Horúce AD-4 Hráčov, Digitálne Puzzle, Doskové Hry, zatvorte Okno Hry Nastaviť Počet Pitnej Hry Pre Priatelia/Rodina

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.43

€10.16

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Horúce AD-4 Hráčov, Digitálne Puzzle, Doskové Hry, zatvorte Okno Hry Nastaviť Počet Pitnej Hry Pre Priatelia/Rodina

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Ako hrať jeden: Zase drevené preukaz podľa počtu hodené kocky, ktoré môžu byť súčet niekoľkých kariet. Na konci, nemôžete stratiť počet kocky.

Ako hrať: na Jednej strane drží hádzanie kockou a flops, kým nie je karta otočiť. Posledné zostávajúce drevené znakom je jeho skóre a nízke skóre vyhráva.

Napríklad, ak ste ho striasť na 9 hodín, budete flip ľubovoľný počet a karta sa rovná ""9"". Flope môže byť obrátil jeden, dva alebo tri naraz, ale musí byť číslo a sa rovná 9 (môžete uviesť aj rôzne pravidlá pre sčítanie, odčítanie, násobenie a násobenie).

Ak chcete otočte kartu, zvoľte ""9"" číslo karty; zase dve karty, môžete vybrať ""3"" a ""6"" alebo ""4"" a ""5"" číslo karty, zase tri karty, môžete si vybrať ""1"" "","" ""2"" a ""6"" alebo ""2"", ""3"" a ""4"" digitálne karty. Okrem toho, hra špecifikácie môžu byť voľne pridané a odčíta. Deti v tretej triede môžete nastaviť rozdelenie pravidlo.

To umožňuje sčítať, odčítať, násobiť a deliť. Napríklad, ak sa kocky sú hodené out, môžete sa obrátiť 3, 8 a 6. Prečo? Pretože 3×8=24 je rozdelené 6, 4, tak dlho, ako môžete rýchlo reagovať. Existuje mnoho spôsobov, ako hrať, a deti sa môžu vyvinúť veľa z hry. Takže už nie je potrebné, ak chcete obmedziť jedného hry.

Hmotnosť:580g

Možnosť:2 druhy

farba:zelená

Materiál:drevo

veľkosť:22.5*22.5*4.5 cm

Obsah Balenia:

2* scorpion

40* drevo flop

1* drevený rám

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.projekt-psa.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.projekt-psa.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: gymnast, hra, nápoj parasol, zatvorte okno, pitie hry strany, nápoj hry doska, hra zatvorte okno, alkohol hra, box hráč, arkham horror lcg
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu hra rekvizity

Napísať recenziu

Horúce AD-4 Hráčov, Digitálne Puzzle, Doskové Hry, zatvorte Okno Hry Nastaviť Počet Pitnej Hry Pre Priatelia/Rodina

Horúce AD-4 Hráčov, Digitálne Puzzle, Doskové Hry, zatvorte Okno Hry Nastaviť Počet Pitnej Hry Pre Priatelia/Rodina

0 Recenzie
€12.54

Ostré hrany Kocky: Tento transparentný kocky s leskom farebné kocky, veľmi magické a zábavy, svetlé farebné kocky veľmi pútavý,priniesť iný herný zážitok. Kocky Účinok: Jemné Ručné Novinka zábavné kocky Kocky Materiál: V Dnd kocky

1 Recenzie
€6.95

Crystal Energie Veštenie Obrus Zahusťovanie Velvet Sprievodca Oltár Handričkou Dosková Hra Tarots Karty Obrus Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Zahusťovanie velvet, mäkké a pohodlné. Skladací a ľahko prenosný. Vynikajúce prevedenie,

2 Recenzie
€16.68

Blackjack Riešenie Obuvi Premium Materiál Blackjack topánky sú vyrobené z vysoko kvalitného jasné, akryl, trvanlivé a odolné voči opotrebovaniu, už dlhšiu dobu používať. Univerzálny Profesionálny 6 deck blackjack predajca obuvi, Pasuje na všetky

Súvisiace produkty