AA AAA Batérie, Nabíjačky 8 Sloty Rýchle Nabitie s LCD Displejom pre AA AAA Ni-MH Dobíjacie Batérie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.17

€11.47

LCD Inteligentný 8 Sloty Nabíjačka na AA AAA Nabíjateľné Batérie ☞ Nabíjačku Špecifikácia: Vstup: 5V-2A Výstup:1.48 V-0.6 A*8 Veľkosť:11.9x7.4x2.9 CM.

☞ Nabíjačku Funkcie: Úplne nové a vysokej kvality. Určené pre AA / AAA Ni-MH batérie nabíjateľné batérie môžete nabíjať 1-8Pcs AA / AAA Ni-MH batérie súčasne poskytuje 8 nezávislé nabíjanie sloty. S USB vstupom rozhranie, môžete použiť notebook, nabíjačka do auta, nabíjačku mobilného telefónu, atď. Nabíjačka batérií s smart Červená LED dióda ukazuje stav nabíjania, keď LED svetlo premenil zelená, znamená to, nabitá plne Automatické zisťovanie stavu batérie a vyberte príslušnú napätie v režime nabíjania; Automaticky prestane nabíjať, keď je plne nabitá, Nabíjačky funkcie preplatok na ochranu batérie, S sledovanie teploty, aby sa zabránilo prehriatiu ☞ Kompatibilné s: AA AAA Ni-MHBattery

ako sú digitálne fotoaparáty,hračky, diaľkové ovládače,ručné hry,

2-spôsob, ako rádiá, Pda, fotografické blesky,alarm-hodiny,

LCD Televízory,zubné kefky,Holiace strojčeky a prenosné audio prehrávače

AA AAA Nabíjateľné Batérie atď. ☞ Balík obsahuje: 1 X LCD Inteligentná Nabíjačka 1 X USB Kábel 1 X Manuál

☞ O preprave

1. Zašleme tovar do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.Ponúkame doručenie zdarma do Číny Post Air Mail,dostanete k väčšine krajín, v 35----60 pracovných dní.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

☞ Vracia&Záruka

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

3. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat,a vy po#.

4. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

5. 12 mesiacov záruka, prosím, uisťujeme vás kúpiť.

☞ Služby Zákazníkom: ☺☺☺☺☺

1.Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

2. Prosím, použite Trademanager alebo E-mali, kontaktujte nás.Odpovieme vám do 24 hodín.

☞ Spätnú väzbu ☺☺☺☺☺

★ Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom u nás.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.

★ Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Ak nie ste spokojní, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

★ Vďaka za vašu podporu !

☞ Pracovných hodín ☺☺☺☺☺

Pondelok-sobota:9:00-18:30 PM

Upozornenie: Ďalšie času je k dispozícii, sme sa snažia služby môžete kedykoľvek pre vaše pohodlie, ako môžeme.

VITAJTE na Návšteve PowerTrust Obchod

Štítky: priemyselné usb nabíjačky, 10440 batérie, nabíjačka telefónu, aa batteri nabíjačky, 6v nabíjacie, batéria pkcell, nabíjačka isdt, aaa batérie recharg, 4.8 v nabíjačke, nabíjačky batérií, čína
Displej Áno
Druh USB
Package Áno
Package include3 1 X Manuál
Poznámka Batérie nepatria ,
Číslo Modelu AA AAA nabíjačky
Package include2 1X USB kábel
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE
Názov Značky powertrust
Inteligentné Nabíjanie Áno
Výstupné Rozhrania USB Výstup
Rýchle nabíjanie Áno
Kompatibilné modely AA AAA Ni-MH Batérie
Použitie Štandardná Batéria
Package include1 1x LCD Inteligentné Nabíjačky

Napísať recenziu

AA AAA Batérie, Nabíjačky 8 Sloty Rýchle Nabitie s LCD Displejom pre AA AAA Ni-MH Dobíjacie Batérie

AA AAA Batérie, Nabíjačky 8 Sloty Rýchle Nabitie s LCD Displejom pre AA AAA Ni-MH Dobíjacie Batérie

0 Recenzie
€7.04

Popis: 1.Názov: Pre Panasonic CGR-DU07 LCD Nabíjačku 2.Rozmer: L91.5 mm * W47.5 mm * H20mm 3.Materiál: ABS+4 PC.Vstup DC: 5V 1-2A 10W Výstup-DC: 8.4 V 0.6 5W 5.Rozšírené Dizajn,Bezpečné a Spoľahlivé 6.Vstavaný IC čip na riadenie nabíjania, zabrániť prebíjanie a pri skrate! Kompatibilné

0 Recenzie
€11.27

Tento produkt používa nové dosky s obvodmi a komponentov, 100% starnutia po 24 hodinách. Parametre výrobku: Vstupné napätie: AC (STRIEDAVÉ) 100V-240V 50-60Hz Výstupné napätie: JEDNOSMERNÝ (DC) 25.2 V Menovitý výstupný prúd: 2A Štandardné rozhranie: 5.5*2.1 mm Nabíjanie mode:

4 Recenzie
€14.68

D-Poklepaním na Nabíjačku adaptér navrhnutý s veľkým prúd 3A DC výstup, široko používaný pre 14,4 V V mount batéria, ako BP-150W batérie;BP-95W,a BP-190WS batérie. Popis produktu: 1. Číslo typu LBC-1C 2. Intput AC100V-240V,50/60Hz 1A 3. Výstupné Napätie DC 16.8 V 4. Výstupný

Súvisiace produkty