Kill Bill Meče Nastaviť Bill & Nevesta Japonský Samuraj Katana Nabrúsené Full Tang Meče Vysoko Uhlíkovej Ocele Hliny Tvrdeného Nôž

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€339.09

€398.93

Celková dĺžka : 103cm/40.6 palcový Čepeľ materiál : 1095 uhlíkovej ocele hliny tvrdené

Čepeľ dĺžka : 70 cm/27.6 palcový Tsubou : Žehlička

Rukoväť dĺžka : 26 cm/10.24 palcový Habaki& Seppa : Mosadz

Čepeľ šírka : 3.2 cm/1.25 palcový Menuki : Zliatiny

Hrúbka čepeľ : 0.7 cm/0.28 palcový Fuchi& Kashira : Žehlička

Príchuť : Full tang Ito& Sageo : Bavlna

Krvný groove : No ahoj Rayskin : Real rayskin

Hamon : hliny tvrdeného hamon Saya : Drevené

Ostrosť : Ostré Plavidlá : Ručné

ČEPEĽ: To je 1095 uhlíkovej ocele hliny tvrdeného čepeľ. Hliny temperament postup je naozaj zložité, a spôsob, akým používame je staroveký hliny temperament plavidlá.čepeľ bude oddelený ako 2, jeden na zadnej strane kotúča a druhý je rezané hrany strane. na zadnej strane sa bude držať s hlinou a na druhej strane bude, na ktoré sa vzťahuje prach a iné zmesi, ktorá je chránená ako tajný recept.co rôzne hrúbky zadného stierača a cut okraja strany,a rôzne hliny blato a zmesi,keď chladenie kotúča byť rovnaké nízke teploty v rovnakom čase po vykurovacej vysoká teplota,ktorá je dôvod, prečo čepeľ má rad,a tam je hliny temperament vlna linky. Táto čepeľ prichádza s plnú dĺžku Tang, ktorá výrazne zvyšuje silu meča. tento meč je dosť silný, aby išla cez hrubé bambusu strom s jedným štrajk ešte dostatočne ostré na plátok papier. RUKOVÄŤ: široký na 2 skončí, tenké v strede; drevené zabalené s originálnym rayskin(samegawa), syntetický hodváb ito, zdobených s menuki (na každej strane), Fuchi&Kashira na dvoch koncoch rukoväť.

Tsubou: žehlička, tsubou sa používa na ochranu vašich rúk od posuvné do kotúča počas krýh a bolí z vašich súperov.

Na Habaki (blade golier) : to je jedno-kus výstavba mosadz.hlavným bodom habaki je, aby saya pevne do stierače,tak je normálne, ak je škrabanec na.

Dve Seppas (dištančné) : bezpečné Tsubou (ak tsubou nie je tak tesne po dlhý čas používať,môžete brať na seba meč a dať viac seppas tam).

SAYA(pošvy): Na saya (plášť) swords sú vyrobené z tvrdého dreva, zviazané s Sageo na Kurigaga (gombík) z pošvy, ryté s obrázkami.

Teplé Riadku 1. Vzhľadom na monitore počítača a samotná streľba jas a iných dôvodov, bude existovať určitý farebný rozdiel. Konečné farby nájdete na našej skutočnej tovaru. Prosím, vedeli to skôr, než si ho kúpiť. Ďakujeme ! 2. Obrázky sme sa ukázať, sú 100% Reálne Objekt na Fotografovanie . 3. Ako všetky naše meče sú plne ručné, 1`2 cm líši môže byť existoval. *Balenie obsahuje: 1.montované meč s saya (ale meč stojan nie je súčasťou dodávky) 2.meč taška (farba je odoslaný náhodné,zdarma ako darček, žiadna záruka, vrátenie alebo výmena)

1. Príprava Čas: potrebujeme 2`5 pracovných dní na prípravu meč, ak tam nie je prispôsobenie sa o to. Viac času bude potrebné, ak meč je prispôsobený.

