Glutatión Kojovej Kyseliny Fade melanínu, škvrny, antioxidation Zubov Proti Starnutiu Pleti pre Ženy, 450 mg &1000mg

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€108.41

€135.52

Glutatión Zubov Proti Starnutiu Pleti pre Ženy, 450 mg, zrno 60 popis Výrobku

Silný Vzorec Dvojité Gluta Super White, Bielenie , Leštenie s Kojovej Kyseliny , extrakt white power a biele, ako je to možné v priebehu týždňa, bielenie pokožky, než akékoľvek glutatión na trhu. To sa strácajú cenné vitamíny a živiny do pokožky. To je obohatiť s Citrónom Extrakt, ktoré pomáhajú oživiť kožných buniek a pred účinkami voľných radikálov v tele, ktoré zanecháva pokožku nudné a vrásky. Pomáhajú redukovať tmavé miesto z akné , kazy, pehy, melasma. Zníženie jazvy a silnejšie pre bielenie pleti navždy.

Výhody L-Glutatión Doplnok

Pravidelná konzumácia L-Glutatión výsledky v žiariace a žiarivú pokožku. L-Glutatión zatýkanie starnutia účinok na kožu tým, že spomaľuje tvorbu vrások. Tento agent tiež obmedzuje výrobu tmavých melanínu, pigmentov. To má za následok postupne spravodlivejšie pokožky. Určité L-Glutatión doplnky obsahujú prírodné extrakty, ktoré pomáhajú pri budovaní imunitného systému v tele.

Zníženie jazvy po akné, pehy a tmavé škvrny

L-Glutatión bielenie pokožky pilulku má schopnosť zosvetliť tmavé pokožky pigmentations (tmavé jazvy po akné, pehy, tmavé, podpazušie, starecké škvrny, atď.), pretože glutatión je preukázané, že na zadnej strane melanínu je metabolizmus sústruženie tmavé pigmentations (eumelanin) do svetla pigmentations (phaeomelanin).

★ Vysoko Kvalitných Surovín.

★ Fantastické s rýchlo vidieť výsledky zubov v rozmedzí 1-2Week.

★ Spomaľuje tvorbu vrások.

★ Znížiť pehy a tmavé škvrny.

★ Veľkosť 60 ks

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

L-Glutatión Bielenie Pokožky 1000mg*60pcs Doplnok Antioxidant, Anti

Popis produktu

-1000mg* 60 KS

ROZJASNENIE PLETI VÝHODY - Jasné a dokonca aj pokožky prispieva k vzhľad, mladosť a vitalitu. Glutatión pomáha zbaviť telo škodlivé toxíny, ktoré urýchľujú starnutie pleti procesu a prispieť k redukcii jemných vrások slnečné škvrny hyper-pigmentácie a nerovnomerný tón pleti.

NAJLEPŠIE najlepšie HODNOTENÉ ANTIOXIDANT - Čistý glutatión bol prezývaný "matka všetkých antioxidantov" sa skladá z troch kľúčových aminokyselín. Sú cysteín glycín a glutamín, ktoré kombinujú produkovať vynikajúce známy ako antioxidant glutatión. Tento super antioxidant zmes tiež pomôcť stabilizovať iné kľúčové antioxidantov, napríklad vitamínu C a E a umožňuje telu, aby sa profitovať z nich.

GSH ANTI-AGING VÝHODY: Glutatión, tiež známy ako GSH, je jedným

z najlepších anti-aging doplnky, pretože pomáha znížiť prítomnosť škodlivé voľné radikály. Zároveň pomáha zbaviť telo voľných radikálov, glutatión aj aids imunitný systém . Glutatión môže tiež inhibujú produkciu melanínu, a môžu byť použité pre bielenie pleti a zníženie starecké škvrny.

