ÚDAJE ŽABA Mobilný Telefón Herné Spúšť L1R1Shooter Pubg Radič pre PUBG Gamepad Hra Turbo Tlačidlo Oheň, 16 Záberov Za Sekúnd

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€11.99

€21.42

Bezdrôtové Retro Rodinné Video Herný Ovládač

Je vylepšená verzia dizajn robí dva gamepads vzhľad stručnejšie a veľkorysý, dáva retro pocit. Ak chcete hrať klasické hry so svojimi priateľmi alebo rodinou, prosím, vyberte si ho! To môže splniť vaše požiadavky!

Hra Pre Mobilný Telefón Gamepad Pre Pubg

Ideálne štyroch prstov prevádzky. V hre, dve spúšte na hornej časti rukoväte je zodpovedný za mierenie a streľba. Môžete rýchlo otvoriť zamerané zväčšovacie sklo a potom strieľať nepriateľa, zatiaľ čo v pohybe a mierenie.Zažite skutočnú, hra cítiť s integrovaným rukoväť radič! Umožňujú pohodlnejšie, a nie je unavený počas hry!

Najnovšie Hry Turbo Tlačidlo Snímania

Prenosné praskla snímania tlačidlo, môžu byť uložené a ľahko sa prenáša! Ľavé tlačidlo má praskla prepínač, a pravé tlačidlo je fyzické tlačidlo. Najdôležitejšia vec je zmena MINI, SKS, M16 do trvalého streľby puška! Prepínač režimu: dlhým stlačením tlačidla zapnite, dlho stlačte na 2 sekundy, vypnúť, krátko stlačte tlačidlo, ak chcete prepnúť jedno alebo v nepretržitom režime. V nepretržitom spustenie režime, krátko stlačte funkčné tlačidlo na prepínanie frekvencie praskla režim od 1 sekundu / 2 kolá / 4 kolá / 8 kôl / 16 kôl.

Streľba Tlačidlo

Tento mobilný hra, raketomet sa líši od ostatných bežných streľba tlačidlá. Streľba kráľ používa konkurenčné myši na úrovni mikro spínač. Niektoré tlačidlá sú vyrobené z mliečneho kovu. Streľba hráč má krátky výlet a primeranejšie odpoveď!

One-kliknite na tlačidlo Umožniť Kontinuálny Režim Prenosu

Pomocou impulzu vedenie technológie, SKS submachine zbrane sú používané. Rýchle reakcie N-krát za sekundu, citlivé druhá streľba!

Mechanické Black Hriadeľ Dizajn

Hladký pocit, vysoká citlivosť na lisovanie! Po experimentálne testovanie, až 1,3 milióna kompresie život! A čo je najdôležitejšie, intenzívne stlačením nebude zámok obrazovky. Interiér používa groove dizajn, aby sa zabránilo fyzické tlačidlá a vyhnúť kľúče od dotyku obrazovky uzamknutia alebo tlačidlá hlasitosti počas kuracie jesť proces ovplyvňujú herný zážitok.

Dômyselný Úložný Štruktúra Dizajn

Odnímateľný dizajn pre efektívne ukladanie! Nie je ľahké stratiť a ľahko sa prenáša! Malé rozmery, veľký funkcie! Musíte mať!

Prevratné Inovácie

Tento najnovšie mobilné hry tigger používa štyri-speed dizajn, prvý-rýchla normálna streľba, druhý-rýchlosť zrýchlenie dizajn, tretia-rýchla rýchla streľba, a štvrtý-rýchla rýchla streľba! Rýchlejší zadné svetlo bliká, čím vyššia je rýchlosť!

Automaticky Napraviť Každý Výstrel Výtlak

Dynamický tlak zbraň, automatické opravy každého streľby posun.

Upgrade Stabilné Pevnosť Konštrukcie

Po mnohých výskumných, nová pevnosť štruktúry dizajn je úzko vybavené na mobilný telefón po upevňovaciu, a nie divoký zbraň bitka nebude posuňte nabok. To je dôležité vyriešiť problém, ktorý riadnym pevnosť v štruktúre stlačiť tlačidlá mobilného telefónu. Tento mobilný herný spúšť podporuje telefóny v časti 7.2 palcov, s maximálnou úsek 90 mm a maximálna hrúbka 12 mm.

