Profesionálne call centrum headset s 2,5 mm konektor kábel+ Hlasitosť+Vypnúť telefón headset pre 2,5 mm jack Telefón

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.24

€12.80

Bezdrôtový Telefón Headset Nastaviteľné Potlačením Hluku 2,5 mm Telefón Headset Call Centrum Headset

Popis:

Tento bezdrôtový telefón headset vám poskytuje jasné a hladké komunikácie so zákazníkom. Vedúci stráže zase zavrie do hlavy, aby ste zabránili pádu. Umožňujú pracovať breezily. A potlačením hluku funkcia udržuje hluku mimo vytvoriť vám jasný zvuk. Okrem toho, 360° otočný earmuff, vedúci stráže zase a elastická čelenka, aby pohodlné nosenie. Bez únavy alebo bolesti po dlhú dobu nosenia.

Funkcie:

Univerzálny Kompatibilita - Tento bezdrôtový telefón headset je všeobecne vhodné pre Panasonic telefón a ďalšie telefóny na dosiahnutie jasné, stabilné a hladkú komunikáciu s č prilepené alebo konflikt pre lepšie služby pre zákazníkov. Potlačením hluku Komunikácia - 2,5 mm telefón headset sa dodáva s potlačením hluku funkciu, aby hluk pozadia mimo a čisté okolitého hluku vytvoriť jasnú komunikáciu. Pohodlné Nosenie - chrániče sluchu podporu 360° otáčania. Čelenka sa dá sretched a dať preč. Je vhodná na hlavu rôznych veľkostiach, aby vám pohodlné nosenie. Bez únavy alebo bolesti aj po dlhú dobu nosenia. Ochrana sluchu - Tam je in-line prejdite, ktorý vám pomôže upraviť hlasitosť, voľne na ochranu sluchu. Bez Pádu - vedúci stráže zase zavrie do hlavy, aby vám bezpečné nosenie bez pádu. Umožňujú pracovať breezily. Super Dlhý Kábel - Super dlhý kábel až 120 cm/ 47.24 v umožňuje prijať súbory, ktoré trochu ďaleko od vás, zatiaľ čo prijatie hovoru ak chcete riešiť problémy pre zákazníka okamžite a rýchlejšie. Super Odolné Precízne dizajn a vysoká kvalita ABS toto volanie centra headset veľmi odolné a spoľahlivé. To bude trvať veľmi dlho.

Špecifikácie:

Výrobok typ: Bezdrôtový Telefón Headset

Konektor: 2,5 mm

Dĺžka kábla: cca. 120 cm/ 47.24 v

Mikrofón: ÁNO

Vhodné: Pre Panasonic telefón, iné telefóny

Veľkosť balenia: cca. 19 * 15 * 4 cm/ 7.48 * 5.91 * 1.57 v

Hmotnosť balenia: 152g

Zoznam Balíkov:

1 * Bezdrôtový Telefón Headset

1 * Užívateľská Príručka

O platby:

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby. Všetky platby uskutočnené na www.projekt-psa.sk sú spracované Alipay.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O preprave :

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: call centrum bezdrôtový headset, nexus 7 usb, headset cabl, 2, 5 mm, 3, 5 mm audio jack adaptér, víla kuchyňa, 2, 5 mm 4 pól jack, 2, 5 mm jack predlžovací kábel, rgb led slúchadlá, call centrum bezdrôtové, neplatné pro rgb konektor pre slúchadlá
Konektory 3,5 mm
Vocalism Princíp Dynamický
Funkcia Bežné Slúchadlá
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Bezdrôtové Typ ŽIADNE
Štýl Slúchadlá
Nepremokavé No
Citlivosť 118dB
Názov Značky VBESTLIFE
Certifikácia ŽIADNE
Dĺžka Riadok 1,2 m
Ovládacie Tlačidlo Áno
Komunikácia Bezdrôtové
S Mikrofónom Áno
Odolnosť 98Ω
Ovládanie Hlasitosti Áno

Napísať recenziu

Profesionálne call centrum headset s 2,5 mm konektor kábel+ Hlasitosť+Vypnúť telefón headset pre 2,5 mm jack Telefón

Profesionálne call centrum headset s 2,5 mm konektor kábel+ Hlasitosť+Vypnúť telefón headset pre 2,5 mm jack Telefón

1 Recenzie
€17.44

Mpow EG10 Herné Headset USB 3,5 mm Káblové pripojenie PC Herné Slúchadlá S Priestorovým Zvuky Šumu Mikrofónu Pre PC Gamer Pre PS4 Xbox Mpow Produkt Upozorňuje * Multi-platformové Compatibility Support univerzálne konzoly, hry, vrátane PS4/PS4 Pro/Switch/Xbox/a viac; a mobilné zariadenia

0 Recenzie
€9.25

Headset Hráč Herné Kožené USB 2.0 Káblové Stereo Micphone Mic Headset pre Sony PS3, PS4 PC Hry pre iPhone, Samsung Funkcie: 1. Krásny dizajn, nosenie komfortne a pohodlne používať 2. Jasné a stereo zvuk s nastaviteľné ovládanie hlasitosti 3. Navrhnuté

0 Recenzie
€4.85

qijiagu Over-ear Káblové slúchadlá slúchadlá gaming headset pre pc, video hry, hráč Pre Playstation 4 (PS4 100%Vysoká Kvalita a Zbrusu Nový Ľahký Dizajn a Nastaviteľným Ramenom, Mikrofón sa Zapája Priamo Do Svojho pre PS4 Regulátor Hlasitosti & Stlmiť Switc Color: Black 3,5 mm

3 Recenzie
€11.28

Parametre výrobku: Bluetooth Verzia : V5.0 Frekvencia : 2.40 GHz-2.48 GHz, s Výkonom nepresahujúcim 4 dBm, trieda 2 Efektívny dosah : 10M hovorí rýchlosť 3 M bps (asynchrónne) 433.0 kb / s (synchrónne) frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 KHz S/N rýchlosť 70 dB Skreslenie: 0.10% Reproduktor

Súvisiace produkty