Diaľkové Ovládanie RC1900 Pre OKI HITACHI ALBA CELCUS LUXOR GRUNDIG OSTRÉ JMB BUSH TECHWOOD AKAI NEVIR SANYO LCD Plazma LED Smart TV

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.16

€7.37

Prehľad:

Toto je diaľkové ovládanie pre širokú škálu smart Televízory. Jeho tenký a elegantný dizajn umožňuje pohodlné v dlani, keď sa používa. Špecializované menu navigačné tlačidlá, priamy prístup ku kanálu pre digitálnu TV, bez programovania alebo nastavte požadovaný. Dlho prenosovú vzdialenosť, s funkčnom vzdialenosť až 10 metrov a stabilný výkon. Ako vyhradené náhradné diaľkové ovládanie, pokrýva takmer všetky funkcie pôvodného diaľkového ovládača.

Funkcie:

* Toto diaľkové ovládanie môže kompatibilný so širokou škálou LCD, LED alebo plazma smart Televízory.

* Špecializované menu navigačné tlačidlá, priamy prístup ku kanálu pre digitálnu TV, bez programovania alebo nastavte požadovaný.

* Dlhé prenosovú vzdialenosť, s funkčnom vzdialenosť až 10 metrov a stabilný výkon.

* Ako špecializované náhradné diaľkové ovládanie, pokrýva takmer všetky funkcie pôvodného diaľkového ovládača.

* Ľahké uchopenie, s malé a kompaktné, pohodlné plastové pocit, pohodlné na používanie.

Poznámka: je potrebné pre vás, aby sa ubezpečil, že vaše pôvodné diaľkové ovládacie prvky sú rovnaké ako diaľkové ovládanie našom obrázku. Ak nie, nebude môcť byť spárovaný s vaším Televízory.

Špecifikácie:

Model: RC1900

Typ: TV Diaľkové Ovládanie pre AKAI/ ALBA/ BUSH/ CELCUS/ DIGIHOME/ FERGUSON/ FINLUX/ GRUNDIG/ HITACHI/ JMB/ LINSAR/ LUXOR/ MATSUI/ MURPHY/ NEVIR/ OKI/ SANYO/ SHARP/ TD SYSTÉM/ TECHNIKA/ TECHWOOD/ TELEFUNKEN/ TOSHIBA/ WALKER/ WALTHAM/ WT32842B.

Materiál: Plast

Vzdialenosť: cca 10 m

Batérie: 2 * AAA batérie (nie sú súčasťou)

Farba: Čierna

Položka Veľkosť: Cca. 20 * 4.9 * 2cm / 7.87 * 1.92 * 0.78 v

Položka Hmotnosť: Cca. 89g / 3.13 oz

Veľkosť Balenia: Cca. 20 * 5.0 * 2.1 cm / 7.87 * 1.96 * 0.82 v

Hmotnosť Balenia: Cca. 91g / 3.20 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Diaľkové Ovládanie

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: qiachip diaľkové, tv, plasma cutter, 433 anténa, tenké priechodiek, akai tv, zosilňovač docooler, batérie hitachi, tv grundig, 18650 sanyo
Názov Značky docooler
Bezdrôtová Komunikácia RF
Pôvod CN(Pôvodu)
Frekvencia 433 MHz
Package Áno
Číslo Modelu rc1900
Použitie TV
Kanál 1
Podpora APLIKÁCIÍ No
Certifikácia ŽIADNE

Napísať recenziu

Diaľkové Ovládanie RC1900 Pre OKI HITACHI ALBA CELCUS LUXOR GRUNDIG OSTRÉ JMB BUSH TECHWOOD AKAI NEVIR SANYO LCD Plazma LED Smart TV

Diaľkové Ovládanie RC1900 Pre OKI HITACHI ALBA CELCUS LUXOR GRUNDIG OSTRÉ JMB BUSH TECHWOOD AKAI NEVIR SANYO LCD Plazma LED Smart TV

1 Recenzie
€13.15

Popis Funkcie Použité Náhradné pre modely sme uviedli , Pozrite si Fotografie. Kompatibilné s SDR-4102 SDR-5102 SDH-C75100 SDH-C75083 SDH-C74040 SDH-C75080 SDH-B3040 SDH-B73040 KBÚ-S4042 KBÚ-V3042 KBÚ-P4080 KBÚ-V4041 KBÚ-V4040 KBÚ-P4042 KBÚ-P4082 SDH-P4040 SDH-P4041 Ak

0 Recenzie
€11.28

{infomodule} Popis: Názov značky: KTNNKG Podpora APLIKÁCIE: Nie Použitie:Audio/Video Prehrávačov,Osvetlenie,Prepínač,Počítač,Projektory,klimatizácia,Elektrické Dvere,Automatizované záclony,Reproduktor,Fotoaparát / Kamera,Univerzálny Kanál:

2 Recenzie
€5.96

Nové Nahradiť RC-340C Pre ONKYO CD Prehrávač Diaľkové Ovládanie DX7211 DX7011 RC340C Compact Disc Digital Audio Číslo modelu: RC-340C Stav: Nové, Typ: CD Prehrávač, Diaľkovo Kanál: 1 Frekvencia: 433 MHz Materiál: ABS Materiál Farba: Ako je Znázornené Množstvo: 1 x diaľkové

2 Recenzie
€7.89

Špecifikácie: 1.Vozidlo centrálne zamykanie systémy 2. Garážové brány 3. Elektronické brány 4. Elektrické spotrebiče/Home automation t. j. svetlá 5. Auto sunroofs 6. Auto/Motocyklové alarmy, Jednoduché použitie, 4 kanálový systém diaľkového ovládania vám umožňuje

Súvisiace produkty