Ľahko Sa Prenáša

Vhodné Pre Viaceré Strelecké Mobilné Hry

Viac Farieb K Dispozícii

Bezdrôtové Bluetooth Gamepad Podporu Úradný Aplikácie, Hry

ÚDAJE ŽABA gamepad je Bluetooth pripojené prevádzkový režim. To môže podpory pre PS3/IOS/TV Box/Andriod Smart Phone/PC!To má tú výhodu, že sú schopné prevziať podporu zvládnuť hru priamo, a to môže byť pripojený priamo k telefónu bez ROOT. Kroky sú jednoduché, nie je potrebné inštalovať ovládače a nastaviť tlačidlo mapovanie.

Káblové USB Vibrácií Gamepad

Tento algoritmus navrhli sme vibrácií motora, keď hráte závodná hra, brzdové drift činnosť je viac vzrušujúce! Ponorte sa do hry šťastný a nemôže vymaniť sa sami! Radi hry, aby ste zabudnúť na svoje starosti!

ÚDAJE ŽABA Bezdrôtový Video Herný ovládač

ÚDAJE ŽABA 2.4 G bezdrôtový video hry radič prijme HDMI výstup dizajn, ktorý môže ponúknuť cenovo lepšie high-definition obrázky, takže si môžete nájsť šťastie v hre, a neovplyvní vašu príjemnú náladu.

Prosím Kliknite, Ak Chcete Zobraziť Ďalšie Produkty

Štítky: ovládanie xbox jeden s, telefón pubg mobile, y2 hd, FLYDIGI, gamepad sega usb, ovládanie pubg, hra pane x1, údaje žaba ovládač, dátum žaba, pubg radič asus
Funkcia 3 Strelec radič pre pubg
Funkcia 2 Gamepad Spúšť Tlačidlo Oheň
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 1 hru spusť
Číslo Modelu ZXX1204YLFCJFSQ
Package Áno
Názov Značky ÚDAJE ŽABA
Kompatibilné Značka/Model ŽIADNE
Druh Gamepads
Funkcia 4 Pre pubg tlačidlo strelec
Funkcia 5 Podpora kontinuálneho snímania

Napísať recenziu

ÚDAJE ŽABA Mobilný Telefón Herné Spúšť L1R1Shooter Pubg Radič pre PUBG Gamepad Hra Turbo Tlačidlo Oheň, 16 Záberov Za Sekúnd

ÚDAJE ŽABA Mobilný Telefón Herné Spúšť L1R1Shooter Pubg Radič pre PUBG Gamepad Hra Turbo Tlačidlo Oheň, 16 Záberov Za Sekúnd

1 Recenzie
€8.35

parameter: Model: H9 šesť prstov odvod tepla kuracie herný ovládač Tri štýly Nabíjanie model (s ventilátorom) Plug-in model (s ventilátorom) Bežné (bez ventilátora) Vlastnosti: 1. Šesť prstov prepojenie 2. Ergonomická rukoväť 3. Vratné tlačidlo 4. Silný vietor chladenie 5.

3 Recenzie
€18.41

Descripción del producto hra-controller TI-465: Ovládač hriech hilos Bluetooth para Smartphone y Tablet.Desde sobre todos los smartphony s Bluetooth, tabletas y Android TV.Descubre una nueva forma de stiahnuť, hriech sufrir las limitaciones de su pequeña pantalla táctil de teléfono.Sk

0 Recenzie
€16.72

Pre XBOX 360 Gamepad 2.4 G Bezdrôtový ovládač Bluetooth Joypad Pre Microsoft XBOX360 Ovládač Controle Pre PC Win7/8/10 Funkcie: 1, 2.4 G bezdrôtový rukoväť a pôvodné rozdiel je, že nie je možné nabíjanie počas hrania hier, rukoväť nemá plnenie zásuvky. 2, č malá klávesnica

1 Recenzie
€8.71

Popis: Typ: rozhranie USB káblové herný ovládač Pre Nintendo Prepínač Linka dĺžka: 1.8 m Kompatibilné: PC, TV, Windows a iné zariadenia Funkcie: S, Dual Vibrácií Funkcia Package Zahrnuté: 1 x USB Káblové Gamepad

Súvisiace produkty