2. Všetky meče budú odoslané prostredníctvom EMS. Toto je len poštovné spôsob, ktorý môže loď meče.

3. Kupujúci' Informácie-Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Avšak, niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Vezmite prosím na vedomie, že nie sme loď, na víkendy, alebo štátnych sviatkov.

Longquan je pôvodné miesto, z obľúbených meče a celadon (črep). Je známy doma i v zahraničí na výrobu Longquan meče. Na základe 2600 rokov'traditional meč kultúry Longquan, naša spoločnosť zdedené a vyvíjajú predkoch meč-kováčske remeslo, absorbuje zásluhy iných kolegov, a vybrať najlepší materiál na forge meče o viac ako 20 pracovných postupoch ako zatĺkať, odpratávanie, podanie, gravírovanie, ochladzovanie, leštenie, atď. To je slávny pre typické znaky "húževnatý a ostrá, pár tvrdosť hebkosť, ohrozujúce lesklé čepeľ, nádherné vzory a kovania"

Vďaka za vysoké očakávania a podporu od našich zákazníkov. Budeme nikdy sklamať akýkoľvek meč-milenca a našich zákazníkov. Medzitým, snažíme sa, aby každý meč byť vynikajúci s obnoveným úsilím, čo dokonalosti viac ideálny, a splniť všetky zákazníci'satisfactions.

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd , 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd , dáme vám $3 ZĽAVU pri ďalšej objednávke. 2. Ak nie ste spokojní s našimi porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba . Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás. 3. Prosím, napíšte nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy. Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z Shinside, môžete sa vrátiť. Žiadosť: 1. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 2. Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Štítky: katana sword, meč, knive, kuchár nôž, katana sword reálne meče, skutočný meč, katana, nože kung fu, tai chi meč modrá, kirito meč
Typ Kotúča full tang čepeľ
Cuka materiál (rukoväť) bavlna ito+skutočné rayskin+zliatiny príslušenstvo
Čepeľ Materiál 1095 uhlíkovej ocele hliny tvrdené
Meč typu Japonský samuraj meče katana
Materiál Kov
kovanie techonology plný ručné
Použitie Iaito/rezanie praxe/zobrazenie/cosplay
Regionálne Funkcie JAPONSKO
Názov Značky Brandon Meče
Tému Športové
Štýl Ľudové Umenie
Ostrosť Veľmi ostré(bitka pripravený)
Tsubou materiálu (stráže) Vysoká kvalita železa tsubou
Režim Číslo TK006

Napísať recenziu

Kill Bill Meče Nastaviť Bill & Nevesta Japonský Samuraj Katana Nabrúsené Full Tang Meče Vysoko Uhlíkovej Ocele Hliny Tvrdeného Nôž

Kill Bill Meče Nastaviť Bill & Nevesta Japonský Samuraj Katana Nabrúsené Full Tang Meče Vysoko Uhlíkovej Ocele Hliny Tvrdeného Nôž

0 Recenzie
€992.76

Parametre pre DX-8138D: Model:DX-8138D odvlhčovač Napätie:220V-240V Výkon:1215w Je pripojený priamo na bubon suma:138L/deň Chladivo množstvo vstreku:R22/1050g Vhodné pre:120m2-220m2 Hlučnosť:60DB Vlhkosť rozsah nastavenia:20%-95% Vlhkosť zobrazenie rozsah:10%-95% Správnu

0 Recenzie
€21.69

Prosím kliknite na tlačidlo Prejsť Do Obchodu na chek viac na predaj a nových produktov.Tiež špeciálne kupóny pre vás.

3 Recenzie
€2.99

Vysoko Umelé Vlny Gauč Koberec Mat Celá Vlna Vankúš Obývacia Izba, Spálňa Dlho Plyšové Deka Baby Škôlky, Detské Izby Koberec VE Popis: Funkcie: 1.použitie semiš podšívka handričkou nie je off line. 2. Umelé deka je mäkké, teplé a pohodlné. 3.pohodlné,

Súvisiace produkty