Montessori Hračka Je Obsadené Rada Základných Zručností, Vzdelávacie Aktivity Rada Vzdelávacieho Hračky Pre Deti,

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.02

Odrážky:

1、Mäkké a Bezpečné: Kabelka dizajn. Hlavná doska je vyrobená z vlny materiálu, a malá časť je vyrobená z bavlneného materiálu, ktorý je jemný a bezpečný a môže sa bezpečne používať, keď sa deti hrajú.

2、Deti Vzdelávania Súbor: učiť základné zručnosti života, jednoduchou a zaujímavou formou. Tento odohráva sa bude stimulovať výučbu detí schopnosť a záujem. Učenie je miesto, kde deti hrať.

3、Výučby Rekvizity: Naučiť deti, ako nosiť: tlačidlá na košele, kravaty na topánky, sponky na nohavice, prepínače na batohy, peňaženky, opasky, háčiky a pútka na priečinky, klipy, popruh háčiky a zips vrecká na písacie potreby alebo hračky .

4、Jednoduché ovládanie: Malé ruky a prsty sú ľahko ovládateľné. Zlepšiť hand-eye koordináciou a rozvíjať tvorivé myslenie.

5、Ideálny Darček: perfektný darček pre malé deti. To môže pomôcť deťom rozvíjať základnú zručnosť v prstoch a poskytnúť zmyslový zážitok. Krásne predškolský vzdelávací nástroj je vhodný pre deti nad 1 rok staré.

Špecifikácia:

Veľkosť: cca 45*28 cm/17.72*11.02 palec

Cítil, hrúbka: 2 mm

Balenie: taška funkcie opp/set

Balenie Zoznam:

1 Sada*Batoľa Busy Board

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa MUSÍ PANELY H dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: lacné batoľa činnosti vzdelávania, rada obsadené montessori, rada montessori, bizibord, vzdelávacie batoľa vzdelávacie aktivity, batoľa učenia hry činnosť, batoľa školských aktivít, busyboard, je obsadené rada dreva, activ board
Názov Značky MINOCOOL
Číslo Modelu Batoľa Busy Board

Napísať recenziu

Montessori Hračka Je Obsadené Rada Základných Zručností, Vzdelávacie Aktivity Rada Vzdelávacieho Hračky Pre Deti,

Montessori Hračka Je Obsadené Rada Základných Zručností, Vzdelávacie Aktivity Rada Vzdelávacieho Hračky Pre Deti,

Súvisiace produkty