Optika Binokulárne Postroj Popruh X-tvarované Nastaviteľný Pás

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.02

€8.56

Odrážky:

1、Odolný Materiál: Robustné nylonové pás s 2 dierok na oboch koncoch, vhodná pre ďalekohľadmi z väčšiny značiek, je ľahký a pevný.

2、Pohodlné a Práce-ukladanie: Kríž v tvare, účinne zvyšuje záťaž, robí krku a ramenách niesť tlak viac rovnomerne, a znižuje tlak, a tým zvyšuje a znižuje únavu a nepohodlie spôsobené dlhodobým nesenie ďalekohľady, oslobodzujúce ruky.

3、Udržať Ďalekohľady Bezpečné: Udržať ďalekohľady bezpečné a nebude pohybovať, keď chôdza, beh, prejazd prúdu alebo lezenie.

4、Žiadne Zasahovanie: Na binokulárne popruh prináša ďalekohľady blízkosti hrudníka, môžete jednoducho zasuňte ďalekohľad na pozorovanie pozíciu bez zasahovanie do vašej prevádzky.

5、Nastaviteľné Funkcie: Universal binokulárne popruh, vhodný pre všetky ďalekohľady. Jeho prednej a zadnej strane môže byť upravené tak, aby vyhovovali akéhokoľvek dospelých tela typu. Môže byť použitý s kamerami mnoho typov a meracie prístroje.

Špecifikácia:

Materiál: koža + popruhu

Či dĺžky nastaviteľný: áno

Veľkosť balenia: o 6.14 x 5.16 x 1,3 cm

Hmotnosť: asi 4,3 uncí

Balenie Zoznam:

1*Binokulárne Popruhu Popruhy

Štítky: hrudný pás, mini rýchle uvoľnenie, binokulárne moc, 10 l nepremokavé, loptu hlavou pre kamery, telescop, pj314, stroj, andoer loptu, univerzálna zbraň
Číslo Modelu --
Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Optika Binokulárne Postroj Popruh X-tvarované Nastaviteľný Pás

Optika Binokulárne Postroj Popruh X-tvarované Nastaviteľný Pás

1 Recenzie
€24.35

APO Ďalekohľad Hoop 97mm Krátke Zliatiny Krúžok Držiak Montážnu Dosku pre Astronomické Monokulárne Ďalekohľady Parametre Výrobku: Položky: 97mm Astronomickému Teleskopu APO Hoop Materiál: Hliníková Zliatina CNC Vyrobené Vhodné Kaliber: 97mm Hmotnosť:

1 Recenzie
€33.42

Séria Meno: Leader Série Kód produktu: VS8X25T Zväčšenie: 8 krát Cieľom priemer objektívu: 25 mm Hranol systém: hrebeňa Hranol materiál: BAK4 Zameranie systém: stredný úprava Zásuvky priemer: 3.1 mm Ukončiť vzdialenosť:

1 Recenzie
€7.24

Popis: Typ položky: USB Digitálny Objektív /p> USB rozhranie: USB 2.0 rozhrania Softvér ovládača: VIETOR XP systém je dodávaný s vodičom, plug and play, musíte prevziať softvér ovládača, aby mohli použiť pre iné systémy. Rozsah použitia: 1.25-palcový

Súvisiace produkty