Telefón Držiak Navigácie Držiak na rok 2018 2019 2020 2021 Jeep Wrangler JL Gladiator JT 2020 2021 Black Interiérové Doplnky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€19.96

€21.69

Telefón Držiak Držiak Držiak Navigácie Pre Jeep Wrangler JL JLU 2018 2019 Žehlička Čierna Auto Interiérové Doplnky Auto Styling

Funkcia

-Vyrobené z vysoko kvalitnej železnej materiálu, je pevnejšie ako priemerný plastový mobilný telefón majiteľa. Aj keď je jazdy na hrboľaté ceste, to sa nesmie klesnúť mobilného telefónu a má dlhú životnosť.

-Je rotačné skrutku vedľa držiak môžete nastaviť dĺžku telefón konzola podľa veľkosti vášho telefónu lepšie sa prispôsobiť svoj telefón.žiadne starosti, vhodný pre väčšinu mobilných telefónov na trhu

-To je nainštalovaný v stredovej konzole a nebude blokovať vaše jazdy. Poskytuje tiež funkciu navigácie, ktorá je vhodnejšia pre vašu bezpečnú jazdu.

-Vhodný Na Jeep Wrangler JL 2018 2019 2020 2021 Gladiator JT 2020 2021.Pôvodný auto údajov je otvorený a rozmery sú presné a konzistentné.

Vezmite Prosím Na Vedomie 1. Ak nie ste spokojný s našim výrobkom, alebo si objednali nesprávne položky. Prosím, dajte nám vedieť, najprv posiela sa správa alebo e-mail. Odpovieme vám do 24 hodín a ponúknuť vám naše najlepšie služby. 2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím nechajte nám cennú spätnú väzbu alebo recenzie produktov. Vážime si vašu podporu. 3. Pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás najskôr o váš problém a my sa vám odpovedať čo najskôr zistiť, najlepší spôsob, ako to vyriešiť.

1. Prijímame PayPal ESCROW atď. pre platby..

2. Platba musí byť vykonaná v priebehu 4 dní akcie uzávierky. (Non-platba môže mať za následok UPI (Neplatené Položka) je uvedený na vašom účte. www.projekt-psa.sk sa automaticky zatvorí vášho účtu, ak ste sa hromadia 4 UPI je spolu.)

3. CELKOVÁ ČIASTKA SPLATNÁ zahŕňa konečné aukčná cena plus S&H(Poštovné a balné).

4. S&H bude stanovená na základe LOĎ NA adresu.

5. VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE: S&H NEZAHŔŇA CLO, LOCATL DANE ALEBO INÉ DOVOZ POPLATKY.

6. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (farby, obaly, atď.) v Správe SEKCII POZNÁMKY keď si vykonať platbu.

1. Package manipulácia čoskoro, takže prosím, uistite sa, že zadanie správnej platby a lodné informácie pred mimo kontrolu.

2. Akonáhle sa vaša platba je dokončená, nebudeme akceptovať žiadne ďalšie zmeny na vašej objednávky.

3. Prosím, skontrolujte dodaciu adresu starostlivo pred pokladni, nie je možné zmeniť, ak objednávku.

4. Dôrazne odporúčame naše kupujúci vybrať prioritnú/expresnej pošty pre medzinárodný doručenie, ktoré je oveľa stabilnejší.

5.Ak sa rozhodnete EMS,DHL,UPS,Fedex, atď. prosím, kontaktujte nás, a zaplatiť viac dodávky poplatok.

6. Všetky položky sú skladom a bude zaslaný na vás do 1-5 dní vašej platby byť prijaté a overené. (S výnimkou Víkendov a Sviatkov) !

7. Vaša objednávka bude odoslaný z nášho skladu, kde item(s) bola presne vybral, bezpečne zabalené a odoslané profesionálnym spôsobom.

8. Medzinárodné Kupujúcich – Vezmite Prosím Na Vedomie:

a. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

b. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

1. Zákazník-stred nakupovanie vždy bolo naším cieľom, a chceme, aby ste boli úplne spokojní s každej položky, ktoré si zakúpite online z nášho obchodu.

2. Ak nie ste spokojní s položkou, ktoré ste si u nás zakúpili, môže vrátiť vec do 15 dní od dátumu objednávky, vám vrátime plnú sumu kúpnej ceny, mínus poštovné a manipulačné poplatky. (Žiadne "Doprava Zadarmo" položka vrátil bude mať odchádzajúce nákladnej poplatok odpočíta od celkovej návratnosti.)

