Camping Stan Ihlan Ultralight Veľký slnečník Útulku Teepee Sporák s Rúrou Otvor pre Vonkajšie Backpacking Turistika

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€47.42

€74.09

Camping Stan Ihlan Ultralight Veľký slnečník Útulku Teepee Sporák s Rúrou Otvor pre Vonkajšie Backpacking Turistika Kvalitný Materiál: Vyrobené s Check handričkou s nepremokavé Zipsy a nepremokavé zaobchádzať švy, ľahký, trvanlivý a je veľmi všestranný.

Dvojité Backpacking Stan,dostatok priestoru pre 2 osoby s horným otváraním pre kachle a teplej odpadových potrubí (ďalej len "komín")(Bez komína).

Tento osemhranné pyramídy stan má vynikajúcu odolnosť proti vetru a stabilitu. Predné a zadné dvere sú určené pre ľahký vstup a výstup, nízka hmotnosť a veľkú plochu, ale môže byť tiež použitý ako úkryt pre vriacej vody, varenie, oddych a pozemky z vetra a dažďa. Udržať v teple znova.

Skladovanie objem je tiež oveľa menšie ako bežné modely, ktoré je vhodné vykonávať.

Okrem predné a zadné dvere a transoms pre vetranie stanu dizajn tiež pridáva nový prieduch. Tento otvor je možné otvoriť a zavrieť, a jeho hlavnou funkciou je vetrať, a pozerať sa. Je vhodný aj pre mnoho pozorovanie vtákov a fotografických nadšencov.

Vodotesný: PU2000

Držiak povrchová úprava: anti-hrdza sprej

Pripomienka: Ak si chcete použiť na drevo, kachle s komína, komín musí byť izolované, aby sa zabránilo dae do stanu, ako je azbest handričkou alebo mokré uteráky, alebo použite malé odborov, otvorte vetracie otvory tak, aby komín nemožno kontakt textílie.

Farba: sivá+white

Materiál: Kontrola handričkou

Veľkosť: priemer cca 320cm a výškou okolo 160cm

Obsah Balenia:

1 * stan

12 * zem nechty

4 * vietor lano

1 * stan skladovanie taška

1 * zem nechtov skladovanie taška

1 * vzpery

1 * vzpery skladovanie taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: stan, kamp camping stan, hovorí stan, pes úkryt, alocs pan, shelter slnko, wigwam, tábor vonkajší stan, turistika príslušenstvo deti, teepee
Veľkosť diameter of about 320cm and a height of about 160cm
Druh 1 - 2 Osoby Stan
Typu Budovy Rýchle Automatické Otváranie
Materiál skontrolujte handričkou
Vrstvy Jeden
Mimo Stanu Nepremokavé Index 1500-2000 mm
Držiak na povrchovú úpravu antikorózne sprej
Pól Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Camping Stan Ihlan Ultralight Veľký slnečník Útulku Teepee Sporák s Rúrou Otvor pre Vonkajšie Backpacking Turistika

Camping Stan Ihlan Ultralight Veľký slnečník Útulku Teepee Sporák s Rúrou Otvor pre Vonkajšie Backpacking Turistika

1 Recenzie
€24.19

Funkcie: 210T vysokou hustotou PU tkanina High-density 210TPU handričkou a je vhodná pre váš voľný čas camping a dažďu potreby. Na strešné okno kryt môže tiež zabrániť top dažďovej vody z úniku. Vynikajúce hmyzu a dych odolnosť Stany sú navrhnuté

1 Recenzie
€115.80

Nový vzor, vonkajšie 10-12 osôb pláži camping stan anti/dôkaz, dážď, UV/nepremokavé 2rooms veľké camping stan Vnútorný stan materiál:190T nepremokavý polyester + sieťovina Účet na konci Materiál:Vysoko nosenie hrubé PE podklad Flysheet Materiál:190T

1 Recenzie
€9.81

Veľké Biele Camping Moskytiérou Kryté Vonkajšie Skladovanie Taška Hmyzu Stan Mosquito Net Prenosné Na Cestu Domov Posteli Spí Swing Funkcie: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitné *Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *Štyri

Súvisiace produkty