HCVAHDN 10pcs/5 Párov doprava Zadarmo CCTV Pasívny Video Balun UTP Transivers BNC CAT5 KÁBEL KONEKTORY

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.83

€8.34

* Video prenos cez UTP CAT5 kábla. * 10-20% drôt náklady uložené. * Full-motion CCTV video až do vzdialenosti 2000ft(600m). * Vynikajúci rušenie odmietnutie a prechodné ochranu. * BNC samec umožňuje priame pripojenie fotoaparátu alebo DVR. * Podpora AHD/CVI/TVI/Analógový fotoaparát * Č výkon, potrebný Materiál: ABS Plast rozmery balenia: Cca. 8*9.5*1.7 cm/3.14*3.74*0.67 v Hmotnosť balenia: Cca. 31 g/1.12 oz

CCTV BNC Video Balun cez CAT5e Kábel Podporu AHD&HDCVI&TVI

Kompatibilný so všetkými HD-CVI, HD-AHD ,HD-TVI a Primerane kamera /DVR

Kompatibilný so všetkými HD-CVI, HD-TVI, HD-AHD

Až do 200m pre 720P CVI Kamery

Až 100m na 1080P CVI Kamery

Až 100m na 720P/1080p TVI Kamery

Až do 200m pre 720P AHD fotoaparát

NTSC, PAL a SECAM video formáty

Č výkon, potrebný

60dB cross talk a hluku imunitu.

Kompaktné rozmery a jednoduchá inštalácia

Vstavaný prechodné potlačenie ochrany

Technické Špecifikácie

Frekvenčný rozsah: DC do 60Mhz

Útlm: 0.5 dB typ

CMRR: 60dB

Prepäťová ochrana:4KV

ESD:8KV

Konektory: Samec BNC a "Press-Fit"terminál bloky

Impedancia: BNC: 75ohms

Terminál: 100ohms

Pracovná Teplota: -10C do +70C

Skladovacia Teplota: -30C do + 70C

Vlhkosť : 0-95%

Rozmer: 39 mm * 16 * 19 mm (bez konektorov)

Materiál: ABS Plast

10pcs * Video Balun Vysielač Pre AHD TVI CVI Analógové kamery (5 párov)

Poznámka: v Prípade potreby nás vyhlásiť nízke hodnoty faktúry za cla, pls nechajte nám správu a povedzte nám, koľko je to lepšie pre vaše objednávky, ďakujeme za vašu spoluprácu.

My vám tovar poslať von do 3 pracovných dní po platbe je overiť, do www.projekt-psa.sk.

V súčasnosti takmer všetky produkty v našom obchode sú zadarmo. Položky, ktoré pod 2 KG sú dodávané v Číne Post Letecky ako predvolené.. Pre DVR a bezpečnostný systém, podporujeme rôzne logistické cestu do rôznych krajín. Prosím, skontrolujte podrobnosti o produkte popis stránky.

Sledovanie Č. bude poskytnutá v lehote do 2 pracovných dní po odoslaní.

Kupujúci sú zodpovední za Dodatočný COD poplatky, DPH, Poplatok za Sprostredkovanie, Dovozné Clo, alebo colných Poplatkov a Daní. Prosím, Informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Kupujúci sú zodpovední za Rozšírenie Oblastí za Príplatok, ak adresa je vzdialené.

Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy je vysoko závislá na dopravu kuriérom a miestnych zvykov. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Záruka:

Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané z. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

Sme zaručuje, že tento výrobok proti chýb vo vyhotovení a materiál na dobu 3 roky od pôvodného dátumu zakúpenia.

Všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť. Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné náklady, ktoré vznikli na odoslanie výrobkov na naše servisné stredisko. Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania. Akékoľvek náklady spojené s inštalovanie alebo odstránenie tohto výrobku obchodník alebo iná osoba alebo akékoľvek iné náklady spojené s jej použitím je povinnosťou koncového užívateľa. Táto záruka sa vzťahuje na pôvodné kupujúcemu výrobku a nie je prevoditeľné na tretie osoby.

Návrat:

Položka by mohla byť vrátené na vrátenie peňazí alebo výmenu v rámci 30 dní od dátumu, kedy ste dostali. Vrátený tovar musí byť nepoužitý, v pôvodnom obale a zahŕňajú všetky súčasti príslušenstva. Pôvodné prepravné náklady nie sú refundovateľné.

Pred odoslaním späť akékoľvek vrátenie tovaru, prosím, kontaktujte nás pre Return Merchandise Authorization (RMA). Žiadne produkty vrátené predávajúcemu bez RMA budú neplatné, a my vám budú zaslané späť kupujúcemu na jeho náklady. Zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

Návrat sledovacie číslo bude užitočné pre tento proces.

Naša technická podpora sa bude zaoberať opravených výrobkov po obdržaní vašej vrátiť zásielku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na akýkoľvek produkt alebo služba, problémy,

Prosím, Kontaktujte nás prostredníctvom www.projekt-psa.sk centrum správ . Pošlite nám e-mail cez vaše bided položky alebo číslo položky Alebo číslo objednávky, aby sme mohli odpoveď vám ihneď.

Vážime si vášho podnikania výrazne. Ak ste satisfacted s našich produktoch a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.

Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom www.projekt-psa.sk centrum správ pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám vhodné riešenie.

Štítky: bnc samec, pinza rj 45 konektor cat 6, 433 rf, balun cctv, bnc, rj45 slot, vysielač pre auto, vedúci sieťový kábel, konektor pv, f konektor
Materiál ABS Plast
Číslo Modelu CCTV Video Balun
Názov Značky HCVAHDN
UTP Odolnosť 100ohm
Krajina pôvodu Čína
Až do 200m pre 720P CVI Kamery
Koaxiálny konektor typu bnc
Až do 200m pre II 720P AHD fotoaparát
Do 100 m pre II 720P/1080p TVI Kamery
Do 100 m pre 1080P CVI Kamery
BNC Odolnosť BNC Odolnosť

Napísať recenziu

HCVAHDN 10pcs/5 Párov doprava Zadarmo CCTV Pasívny Video Balun UTP Transivers BNC CAT5 KÁBEL KONEKTORY

HCVAHDN 10pcs/5 Párov doprava Zadarmo CCTV Pasívny Video Balun UTP Transivers BNC CAT5 KÁBEL KONEKTORY

1 Recenzie
€11.94

Funkcie: 1. 120W duálny výstup prepínanie napájania 2. AC vstup: 110-240V. 3. Výstup: 12V.10A 4. AC príkon vhodné pre svet 5. Vysoká účinnosť a nízka prevádzková teplota 6. Soft-štart prúd môže znížiť vstupné vplyv efektívne 7.

1 Recenzie
€158.50

7+1 Port 10/100/1000Mbps Pasívne Gigabit PoE Switch Pre IP Kamery, VOIP, WiFi Napájanie nie je vrátane 7+1 Portový PoE Switch Model Č.: ZQPOEGS007 1 Portu UPLINK a 7 porty PoE výstup,unmanged PoE metóda : pasívne PoE Režim a Režim B Použitie

2 Recenzie
€29.21

DODANIE POLITIKY: 1-3ks +0usd = china post doprava zadarmo 1pcs + 19usd = DHL doprava (EMS fedex voliteľné) 2 ks + 24usd = DHL doprava (EMS fedex voliteľné) 3ks + 29usd = DHL doprava (EMS fedex voliteľné) 4pcs alebo viac = DHL ZADARMO doprava (EMS UPS,

Súvisiace produkty