Hra Duch Tsushima Jin Maska Cosplay Živice Masky, Rekvizity Halloween

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.92

€12.01

Duch Tsushima Jin Maska Cosplay Živice Masky, Rekvizity Halloween

Materiál :Živica

Farba: Podľa fotografie

Balenie Obsahuje:1*ks Maska

Veľkosť: Jedna veľkosť Pre Adlut(obvodu Hlavy

Poznámka: Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 2-3 cm chyba,1 palec=2.54 cm. Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel. Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás okamžite, skôr, než opustí spätnú väzbu, vďaka za vaše láskavé pochopenie.

100% Nový a vyrobený v číne.

O Platby: Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.projekt-psa.sk ako Alipay, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Po-predajný Servis: Sme sa snažíme ponúknuť čo najlepšiu kvalitu a služby v tu, či tam je nejaký otázky, zadarmo, dajte mi vedieť. Vaše Láskavo pomoc a dôveru, bude dovoľte nám urobiť lepšie v ďalej a ponúknuť viac dobrá služba pre vás. O spätnú Väzbu: Keď dostanete balík a ako to, láskavo potvrďte prijaté objednávky a nechať pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás,Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom chudobných spätnú väzbu, sľubujeme vyriešiť všetky problémy za vás, ďakujem!

Štítky: likvidujte maska, ghost tsushima, tvár fashion maska, costume, maska paintbal, maska scari, japonský maska samuraj, costume maska, halloween latex maska, ghost t tričko
Špeciálne Použitie Kostýmy
Pohlavie Unisex
Položka Druh Masky
Pôvod CN(Pôvodu)
Oddelenie Meno Dospelý
Znaky jin
Materiál Živica

Napísať recenziu

Hra Duch Tsushima Jin Maska Cosplay Živice Masky, Rekvizity Halloween

Hra Duch Tsushima Jin Maska Cosplay Živice Masky, Rekvizity Halloween

0 Recenzie
€13.14

Demon Latex Maska Strašidelné Diabol Mutant S Realistické Dlhé Zuby Kostým Halloween Party Rekvizity -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Popis 1) 100% úplne nové a vysokej kvality! 2) Materiál:

1 Recenzie
€17.97

10pcs Peniaze Heist celotvárová Maska Salvador Dali Masku Halloween Maškaráda Dom Papiera La Casa De Abstraktných Halloween Dali Masku Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. Módny dizajn, 100% Zbrusu Nový, vysoká kvalita! Materiál:

Súvisiace produkty