Kruiqi HD 720P, WIFI, Mini Bezdrôtová IP Kamera Nočného Videnia Mini Kamery, Súpravy pre Domáce Bezpečnostné CCTV Kamera

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€26.52

Kruiqi HD 720P, WIFI, Mini Bezdrôtová IP Kamera Nočného Videnia Mini Kamery, Súpravy pre Domáce Bezpečnostné CCTV Kamera

Funkcia :

SUPERIOR 120°PANORAMATICKÉ ZOBRAZENIE & FULL HD 1080P: 120 Stupňov úplné zobrazenie uhla, poskytuje Panoramatický výhľad bez nevidiacich oblasti. Jednoduché Ovládanie Prstom na dosiahnutie Elektronický PTZ,S FULL HD 1080P s vysokým rozlíšením, Veľký výber pre Baby monitor/Pet Kamera/Home Security/Office Monitorovanie atď.

Obojsmerné AUDIO KOMUNIKÁCIU v REÁLNOM ČASE: Vstavaný ultra-citlivé Reproduktor a Mikrofón umožňuje hovoriť a počúvať svoje rodiny prostredníctvom aplikácie na telefón, keď & nech ste kdekoľvek.

DETEKCIA POHYBU: upozornenie bude spustená do svojho inteligentného telefónu či akéhokoľvek pohybu je detekovaný (JPEG Snímky Take Video & Zariadenie Pípne by tiež mohlo byť nastavená v APLIKÁCII), ktoré váš domov alebo kanceláriu viac v bezpečí. Ideálny pre Dovolenku Doma Monitorovanie, Baby & Pet Monitorovanie, Biznis Monitoring a Senior Monitorovanie.

PLUG & PLAY A RÝCHLE a JEDNODUCHÉ APLIKÁCIE SETUP: Používateľská Príručka vám poskytne usmernenia pre každý krok v našej Yoosee Aplikácie(iOS/Android) a obraz z kamery, je ešte 1 minútu. Dodáva sa s držiakom, môže sa ľahko inštaluje na stenu alebo strop.

WIFI & MICRO SD SLOT: Podpora WiFi Pripojenie, Prosím, Poznámka: Tento Fotoaparát podporuje iba 2.4 G WiFi, nepodporuje 5G Router. Prosím skontrolujte, či je k dispozícii pre váš domáci Router. Avšak, môžete ho použiť s AP Režim ak je váš smerovač 5G alebo bez smerovača. Živé zobrazenie a záznam na Micro SD Kartu (až do 64 gb,NIE je v cene!) PROSÍM, NEVÁHAJTE A KONTAKTUJTE NÁS, AK SA STRETNETE S AKÝMKOĽVEK PROBLÉMOM POČAS POUŽÍVANIA, BUDEME SA SNAŽIŤ, ABY HILP RIEŠENIE PROBLÉMU!

Pakcage Zahrnuté:

1pc* IP Kamery

1pc x Napájanie (dodáme adaptér podľa prijímajúcej krajiny.)

1pc x USB kábel

1pc x Návod

1pc x L kľúča

2 ks x Skrutky

\

1.Máme loď po celom svete www.projekt-psa.sk štandardná doprava methord, www.projekt-psa.sk Premium Doprava atď.

2.Všetky produkty sú na sklade, prosím, neváhajte a nákup žiadne položky. Všetky objednávky sú spracovávané počas 48 hodín po zaplatení overenie.

3.Prosím, uistite sa, že vaše meno a adresu, uvedené na www.projekt-psa.sk, sú správne. Ak meno alebo/a adresa sú nesprávne, v prípade vrátenia alebo nie prevzatí výrobku bude na zodpovednosti zákazníka.

4.Balíky sú zasielané do 2-5 pracovných dní po platbe overenie. Sledovanie informácie o balení, poslal Čína/Singapur Post, je zvyčajne zobrazované do 3-5 pracovných dní.

5.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po zaplatení, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr.

1.Všetky naše položky prísť s jeden rok záruka, prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s nákupom. To je veľká česť pre nás dodávať čo najlepšie výrobky a poskytovať vysoko kvalitné služby pre vás.

2.Kontaktovať nás môžete do 7 dní po obdržaní výrobku; sme vás UISTIŤ, že sme sa dať odpoveď na reklamáciu do 30 dní, ak budete mať nejaké problémy s našim výrobkom.

3.Je na zodpovednosti zákazníka, poštovné poplatky akejkoľvek položky, vrátený. To môže trvať nás až 7 pracovných dní na spracovanie vašej žiadosti, po obdržaní produktu.

4.Budeme zaplatiť náhradu, ak má položka nie je doručený v rámci dodacia lehota zaručené, alebo boli porušené počas prepravy.

