Vtipné Mačku Sledovať Veža Loptu Hračka Disku Zvieratko, Interaktívne Zábavné Štítok Hračky Pre Mačky Puppy Inteligencie Školenia Hra Hrať Misky Pre Mačky

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.57

€3.84

[xlmodel]-[custom]-[44859]

Špecifikácia:

Názov: Mačka Sledovať Veža Loptu Hračka Disku

Farba: Rôzne Štýly ukázal na obrázku

Materiál: Plast

Balík obsahuje:

1X Mačka Loptu Veža Hračka

Funkcia:

1, 100% Kapela nové a vysokej kvality.

2, šetrné k Životnému prostrediu, netoxické ,bezpečné a odolné.

3, Udržuje vašu mačku zabávať a hrať. Vhodné pre jednu alebo viac mačiek.

4, SPODNEJ ANTI-SLIP DIZAJN----skontrolujte, či hračiek pre mačky nebude sklzu.

5, Zábavné gramofónu, vaša mačka nie je sám doma. Udržať vaše mačka šťastný.

Dôležité Upozornenie:

1, Vysoké požiadavky na farbu alebo iný funkciu kupujúci prosím vedieť. Snímky sa nemusí zobraziť v skutočnej položky a sú pre referenčné účely.

2, Prosím, starostlivo skontrolujte veľkosť produktu. Veľkosť môže byť trochu umelé chyba merania, prosím pochopiť.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[44858]

O Platbu

1. Akceptujeme Alipay, VISA, Mastercard, Western Union, Qiwi a Bankový Prevod. Všetky platby sú prijímané prostredníctvom zabezpečenia platobného procesora ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

4. Kupujúci je zodpovedný za žiadnu daň, alebo daň vyberať ich krajine. Vzhľadom na Colné Odbavenie dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že sa vám láskavo neberte ďalších vlastných nákladov alebo colné odbavenie ako dôvod pre vrátenie požiadavkou alebo negatívnu spätnú väzbu.

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE . (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie adresa)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní (Brazília 90 dní) od platenia, prosím, kontaktujte nás. Odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Vrátiť alebo Vrátenie peňazí

1. Ak položka je poškodený, prosím kontaktujte nás do 7 dní. Neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie.

2. Vysoké požiadavky na farbu alebo iný funkciu kupujúci prosím vedieť. Snímky sa nemusí zobraziť v skutočnej položky a sú pre referenčné účely. Všetky tovaru " veľkosť je ručné meranie, takže tam je 1-50px chyba niekedy.

3. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, sa, prosím, informujte nás včas a vrátiť v lehote 15 dní na výmenu alebo peniaze späť.

4. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

5. Návrat, náklady na dopravu platí kupujúci (Okrem chybné položky).

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a "POZITÍVNE 5 STARS" rating. Vaša podpora je našou najväčšou motiváciou.

2. Ak nie ste spokojní s položku, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,a my vám uspokojivé riešenie.

3. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky ,prosím neváhajte a kontaktujte nás na TradeManager alebo e-mailom.

Štítky: pes playpen, cat tower, loptu veža hračka, hračky pre mačky veža, cake veža, vzduch akvarijné čerpadlo, cat tower strom, cat hračka veža, cat hračka trati, šteňa kapucňou
TYPE02 Mačky Puppy Inteligencie Školenia
Pôvod CN(Pôvodu)
Hračky Typ Gule
Názov Značky MEANGOOD
Je To Inteligentné Zariadenie No
type03 Hra Hrať Misky Pre Mačky
Názov Vtipné Mačku Sledovať Veža Loptu Hračka Disku
Materiál Plastové
TYPE01 Pet Interaktívne Doska Hračka
SKU 937/938/939/940
Druh mačky

Napísať recenziu

Vtipné Mačku Sledovať Veža Loptu Hračka Disku Zvieratko, Interaktívne Zábavné Štítok Hračky Pre Mačky Puppy Inteligencie Školenia Hra Hrať Misky Pre Mačky

Vtipné Mačku Sledovať Veža Loptu Hračka Disku Zvieratko, Interaktívne Zábavné Štítok Hračky Pre Mačky Puppy Inteligencie Školenia Hra Hrať Misky Pre Mačky

1 Recenzie
€2.99

X Opis Produktu: Typ Položky:Pet Hračka Hračky Typ:Catnip Hračky Cieľová Skupina:Mačky Mačka Veľkosť:Univerzálna Príležitosti:Okrem Mačky Funkcia:Non-jedovaté Brutto Hmotnosť:62 g Kapacita:50 ml Funkcie: 1.

6 Recenzie
€7.92

Elektronické Pet Mačka USB Nabíjanie Catnip Simulácia Psa Skákanie Flippity Ryby Hračka Funkcia Produktu: 1. S high-kvalitný materiál, tento ornament je trvanlivé a ľahko k poškodeniu. 2. Táto hračka neobsahuje toxické a škodlivé veci a materiálu, a to je zdravé a bezpečné

1 Recenzie
€15.26

*1. Materiál: polyester *2. Špecifikácia: 123 cm(celková dĺžka), 25 cm(vchod priemer) *3. Veľkosť balenia: 25 x 25 x 3 cm Funkcie: *1. 4 SPÔSOB TUNEL: Tento veľký 4-cestný tunel poskytuje veľký priestor držať viac domáce zvieratá, a priniesť viac

0 Recenzie
€7.20

Nastaviteľné Automatické Mačky, Hračky, Interaktívne Smart Teaser LED Laserové Zábavné Elektronické Zvieratko Mačiatko Školenia Zábavná Hračka Funkcia: 1. Zakaždým, keď je počítač zapnutý, môže pokračovať v dráždiť mačka na 15 minút, a po 1,5 hodiny,

Súvisiace produkty