Ak je potrebné vrátiť sa, prosím, musí postupujte podľa týchto pokynov:

(1) skontrolujte Prosím všetky súčasti príslušenstva a kvalitu hneď, keď ste dostali package;

(2) Kontaktujte nás do troch dní po objavíte výrobná Chyba (alebo by sa objavili to, ak sa na tento Produkt poškodenie bolo zjavné);

(3) Poskytnúť podrobné vysvetlenie, ako ku škode došlo, a Obrázkové ak chcete dokázať;

(4) vrátením Výrobkov, expedičný poplatok predplatený kupujúci. Balíček je potrebné spolu v to, Ak nie, nebudeme akceptovať vrátenie a reship. Odpovieme vám hneď, keď sme si to a overené poškodenia.

1. Necháme Pozitívnu spätnú Väzbu po prijať platbu, Prosím, nezabudnite nám dať a PÄŤ HVIEZDIČIEK na všetky Podrobné Hodnotenia Predajcu .

2. Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu. Musíme sa snažiť v našich silách, aby sa uistite sa, že KAŽDÝ ZÁKAZNÍK, 100% SPOKOJNÍ a vyriešiť akýkoľvek problém pre vás, vďaka.

3. Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu .

4. Poskytneme vám služby ako najlepšie, ako môžeme, spôsobiť spätnej väzby a je to, čo sa usilujeme o. Prosím, napíšte mi cez "Moje Správy" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" ak máte akékoľvek otázky o našich záznamov alebo vášho nákupu. Ďakujem vám veľmi pekne!

1. Zákazník-stred nakupovanie vždy bolo naším cieľom, a chceme, aby ste boli úplne spokojní s každej položky, ktoré si zakúpite online z nášho obchodu.

Štítky: jeep gladiator led, wrangler jk, chrome jeep patriot, jeep wrangler, led jeep wrangler jl, jeep príslušenstvo chlapci, tracker trax 2021, jl wrangler, rádio jeep compass 2020, wrangler
Funkcia 2 Zabráňte Poškriabaniu Telefón
Výhodou 1 č slepých očí
Rok 2018-2020
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Položky Mobilný Telefón Majiteľa
Položka Druh Interiérové Lišty
Položka Šírka 10cm
Výhodu 2 žiadny signál problém
Kompatibilný Model pre Jeep Wrangler JL 2018-2020
Názov Značky YOCTM
Balík Obsahuje 1pcs/1Set
Druh Materiálu Žehlička
Názov Modelu 191106-150/60
Záruka Jeden Rok Zadarmo Záruka, celoživotné Služby
funkcia 3 360 stupňov
Funkcia Ľahko Ovládateľné
Položka Dĺžka 33cm
Kompatibilné Pre Jeep Wrangler JL Auto Interiérové Doplnky
stav 100% Zbrusu Nový
Položka Hmotnosť 0.7kg
farba čierna
Položka Výška 8cm
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Funkcia 4 Široký Kompatibilné
Výhodou Majte Oči Otvorené, Keep Your Hands Off, Bezpečne Double
Funkcia 1 Č noice

Napísať recenziu

Telefón Držiak Navigácie Držiak na rok 2018 2019 2020 2021 Jeep Wrangler JL Gladiator JT 2020 2021 Black Interiérové Doplnky

Telefón Držiak Navigácie Držiak na rok 2018 2019 2020 2021 Jeep Wrangler JL Gladiator JT 2020 2021 Black Interiérové Doplnky

2 Recenzie
€16.02

Kožené Strednej Opierke Úložný Box na Ochranu Rukáv dekorácie pre Lexus NX 300h 200t 200 interiéru Vozidla príslušenstvo 100% nového produktového Balíku Zahrnuté : 1 ks Farba : Čierna;Béžová;Hnedá Materiál : kožený Oblek pre Lexus NX 200 200t 300h O chromatické aberration Doprava

0 Recenzie
€12.73

Auto Tabuli Mat Pokrytie Pad Dashmat Anti-UV slnečník Nástroj Chrániť Koberec Príslušenstvo Pre Volkswagen VW Scirocco 2009-2014 Upozornenie: Spôsobiť zoznam vozidiel len pre referenčné účely. Pred nákupom, uistite sa prosím, túto Časť vášho auta, je to rovnaké ako naše

3 Recenzie
€13.01

Pre Ford F-150 F150 2015 2016 2017 2018 Panel Kryt Mat Pad Dashmat Dash Slnečník Nástroj Chrániť Koberec Auto Príslušenstvo Upozornenie: Spôsobiť zoznam vozidiel len pre referenčné účely. Pred nákupom, uistite sa prosím, túto Časť vášho auta, je to rovnaké ako naše

Súvisiace produkty