ČISTÝ ZNÍŽENÁ L GLUTATIÓN : Glutatión je jedným z najdôležitejších molekuly v tele. To pomáha udržiavať zdravie a dobre-bytosť, a umožňuje telu, aby sa správne detoxikovať. Naša Čistý Znížená L Glutatión (GSH) poskytovať 1000mg z glutatión podporu. To môže pomôcť znížiť vnútornej toxicity a zlepšiť viaceré bunkové procesy. Vek, stres, strava, a infekcie môžu mať vplyv na prirodzenú úroveň glutatión.

RÝCHLO konať - Tieto čisté maximálna sila rýchlu absorpciu výživných sú vyrábané s neuveriteľne vysoko kvalitné a výkonné zložky a sú výplň zadarmo. Táto prémia fľaše so 60 výživný vegetariánska rýchle hranie je vyrobený vo GMP certifikované zariadenia a je Non-GMO produktov.

- Zabraňuje oxidácii (stmavnutie) existujúcich pokožky melanínu

- Urýchli vylučovanie / odstránenie melanínu ládina kožných buniek

- Reguláciu / Znižovanie pigmentu výroby

- Nové Premium, viac silný vzorec pre rýchlejšie výsledky

- Whitens & rozjasní tmavá pokožka, Opálenie glutatión môžu účinne podporovať bielenie pokožky tým, že inhibuje produkciu kože pigment (melanín).

Bezpečnostné Informácie:

Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je určené pre tehotné alebo dojčiace matky a deti do 18 rokov.

Zloženie:

glutatión, Aminokyseliny :N-Acetyl-L-Cysteín, Gama glutamová, Glycín ,Rastlinné Buničiny, Magnézium Stearinát

Pokyny:

Ako potravinový doplnok, take 2 ks denne, najlepšie 30 minút pred alebo po jedle, s vodou alebo džúsom.

Štítky: bleach pokožky, gluta biela, kyseliny kojovej, glutathion, bath scrub-soľ, melanín tričko, melanín poppin, bielenie pokožky, melanín tričko, kyseliny kojovej mydlo
Funkcia /
Pohlavie Unisex
Názov Značky QYF
Pôvod NÁS(Pôvodu)
NET WT /

Napísať recenziu

Glutatión Kojovej Kyseliny Fade melanínu, škvrny, antioxidation Zubov Proti Starnutiu Pleti pre Ženy, 450 mg &1000mg

Glutatión Kojovej Kyseliny Fade melanínu, škvrny, antioxidation Zubov Proti Starnutiu Pleti pre Ženy, 450 mg &1000mg

0 Recenzie
€11.02

Obutie Pre SUZUKI DR-Z 400S 2000-2020 Pre SUZUKI DR-Z 400SM 2005-2020 ( skontrolujte Prosím, model a rok pred objednaním ) 4 Vodiče Motocykel Zapaľovanie Prepínač Blokovania tlačidiel Tlačidlo Set Key Lock Produkt Informácie Stave, 100% Zbrusu Nový Materiál Nerezová oceľ+ hliník

3 Recenzie
€115.92

Doprava čas: O 15-60 dni. Logistické spoločnosti bude zaslané na vašu miesto priamo. Tovar riadne pôvodné balenie. Tovar je jednoduchá montáž. Ak tovar, ktorý si poškodením pri doprave, vám môžeme ponúknuť náhradný diel pre vás ZADARMO. Ak

2 Recenzie
€4.33

32637 Horúce Produkty Popis: 100% Nové. Materiál: Nylon Veľkosť: Opravy pera dĺžky 10-15 cm Priemer 1.2-1.6 cm Chyba je o 1 cm Konverzie: 1inch=2.54 cm , 1 cm=0.393 palcov Teplé Tipy : Prosím potrebné pripomenúť,

1 Recenzie
€1.82

Krém na ruky s harmanček má hydratačné base, dokonale sa vstrebáva a rýchlo zmäkčuje pokožku. Normalizuje vodnej bilancie, vracia pružnosť a príjemná hodvábna. Neustále chráni s častým kontaktom s vodou a čistiace prostriedky. Vďaka extrakt z harmančeka, má mäkký efekt,

Súvisiace produkty