Bezdrôtové Diaľkové Horský Bicykel Zadné Svetlo Blikajúce Svetlometu Cestná Cyklistika Bicykle Zase Signálneho Svetla

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€12.79

€18.01

Bezdrôtové Diaľkové Horský Bicykel Zadné Svetlo Blikajúce Svetlometu Cestná Cyklistika Bicykle Zase Signálneho Svetla

Funkcie:

*1. Má dual-purpose zadné svetlá a zase signálne svetlá, ktorý je ľahko ovládateľný. *2. Tip sústruženie svetlo má žlté svetlo displej, ktorý je stručné a jasné.

*3. Bezdrôtové diaľkové ovládanie, jednoduché a pohodlné, ľahko sa inštaluje, dve veľkosti gumové krúžky, vhodné pre riadidlá rôznych veľkostí.

*4. Prostredné tlačidlo na diaľkovom ovládači, môžete ovládať červené výstražné LED svetlo zadné svetlo, a ľavé a pravé tlačidlo, resp ovládanie žltá LED smer ukazovateľ zvyškového svetla.

*5. IPX4 povrchom nepremokavé účinok, je vhodný najmä pre nočné jazdy a nízka viditeľnosť použitie. Potápanie nie je podporované, prosím, suchý, ihneď po namočili v daždi, a potom uložte ho na suchom mieste.

Prevádzková metóda:

1. Otvorte zadný plášť zadné gumy svetlometu , Dajte ho do s vlastnou 2 * AAA batérie.

2. Stlačte a podržte zadné svetlo prepnúť tlačidlo, kým sa LED indikátor bliká, stlačte na ovládači tlačidlo správne heslo. Potom môžete nainštalovať ju a potom ju znova nainštalujte.

3. Kombinovať zadné svetlo a radič s príslušnými zátvorkách a umiestniť ich na mieste.

Diaľkové ovládanie popis:

1. Odbočiť doľava tlačidlo: Stlačte ľavé otáčky tlačidlo, tlačidlo indikátor bliká, ľavé zadné zapnite indikátor bliká, a potom stlačte tlačidlo na vypnutie indikátor.

2. Otočte pravé tlačidlo: Stlačte otočte pravé tlačidlo, tlačidlo indikátor bliká, otočte doprava späť a vpravo indikátor bliká, stlačte tlačidlo na vypnutie indikátor.

3. LED indikátor tlačidlo: Stlačte LED tlačidlo, tlačidlo indikátor je vždy na červený indikátor na chvost svetlo je zvyčajne na; stlačte LED tlačidlo, tlačidlo indikátor bliká, a červená kontrolka na zadné svetlo bliká. Stlačte LED znovu tlačidlo pre vypnutie červené svetlo na zadné svetlo. Zadné svetlo: prepnúť tlačidlo, červené výstražné LED svetlo, žltý LED indikátor.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť: 12,5 × 3.7 × 4 cm

Popis Funkcie:

1. Diaľkové ovládanie: k Dispozícii sú 3 tlačidlá celkom, a každé tlačidlo je vybavené indikátorom. (Batéria: 2032, v cene)

2. Zadné svetlo: červené výstražné LED svetlo a žltá LED indikátor. (Batérie: 2 × AAA, nie sú súčasťou)

Obsah Balenia:

1 * Svetlometu 1 * Svetlometu montážne pásky

1 * diaľkové ovládanie

1 * Diaľkové Ovládanie Stojan

2 * Diaľkové ovládanie pásu

1 * Skrutkovač

1 * Návod na použitie

Poznámka:

1. Všetky obrázky boli profesionálne kalibrované, ale vzhľadom na okolité svetlo a rôzne zobrazovacie zariadenie, nastavenia, obrázky a predmety, ktoré vidíte, môžu mať niektoré odchýlky.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: emark zase svetlo, bike prilba lampa, prilba chvost, moto zase svetlo, led zase svetlo, truck zase svetlo, vinyl zase svetlo, cyklistické prilby hory, gumené zase svetlo, cyklistické prilby lampa
Číslo Modelu Bicykel zadné svetlá
Certifikácia Áno
Zdroj Napájania Batérie
Montáž Umiestnenie Špice Kolies
dropship Podpora
Názov Značky BIKEIN Pro

Napísať recenziu

Bezdrôtové Diaľkové Horský Bicykel Zadné Svetlo Blikajúce Svetlometu Cestná Cyklistika Bicykle Zase Signálneho Svetla

Bezdrôtové Diaľkové Horský Bicykel Zadné Svetlo Blikajúce Svetlometu Cestná Cyklistika Bicykle Zase Signálneho Svetla

4 Recenzie
€18.85

Funkcia: *1. S vlastným diaľkové ovládanie, bezdrôtový prenos signálu a príjem, signál je stabilný a silný, a môže byť použitý cez steny. *2. Jedným tlačidlom obrany, presné a stabilné diaľkové ovládanie od 0-50 metrov, vysoká citlivosť, 105-108 decibel

0 Recenzie
€15.62

Funkcia:Super svetlé XML-T6 LED bicyklov svetla. LED : -LED Typ:XML-T6 LED. -Množstvo LED:2 ks. -Životnosť LED:100.000 hodín. -Funkcia:Viac kondenzovaných svetlo,dlhé expozície vzdialenosť. 4 Prepínač Režimov:Slabá,Stredná,Silná,Strobo. Prepnúť

0 Recenzie
€58.41

Easydo StVZO Certifikácia Bicyklov Svetla Profesionálny BICYKEL Cestný Bicykel Svetlometu Nepremokavé USB Nabíjanie LED Predné Lampy Power Bank Informácie o Výrobku: Typ: StVZO Certifikácia Bicyklov Svetla Batérie: 4400mAh Lumen: 280LM Funkcia: IPX4 Nepremokavé, Power Banky, USB Nabíjateľné

1 Recenzie
€11.68

Detail Produktu: Značka: Rockbros Režim: 5 režimov Lumen: O 20 lumen Nabíjanie: USB Nabíjateľné Batérie: Nabíjateľná lítiová batéria Vodotesný: Denne vodotesný, Môžete\ \ 't sa namočia Veľkosť: O 3.1*2*4cm Váha: Cca 22g Funkcia:

Súvisiace produkty