450 ML Univerzálny Vysávač Pneumatík Opraviť Lepidlo SUV Auto, Motocykel, Bicykel Pneumatiky Tmel na Opravu Tekutinou na Opravu Pneumatík Lepidlo na Pneumatiky Oprava Nástrojov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.56

€9.41

450 ML Univerzálny Vysávač Pneumatík Opraviť Lepidlo SUV Auto, Motocykel, Bicykel Pneumatiky Tmel na Opravu Tekutinou na Opravu Pneumatík Lepidlo na Pneumatiky Oprava Nástrojov

Odrážky: 1、Jednoduché Použitie: Na opravu pneumatík tmel je jednoduché použitie bez nástroje a konektory požiadavky.

2、Tesnenie Výkon: maximálne 6 mm zraniteľnosť môže byť dočasne tk.

3、Univerzálne Použitie: Na opravu pneumatík lepidlo je vhodný pre všetky vysávače pneumatiky a non-vákuové pneumatiky.

4、Rýchle Opravy Rýchlosť: pneumatiky opravu, kvapalina môže opravy pneumatík a nafúknuť v priebehu niekoľkých sekúnd.

5、Chladenie Funkcia: Po pridaní pneumatiky kvapalinu, pneumatiky zníži 3-5 stupňov pod rovnakým jazdné podmienky na zmiernenie pneumatiky.

Popis:

Rozsah použitia: Táto pneumatika opravy lepidlo je vhodné pre gumové pneumatiky rôznych malých automobilov, elektrické automobily, motocykle a bicykle. Používa sa na: 1. Bez rezervnej pneumatiky, 2. Nepohodlné zmena pneumatiky 3. Tiesňové čas, pneumatiky lepidlo je jednoduchý na obsluhu, špeciálne pre ženy skupiny.

Bezpečnosť Výkon: Táto pneumatika tmel používa nehorľavé R-134a plynové palivo, aby sa zaistila bezpečnosť pneumatík po pneumatík opraviť. V rovnakom čase, aby sa zabezpečilo bezpečné skladovanie výrobku, táto pneumatika tmel sa využíva vysoký tlak nádrže na zlepšenie bezpečnosti výrobku.

Široké Použitie: 1. Prosím shake pneumatiky tmel dôkladne pred použitím. 2. Upevnite odkaz pneumatiky tmel na ventil pneumatiky, odtrhnite kryt výrobku, a začne nafukovať otočný spínač. 3. Nafúknutie pneumatík podľa regulovaného tlaku v pneumatikách, kým pneumatiky dosiahne nasýtenia. 4. Po inflácie je dokončená, prosím, jednotku pomaly na päť minút, aby nezostal agent byť rovnomerne rozložené na vnútornej stene pneumatiky a forma medzera oprava ochranný film.

Špecifikácie:

Názov: Pneumatiky Inflácie Tmel 450ml

Kapacita: 450 ML

Vlastnosti: Tento pneumatiky tmel je vhodný pre núdzové air trapping produktov, keď vozidlo pneumatiky sú netesné. Nie je potrebné rozoberať pneumatiky, č konektory sú potrebné, a len inflácie tekutiny by mali byť rovnomerne pripojený k pneumatiky inflácie port a potom vyplniť. Na nafukovanie pasce, je dokončená a v jednej operácii, a proces trvá len niekoľko minút, čo je rýchle a jednoduché použitie. Táto oprava lepidlo môže vyriešiť problémy pneumatiky náhodnému pneumatiky úniku v reálnom čase.

Balenie Zoznam:

450ML Pneumatík Opraviť Kvapaliny*1

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: pneumatiky pneumatiky meniča, motocyklové pneumatiky súprava na opravu, trvalé pneumatiky tmel, 16 palcový bike pneumatiky, jazda na bicykli oprava nástrojov, súprava na opravu pneumatík, lepidlo na opravu pneumatík, motocykel repair tool, tmel na pneumatiky, tmel pneumatiky
Položka Druh Pneumatiky Oprava Nástrojov
Položka Hmotnosť 520g
Druh Materiálu Pneumatiky Inflácie Tmel
Položka Objem 450ml
Názov Značky Ai AUTO ZÁBAVA

Napísať recenziu

450 ML Univerzálny Vysávač Pneumatík Opraviť Lepidlo SUV Auto, Motocykel, Bicykel Pneumatiky Tmel na Opravu Tekutinou na Opravu Pneumatík Lepidlo na Pneumatiky Oprava Nástrojov

450 ML Univerzálny Vysávač Pneumatík Opraviť Lepidlo SUV Auto, Motocykel, Bicykel Pneumatiky Tmel na Opravu Tekutinou na Opravu Pneumatík Lepidlo na Pneumatiky Oprava Nástrojov

Súvisiace produkty