FUNN-ELITECH RC-4 USB Dátový záznamník Teploty dátová pamäť Záznamník Externý Snímač 16000 Bod

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.93

€17.86

Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky.

Trvalé ukladanie dát, stavebné dokumenty pre vyhľadávanie, údaje môžu čítať a tlačiť PC data management softvér. Priamo pripojiť s počítačom pre výmenu dát, jednoduché ovládanie: Pri pripojení k počítaču, softvér automaticky čítať údaje a formu správy.

Displej teplotu, čas, v priebehu teploty, budík, teplota, horný/dolný limit, teplota Max./Min. hodnota na LCD obrazovke.

Dvojité snímača: Zabudovaný snímač a Snímač teploty Externý Snímač-Okrem batérie, by tiež mohlo byť napájaný USB kábel po pripojení s PC, a to by mohlo nahrať údaje aj v prípade, ak je batéria je mimo prevádzku.

V priebehu Teploty, Budík a Horné/Dolné Limity môžu byť stanovené Používa na zaznamenanie teplotných údajov po dlhú dobu-Široký sortiment, vysoká presnosť & nastaviteľný interval záznamu-LCD zobraziť údaje a nastavenia-Nad jeden rok výdrž batérie-16000 zaznamenávanie údajov kapacita-Data management software a USB kábel je súčasťou dodávky) pre prácu s PC ľahko-Údaje môžu byť prevzaté, analyzovať, exportovať a tlačené pohodlne.

Automatické vypnutie a indikácia slabej batérie-má vnútorný teplotný senzor a s voliteľného externého snímača, s voliteľným vnútorný bzučiak alarm. Ak externý snímač je pripojený, meranie teploty automaticky prepne na vonkajší snímač teploty. To má jeden CR 2450 batériu, s priestoru pre batériu v zadnej časti, jednoduchú výmenu batérie: Otočte kryt batérie v smere hodinových ručičiek, ak chcete odstrániť batériu, mince, a otočiť a utiahnite kryt batérie počítadlo po výmene batérie.

Špecifikácie:

Teplota meranie rozsah: -30 C~+60 C

pre voliteľný externý snímač: -40 C~+85 C

Okolitého životného prostredia teplota: -30 C~+60 C

Presnosť: +/-1 C

Rozlíšenie: 0.1 C

Záznam kapacita: 16000 bodov (MAX.)

Záznam interval: 10~nastaviteľné 24hod.

Senzor: Interné NTC tepelný odpor

Komunikačné rozhranie: USB rozhranie

Napájanie: batéria CR2450 alebo napájanie cez USB rozhranie

Životnosť batérie: pri normálnej teplote, ak záznam interval nastaví ako 15 minút, môže byť použitý aj nad jeden rok.

Položka Veľkosť: cca. 84 (L) x 44 (W) x 20 (H) mm (3,3 x 1.73 x 0,79")

Položka Hmotnosť: cca. 60 g

Package:

1 x Dátový Záznamník

1 x batéria CR2450 (Inštalovaný vo vnútri)

1 x Externý Snímač

1 x USB Kábel

1 x Návod na použitie

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.projekt-psa.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.projekt-psa.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

*Do Ruskej Kupujúceho

Prosím, ľavé pravé a skutočné telefónne číslo, keď mieste, poradí, pretože colné vás požiadať o váš Pas informácie a Daňové Identifikačné číslo pomôcť colné odbavenie.Kupujúci je prístupný na pomoc lodnej dopravy a colné o vyrovnaní.

Štítky: hantek osciloskop ac dc, 2din android dvr, funn stonky, vonkajšia sonda teplomer, logger, mraznička teplota wifi, 12v relé (solid state, dátový záznamník elitech, dátový záznamník, umývanie elitech
Typ Napájania ŽIADNE
Max. Meranie Teploty 49°C A Pod
Názov Značky tuosen
Typ Displeja Digitálne
Štýl ručné
Teória Teplotný Senzor
Veľkosť Displeja 1.9 Cm & Pod
Použitie Domácnosť
Číslo Modelu Teplomer

Napísať recenziu

FUNN-ELITECH RC-4 USB Dátový záznamník Teploty dátová pamäť Záznamník Externý Snímač 16000 Bod

FUNN-ELITECH RC-4 USB Dátový záznamník Teploty dátová pamäť Záznamník Externý Snímač 16000 Bod

1 Recenzie
€5.27

Funkcie: 1.Laserový Cieľ Ukazovateľ ZAPNUTIE/VYPNUTIE výber. 2.Podsvietenie ZAPNUTÉ/VYPNUTÉ výber. 3.Auto Power Vypnúť 7 sekúnd, bez akejkoľvek operácie. 4.Môže byť použitý pre teplovodné potrubie, Horúcich častí motora, kuchynské povrchy, horúcej

2 Recenzie
€4.93

K Typu Thermcouple Probe s Keramické Izolátory Členenie položka Opis Prevádzková Teplota 0 - 1200 C Sondy Dĺžky 145mm (5.8 ) Viesť Drôtu Dĺžka 50 mm (2 ) Sonda Materiálu, Keramických izolátorov (6pc) Funkcie 100% Zbrusu Nové Položky sa Hodí na všetky naše regulátory

2 Recenzie
€3.63

Maximálny & Minimálny Teplomer Vnútorné Vonkajšie Záhradné Skleníkových Teplotu Steny Monitora 40 až 50 C/ -40 Až+120 Celzia Funkcia: najvyšší-minimálny teplomer sa používa na zaznamenanie najvyššia teplota a minimálna teplota vzduchu v určitom čase. Teplota okolo trubice

4 Recenzie
€3.84

Veľkosť: 75*55*31mm Farba: čierna+biela Materiál: ABS Napätie: 12V/220V Teplotný rozsah merania: -55~120℃, presnosť: +/- 0.3℃ Regulácia teploty rozsah: -19~99℃, presnosť: 1℃ Sondy: NTC 10K vodotesná sonda L=1m Životné prostredie:

Súvisiace produkty