DC 12V 24V 36V 48V 60A 3000W PWM DC Motor Ovládania Rýchlosti Regulátor Programable HHO RC Ovládanie w/ Vpred, Vzad Prepínač

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€15.01

€20.02

DC 12V 24V 36V 48V 60A 3000W PWM DC Motor Ovládania Rýchlosti Regulátor Programable HHO RC Ovládanie w/ Vpred, Vzad Prepínač

Technické Špecifikácie : Vstupné napätie: DC10-55V Výstupné napätie: lineárne podľa záťaže Výstupný prúd: 0-100A jednosmerný prúd: 60A Rýchlosti Typ: Tuning Speed control mode: potenciometer (lineárne) rozsah Rýchlosti: 0--100% Kontrolu frekvencie: 15KHZ Vedenia typ: terminál Gombík Špecifikácie: 100K (s vypínačom) Modul veľkosť: dĺžka * šírka * výška 120 mm * 96mm * 28 mm hmotnosť Výrobku: 260 gramov Doske nakladanie veľkosť: dĺžka * šírka 111mm * 88mm Potenciometer nainštalovaný otvorením: 7MM Poznámka: Digitálny displej je motor plnej rýchlosti percento 0-100 non-motor skutočná rýchlosť Hmotnosť:306g Balík obsahuje: 1 X Regulátora Otáčok Motora

Nové príchodu:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Prosím, aby ste dokončili všetky podrobné informácie , ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

2. Zašleme tovar do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

3. Kupujúci je zodpovedný za všetky poisťovne ,problémy a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb ,ako sú nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak nie doručenia zásielky najneskôr do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr dostať svoje spokojnosti!

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu časti prijaté. Ak položka je vo vašom vlastníctve je viac ako 7 dní, považuje sa to používa, a vrátenie alebo výmena tovaru nebudú akceptované. A zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

2. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej, prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je zvlášť dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb. 1 minúta na vás , veľmi zásadný význam pre nás.

3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém. Vďaka za pochopenie!

Vitajte v našom obchode---

Ďakujeme, že ste si vybrali UG. Budeme Č. 1 V Číne! Sme úprimní na www.projekt-psa.sk.

Ako výrobca elektronických modul, UG boli v podnikaní viac ako 20 rokov, a preto majú rozsiahle skúsenosti vo všetkých linka sme zvládnuť.

Ak Chcete Byť Č. 1 Dodávateľ Elektronických Modul V Číne!

Všetky naše položky z našej továrne sú s vysokou kvalitou.

Ak máte akékoľvek problémy, sme veľmi radi, že ste nás môžete kontaktovať. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Dúfal, že sa nadviazať dlhodobú spoluprácu s vami.

Vždy Robili, Ale Nikdy Prekonal V Číne.

Ak Inému Dodávateľovi Cenu Nižšiu, Ako Je Nám, Kvality, Ako Nás, Prosím, Dajte Nám Vedieť, Budeme Sa Poraziť!

OEM Service Taktiež Vítané!

Štítky: 12 24v motor regulátora otáčok, hho vodíka generater auto, radič radič 36v, hho vodíka, risun motorových radič, pwm control, controler 12v dc motory, riadenie jednosmerného motora rýchlosť, bringsmart motora, 60ktyz motora
Poznámka Digitálny displej je motor plnej rýchlosti percento 0-100 non-motor
Rozsah Otáčok 0-100%
Číslo Modelu UN395
Jednosmerný prúd 60A
Ovládanie Rýchlosti Potenciometer (s vypínačom)
Typ Motora DC Motor
Výstupné napätie lineárne pod zaťažením
Veľkosť 120mm * 96mm * 28mm
Vpred, Vzad Podpora
Výstupný Prúd 0-100A
Prevádzkové Napätie DC 10~55v
Kontrola Frekvencie 15khz

Napísať recenziu

DC 12V 24V 36V 48V 60A 3000W PWM DC Motor Ovládania Rýchlosti Regulátor Programable HHO RC Ovládanie w/ Vpred, Vzad Prepínač

DC 12V 24V 36V 48V 60A 3000W PWM DC Motor Ovládania Rýchlosti Regulátor Programable HHO RC Ovládanie w/ Vpred, Vzad Prepínač

0 Recenzie
€3.91

Mini double H-most motorového pohonu modul, napájacie napätie 7.5 V~40V, môže riadiť dva motory na JEDNOSMERNÝ prúd alebo jeden 4-vodič 2-fáza krokovanie motora v rovnakom čase, môže realizovať funkcie pozitívne a negatívne brzdenie a regulácie otáčok, určená pre automobily,

0 Recenzie
€6.80

1. Príjemca použite, Prosím, Meno a priezvisko ako príjemcu, alebo náklad nemôže dosiahnuť na vás. Najmä v ruskej Federácii. Vďaka za pochopenie. Všetky výrobky boli kontrolované aj pred doručením, prosím, uvedenie objednávku bez obáv. 2. Dodávka Zvyčajne posielame von vašu

Súvisiace produkty