Eva Box A Masáž Zbraň Hlavy Veľké Guľaté Hlavy Veža Tvar Hlavy Pre Phoenix/Hypervolt/Tezewa Trval Prenosné Prípade Žiadne Zariadenie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€20.46

€39.35

41138

58261

Eva Box A Masáž Zbraň Hlavy Veľké Guľaté Hlavy Veža Tvar Hlavy Pre Phoenix/Hypervolt/Tezewa Trval Prenosné Prípade,/iba v prípade , č zariadenia!!!!!!!!!!!

Balík obsahuje:

1*Eva Taška (pre 6 hlavy masáž zbraň )

1* Veľké Guľaté Hlavy

1*Veže Tvaru Hlavy

Žiadne zariadenie!!!!!!!!!!!

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.projekt-psa.sk je zhodné s doručovacou adresou pred uskutočnením platby.

2.Ruský kupujúcich, prosím, zanechajte nám vaše meno a priezvisko (väčšinou obsahuje 3 slová), čo je veľmi dôležité ,ak nie je niekedy môže vám môže ' t doručenie balíka.

1. Všetky výrobky sú v štandardizované balenia, zvyčajne používame plastové vrece na balenie produktov.len takto:

2. Budeme starostlivo skontrolujte, či vaše objednávky a balík na uistite sa, že všetko je v dobrom stave pred lode von.

3. Balíky, môže byť mierne poškodený počas dlhú dobu prepravy, ale to nemá vplyv na účinok našich produktov ,prosím, žiadne starosti.

4. Ak chcete výrobky balené dokonale (napr. dary, a pod.), najprv nás kontaktujte, sme môže poslať zásielku s osobitným package, aby sa zabránilo poškodeniu, ale musíte zaplatiť nejaký poplatok.

Prosím kliknite tu zaplatiť prepravné alebo extra poplatok. Vďaka!

1.Budeme posielať objednávky v nasledujúcich 2-5 pracovných dní, a potrebuje takmer 7-40 dní z Číny na vás. (rôznych krajín s rôznymi prepravu spôsobom, tak použite iný čas, aby sa tovar)

2.Ako viete, dodacia lehota je závislá na lodnej dopravy, leteckej linky, vlastné a miestnu poštu, tak nie sme schopní kontrolovať to presne.

3.Ak pozemok nie prišli v predpokladanom čase, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme sledovať a spracovať ho s vami.

1 .Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba sú veľmi užitočné pre nás.Prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a všetkých 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2. Ak máte nejaké návrhy, s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom vás spokojný.

Štítky: atx mid tower, sr2ez, mi masáž zbraň phoenix, prípad zbraň, zbraň prípade pevného čierna, taška hypervolt, a2 phoenix, prívesok phoenix, hypervolt masáž, sullen
Hmotnosť Box 170g
Box Oblek pre Phoenix/Hypervolt/Tezewa Masáž zbraň
Názov Značky yunchi
bez zariadenia pls surebefore ste ju zaplatiť , č zariadenia
Materiál Kompozitný Materiál
Aplikácia Telo
Pôvod CN(Pôvodu)
farba Všetky Black
O Balík Ak si nie ste istí, môžete nás kontaktovať
Číslo Modelu Masáž gun box a hlavy
Masáž Hlavy oblek pre Phoenix/Hypervolt/Tezewa atď.
Položka Eva Box,2 Masáž hlavy zbraň

Napísať recenziu

Eva Box A Masáž Zbraň Hlavy Veľké Guľaté Hlavy Veža Tvar Hlavy Pre Phoenix/Hypervolt/Tezewa Trval Prenosné Prípade Žiadne Zariadenie

Eva Box A Masáž Zbraň Hlavy Veľké Guľaté Hlavy Veža Tvar Hlavy Pre Phoenix/Hypervolt/Tezewa Trval Prenosné Prípade Žiadne Zariadenie

0 Recenzie
€4.09

Nový produkt: 4pcs 19 mm Kaliber Tela, Relax Fascia Masér Zbraň Nahradenie masáž Hlavy Masáž Hlavy Nastaviť Fascia zbrane Príslušenstvo Funkcia: 1. Rôzne masáž hlavy sú vhodné pre rôzne časti tela a svalovej skupiny, môžete ich nahradiť podľa potreby. 2.

2 Recenzie
€29.75

Špecifikácie: Materiál: Hliníková Zliatina, Farba: Black(Ako Obraz Zobrazený) Intenzita Vibrácií: 4 Nastaviteľné Úrovne Rýchlosti Motora: 3200RPM, Výkon Motora: 15W Typ Batérie: vstavaná 2200mAh Nabíjateľná Batéria Napájanie: USB Nabíjanie Aplikátory: Vidlica Hlavu, Guľku

1 Recenzie
€18.99

Názov: Svalov Masáž Zbrane Špecifikácie: Napätie: DC7.4V Výkon: 80 W Rýchlosť: 3200RPM Materiál: ABS Plast Farba: Čierna / Modrá / Červená / Biela Veľkosť: 225mm x 243mm x 65mm Batéria: 3600mAh Lítiová Batéria Masáž

3 Recenzie
€45.44

Funkcie: 1, Malé rozmery (iba 14.2 mm, 500 g), vhodné pre denné použitie a cestovanie. Môžete ho vo vrecku. 2, Typ C rozhranie pre rýchle nabíjanie: prijíma 2000mAh lítiové batérie, a podporuje typ-C rýchle nabíjanie. 10 minút za deň, môžete ho použiť dôsledne na 90 dní, nie

Súvisiace produkty