36 Párov Vysoko Kvalitné Jednorazové Penové Papuče Pedikúra Slippper pre Salón Spa Pedikúra Nôh Flip Flop Papuče(Náhodné Farby)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.51

€16.69

36pcs Papuče EVA Ľahký Jednorazové Topánky Dodávky pre Dievčatá, Muži

Popis

Toto je sada 36 párov EVA pena papuče. Tieto jednorazové papuče sú určené pre kozmetický salón, manikúra a pedikúra použitie. Vyrobené z EVA peny materiál je mäkký a pružný, nepríjemný rozbiť. Môžete použiť tieto papuče na doma pre vašich hostí na návšteve, pohodlné a hygienické.

Funkcie

- Farba: Ako na obrázku.

- Materiál: EVA.

- Veľkosť: Cca 29x11.5x0.3 cm.

- Jednorazové papuče pre kozmetický salón, manikúra & pedikúra použitie.

- EVA penového materiálu, mäkké a elastické, nepríjemný rozbiť.

- Môžete použiť tieto papuče na doma pre vašich hostí na návšteve, pohodlné a hygienické.

- Nízka hmotnosť a malé rozmery, ľahko skladovať a prepravovať.

- Teplé tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie a pod., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

36 x pena papuče

Štítky: pena pedikúra, nádherný flip flops, sillon spa pedikúra, spa whirlpool, dávky jednorazové flip flops, kúpeľ nôh massag, horúce kúpele, sosu nohy, nohy pumice huba, nohy spa
Veľkosť Foam Slippers
Materiál pena papuče
Názov Značky ROSENICE
Druh nohy patch
Položka Druh Starostlivosť O Nohy Nástroj
Číslo Modelu pena papuče
Zdroj Napájania Žiadne Elektrické
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

36 Párov Vysoko Kvalitné Jednorazové Penové Papuče Pedikúra Slippper pre Salón Spa Pedikúra Nôh Flip Flop Papuče(Náhodné Farby)

36 Párov Vysoko Kvalitné Jednorazové Penové Papuče Pedikúra Slippper pre Salón Spa Pedikúra Nôh Flip Flop Papuče(Náhodné Farby)

1 Recenzie
€8.50

50 Škvrny Nohy Patch Úľavu Od Bolesti Bambusové Podložky Škvrny S Lepidlo Na Starostlivosť O Nohy Liečba Nálepky Zlepšenie Spánku Zdravotnej Starostlivosti Nástroje Funkcie 1.Prírodné herbára a rastlinné výťažky nespôsobí akékoľvek podráždenie alebo nežiaduce účinky

0 Recenzie
€12.18

Package Zahrnuté: 1 x Škrabanie masáž nástroj 1 x USB kábel 1 x Návod Funkcie: -- Štyri výstroj úprava -- Vybavené osem magnet hlavy -- Silné sacie, sa prispôsobiť rôznym potrebám. -- Podporuje lymfodrenáž a podporuje

1 Recenzie
€12.52

Popis: Chcete uvoľniť svoje telo alebo svalov po prudkých excercises ako hrať basketbal, behanie, futbal? Potom je to dobrý nástroj na uvoľnenie svalov a reconver svoje sily rýchlejšie. O masáž brucha a stehna kĺby, to prinesie efektívny výsledok pri výkone svaly, orientácia bunky

4 Recenzie
€2.04

Zarastaniu Necht Pedikúra Nástroje Odbornej Obnoviť Vložiť Prst Nechty Liečba Paronychia Bunion Hallux Valgus Corrector Starostlivosť O Nohy Tento úžasný nástroj vám môže pomôcť zbaviť sa utrpenia, z zarastaniu necht. Neškodné a bezbolestné, vhodný pre väčšinu ľudí.

Súvisiace produkty