču prostredníctvom USB 3.0 porty. Je to pre vás dobrá voľba, ak chcete zálohovať súbory alebo upgrade vášho prenosného pevného vodiča.

3. SATA 3 špecifikácia Podporu rýchlosť až 6Gbps;

4. Jednoduchý a rýchly prístup do externého úložiska;

5. LED indikátor aktivity;

6. Plne kompatibilné s USB 3.0 a spätne kompatibilný s USB 2.0/1.1;

7. Plug and play,hot-prečerpanie;

8. Podpora pre Windows 98/2000/XP/pre Vista/7/8, pre Mac OS X./10.X /pre Linux

9. Poznamenal: k dispozícii Iba pre prenosný pevný disk alebo SSD,nie je k dispozícii pre 3,5-palcové desktop hdd.

Dĺžka kábla: cca 23 cm

1 x Pevný Disk Converter Kábel

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: green wd, čítačka pamäťových kariet pre počítače mac, western digital wd, ssd západnej, čítačka kariet pre kompaktné, 30 prípade, ssd, orico 9558u, hliníkové card reader, bay krytu
Pohlavie Kombinovaný Druh
Číslo Modelu N/A
Zväzok Zväzok 1
Názov Značky CableDeconn
Pôvod CN(Pôvodu)
Package No
Konektor Na USB
Zosilňovač No
Konektor B čítačka kariet
Externý Zdroj Napájania No

Napísať recenziu

Pevný Disk Kábel Adaptéra SATA 2.5 v Pevného Disku Kábel USB3.0 SATAIII Converter, JHP-Najlepšie

Pevný Disk Kábel Adaptéra SATA 2.5 v Pevného Disku Kábel USB3.0 SATAIII Converter, JHP-Najlepšie

0 Recenzie
€283.76

CVT nastaviť pre BWS100 4VP. Na zvýšenie rýchle zrýchlenie a high-end rýchlosť. • Máme na sklade: Motory, tuning sety, súpravy pre závodné, individuálne projekty, 2 taktné motory, 4 taktné motory. Máte akékoľvek otázky? • Text mi na

0 Recenzie
€3.53

6Pcs/set Creative Candy farby Gélové Pero Kawaii Zvýrazňovač Perá Pre Deti, Darčeky Školského Úradu, Papiernictvo Dodávky Množstvo: 6 Ks Materiál: Plast Veľkosť: 16*7 cm Dizajn:2 vzory, ako obrázok zobraziť,môžete si vybrať dizajn. Package:

Súvisiace produkty