Vianočné Náladu Tepla-Powered Spinning Candleholder Kovové Rotujúce Svetlo pre Domáce Vianoce, Nový Rok TB Predaj

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.26

€14.71

Vianočné Náladu Tepla-Powered Spinning Candleholder Kovové Rotujúce Svetlo pre Domáce Vianoce, Nový Rok TB Predaj

Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz.

Položka Špecifikácia:

Popis:

Materiál: sklo, kov

Veľkosť: zobrazený na obrázku

Farba: náhodný farba

Špecifikácia:

Svietnik-Po sviečka svieti, teplo, to spôsobí, prívesok na začiatku pohybu a otočné. Ak všetky svietniky boli variabilné, aké nádherné strany, to by bolo! Poďme tancovať s svetlo v tme.

High-kvalitné materiály ---jasnejšie povrchu a pevnejšie materiály, náš svietniky sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov a trvanlivé.

Perfektné Vianočné dekorácie-tieto rotačné svietniky poskytujú vynikajúcu darčeky pre každú príležitosť. Po osvetlenie sviečkami, môžu dať ľuďom príjemnú atmosféru kdekoľvek, vytvára príjemnú a romantickú atmosféru.

Vhodné scény-to by bolo pekné dekorácie na deň Vďakyvzdania, Halloween, Vianoce, Nový Rok, svadby, párty, dovolenky dekorácie alebo iné mimoriadne udalosti. Použiť ju ako ozdobné položka počas roka vyzdobiť svoj dom.

100% Spokojnosť: Akékoľvek ďalšie otázky o tom, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Poznámka:

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, a tam je mierne farebné odlišnosti. Skutočným produktom sú rozhodujúce. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby odchýlka 0,5-2 cm.

Balenie Obsahuje:

1 X rotujúce candleholder (candleholder len, iní nie sú súčasťou)

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: zlato candelstick, pre domáce, svietnik striebornej, rok spinning sviečka, sviečkový, váza candelstick, candl, spinning sviečky, držiteľ candel, sviečka žltej
Číslo Modelu Rotujúce candleholder
Materiál Iné
Použitie Domáce Dekorácie
Názov Značky DOORSACCERY
Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Moderné
Funkcia Zodpovedajúce Pohár Sviečka

Napísať recenziu

Vianočné Náladu Tepla-Powered Spinning Candleholder Kovové Rotujúce Svetlo pre Domáce Vianoce, Nový Rok TB Predaj

Vianočné Náladu Tepla-Powered Spinning Candleholder Kovové Rotujúce Svetlo pre Domáce Vianoce, Nový Rok TB Predaj

0 Recenzie
€13.55

Téma: Sklo svietnik Veľkosť: 11 cm*25 cm/small 11 cm*30 cm/stredná 11 cm*35 cm/veľkých Farba: Zlato,striebro Balík v cene: 1 X svietnik Funkcie: 1. Elegantný Dizajn: Tento nádherný kryštál svietniky prichádza s fire čaj svetlo držiteľ sedí na vrchole krásne podstavec vytvoriť

0 Recenzie
€26.62

Železo, Kovové svietniky Black svietnik Sklo Svietnikov Pilier svietniky Domov Svadobné, Vianočné Dekorácie Veľkosť: S:12*12*32 cm M:12*12*37 CM L:12*12*42CM Zadarmo nakupovanie Veľmi Vítané: • Materiál: Kovové, sklenené svietniky • Farba: Čierne ZLATO sviečka stojan •

5 Recenzie
€24.34

Funkcie: - Dizajn tejto modernej arch svietnik je inšpirovaný železný most, môže zabezpečiť držiteľ pevné a stabilné. Horné 3 individuálne iskrenie krištáľové misy je to nádherný. - Duté-vyrezávané dizajn prináša pocit dôstojnosti s prirodzené sviežosti.

1 Recenzie
€21.69

GiveU Anjel Amor Reproduktorový Stojan pre Amazon Echo Dot 1. Generácie, Džem Klasické Reproduktor dekorácie pre domov a darček pre dieťa Zapôsobiť svojich hostí s krásny vzhľad Malý remeselník vytvorený anjel socha stráže stanice sú amazon Echo Dot je najlepšími

Súvisiace produkty