SHINU Trendy Office Modré Svetlo Blokuje Okuliare ženy Veľké veľkosti okuliare, rám dámy Herný Počítač čítanie krátkozrakosť, okuliare, rám

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€17.57

€21.69

.

prosím, poznamenal . tento model aj pre Západ, alebo Ázii tvár. všetko ok pre nízkym alebo vysokým nosom

Veľkosť informácií

C1

C2

C3

C4

DROPSHIPPING služby:

Naša spoločnosť má stabilné výroby dodávateľského reťazca, a my sme za predpokladu dropshipping služby pre veľmi dlhý čas. Teraz hľadáme ľudí, ktorí majú tieto coditions spolupracovať.

Po prvé, optometrist a ophthalmologists. Boli sme zapojení do on-line optician vlastné služby pre sedem rokov. Môžeme mať najnižšie náklady na hromadnú výrobu. Na očným lekárom môže získať správny predpis pre zákazníkov. Teda, zákazníkov môžete získať dobré produkty s nízka cena. Môžete priamo zdieľať našom obchode odkaz na zákazníkov, alebo môžete tiež použiť naše obrázky vybudovať obchod. Týmto spôsobom, môžete získať príjem navyše pri práci.

Po druhé, ak sú ľudia, ktorí je prvý a spustiť internetový obchod a nechcete investovať príliš veľa, tak môžete využiť naše fotky, a potom, čo ste objednávky, môžete kúpiť od nás a my vám ho poslať na vás a vašich zákazníkov.

3. Ak ste na Internet celebrity, môžete sa obrátiť na nás a pomôžte nám spropagovať naše produkty. Vieme vám ponúknuť provízie na základe obratu. Máme veľa dobrých produktov a nové okuliare remeselného spracovania a materiálov. Napríklad, tretej generácie masívneho dreva plavidlá, masívneho dreva slnečné okuliare, polarizované krátkozrakosť, slnečné okuliare, rohy krátkozrakosť, okuliare, okuliare na čítanie, titán rám business okuliare a denim materiál okuliare. Mnoho originálnych procesy sú patentované.

Tak dlho, ako budete mať jeden z vyššie uvedených podmienok, je ľahké prinesie vám zisk. Sledujte nás a zamerať sa na nové bohatstvo.

Http:

Čo'app: +8618058868135 Popis: Počas konania-nosenie proces predpis okuliarov, to trvá asi týždeň prispôsobiť. Niektoré nepohodlie, ktoré sa začínajú objavovať sú bežné, ako sú závrate, očné opuchy, skreslenie, atď. Tieto príznaky zvyčajne vymiznú v priebehu dvoch dní. Každý, kto nosí okuliare vie. Ak sa vám stále nedarí prispôsobiť do týždňa. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis. Ale to musí byť opotrebované tak, že oči môžu prispôsobiť novým rámom.Popis: Počas konania-nosenie proces predpis okuliarov, to trvá asi týždeň prispôsobiť. Niektoré nepohodlie, ktoré sa začínajú objavovať sú bežné, ako sú závrate, očné opuchy, skreslenie, atď. Tieto príznaky zvyčajne vymiznú v priebehu dvoch dní. Každý, kto nosí okuliare vie. Ak sa vám stále nedarí prispôsobiť do týždňa. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis. Ale to musí byť opotrebované tak, že oči môžu prispôsobiť novým rámom.

SHINU ZNAČKY PRÍBEH

SHINU: malé a krásne Čínske okuliare značky.

SHINU Čínštine znamená visual otroctva, tak SHINU má vždy bol spáchaný na výrobu a prispôsobenie optické sklá súvisiace s víziou. Boli sme prvýkrát zaregistrované v Číne v roku 2015 a registrované v USA, UK, Nemecko, Rusko a Brazília v roku 2016. Dúfame, že viac Boha (kupujúcich) môže podporiť nás a dajte nám možnosť poskytnúť lepšie produkty a služby.

Od založenia SHINU, vždy sme trvali na kvalitu a servis. Našim hlavným produktom je optická funkcia okuliare, ktoré je takmer cenu jednu desatinu z kamenného obchodu, ale zachováva rovnakú kvalitu a servis. Takže v posledných štyroch rokoch, náš predaj rastie, ale stále nie je veľký zisk. Spokojnosť zákazníka a uznanie produktov a služieb je naším cieľom.

Štítky: lg pánske okuliare na čítanie, okuliare veľké okuliare muž, odlesky blokovanie okuliare, rám pictur, kola rámy, sklo čítať, okuliare na čítanie farba rámu, žltá blokuje okuliare, desať snímok, shinu okuliare
predpis okuliare predpis okuliare
Šošovky, Optické Atribút Anti-reflexná
Materiál Rámu Acetát
Číslo Modelu SH2022ATJS
Šošovky Materiál CR-39
Pohlavie Unisex
okrúhle okuliare okrúhle okuliare
ochranné hráčske okuliare ochranné hráčske okuliare
Položka Druh Okuliare
Okuliare Typu Okuliare Na Čítanie
Povlak HC
Objektív Šírka 5.1 cm
Farebné Šošovky Jasné
miesto pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
modré svetlo blokuje okuliare modré svetlo blokuje okuliare
Objektív Výška 4.6 cm
Názov Značky SHINU

Napísať recenziu

SHINU Trendy Office Modré Svetlo Blokuje Okuliare ženy Veľké veľkosti okuliare, rám dámy Herný Počítač čítanie krátkozrakosť, okuliare, rám

SHINU Trendy Office Modré Svetlo Blokuje Okuliare ženy Veľké veľkosti okuliare, rám dámy Herný Počítač čítanie krátkozrakosť, okuliare, rám