5.Ak náš služby zákazníkom nie je online, môžete nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

12-mesačná záruka na údržbu, 30-dňová záruka vrátenia alebo výmeny.

Sme snahe 100% spokojnosti zákazníkov, ak budete mať nejaké problémy s výrobkom, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme sa nájsť riešenie v čo najkratšom čase.

Budeme sledovať, vysoká úroveň spokojnosti s našimi službami, spätná väzba je pre nás veľmi dôležité; sme ocenia, ak by ste mohli, kontaktujte nás, skôr než dáte negatívny a neutrálny spätnú väzbu, tak, že situácia môže byť vyriešená rýchlo a spoľahlivo.Ďakujeme vám za vašu 5-hviezdičkový spätnú väzbu !

Štítky: zoohi ip kamery nastaviť, ázijské plátenná košeľa, bezdrôtové kamery q1, 16ch auta, kamera dome ip wifi, ip kamera q1, 4 ch ip kamery nastaviť, fiio o5, fiio m11, 16ch kamerový systém
funkcia 6 Home Security Kamera
Uhol Pohľadu 120°
Druh Mini ip Kamera WIFI
Podporované Operačné Systémy Mac OS
Senzor CMOS
Audio Výstup 1CH BNC
Sieťové Rozhranie Wi-Fi/802.11/b/g
Príkon(W) 5W
Video Kompresný Formát H. 264
Snímač Značky Sony
Funkcia 2 Mini IP Kamera HD
Na Stenu Bočné
Alarm Akcia Miestne Alarm
Funkcia 1 mini ip kamera 720P
Rozmery (L x W x h)(mm) 9 cm*9 cm
High Definition 720P(HD)
funkcia 7 Home Security Kamera WiFi
farba čierna
Špeciálne Funkcie Anti-Vandal
funkcia 3 mini ip kamera zoom
Napájanie(V) 5V
Štýl Dome Kamera
Inštalácia Normálna
funkcie 5 Video Kamera
IR Vzdialenosť(m) 10M
Funkcia 4 wifi mini bezdrôtové ip kamery
Technológia Infračervené
Zdroj Napájania Normálna
TF Karta ŽIADNE
Megapixelov 1MP
Skladovanie 64 G
Podporované Mobilné Systémy ios
Číslo Modelu JW-Q1-G
Pripojenie IP/Bezdrôtové Siete
Názov Mini IP Kamery
Minimálne Osvetlenia(Lux) 0.001 Lux
Názov Značky kruiqi
Objektívu (mm) 2.8 mm

Napísať recenziu

Kruiqi HD 720P, WIFI, Mini Bezdrôtová IP Kamera Nočného Videnia Mini Kamery, Súpravy pre Domáce Bezpečnostné CCTV Kamera

Kruiqi HD 720P, WIFI, Mini Bezdrôtová IP Kamera Nočného Videnia Mini Kamery, Súpravy pre Domáce Bezpečnostné CCTV Kamera

0 Recenzie
€32.71

2mpx CMOS OV2710 zadarmo ovládač 2.1 mm objektív 30fps/60fps /120fps high frame rate široký uhol webová kamera hd 1080P Balenie obsahuje: 1) 1PC 2mp usb kamera s 2.1 mm objektív (2.8/3.6/6/8/12 mm objektív voliteľné) 2) 1PC 3m kábel usb Výhodou usb fotoaparátu: 1)HD

1 Recenzie
€96.74

Foscam NVR FN3109H 9-CH HD IP Kamier Vstup H. 264/formáte mjpeg ONVIF Kamery Podporované NVR Funkcie 9-CH HD IP Kamier prístup H. 264 Main Profile video Kompresie Podporuje HDMI a VGA miestny displej 9-ch Video Synchrónne Prehrávanie Kompatibilné

3 Recenzie
€46.84

Naše Oficiálne Stránky o LOOC: https://en.imoulife.com/product/detail/LOOC LOOC Aktívne udržiava hrozby preč z vášho domova 1080P | Nočné Videnie | Aktívne Odstrašenie | PIR Detekcie | Dve-spôsob, ako Hovoriť | IP65 Vodeodolný | Cloud 1080P Full HD 1080P

3 Recenzie
€36.75

Prečo Mi Menšia veľkosť: 4 cm * 4cm * 2,5 cm Podpora káblové siete, káblové pripojenie Podpora Micro SD nahrávanie Vstavaný mikrofón Podpora HD rozlíšenie ( 2560*1920 / 2560*1440 ) Podpora počítač, telefón Android, iPhone pripojenie Rozlíšenie: 5MP Audio

Súvisiace produkty