3D Rainbow Efekt Domov Dekoratívne Okno Film Statické Matné Súkromie Okno Obopína Tepla Kontroly anti-UV Sklo Nálepky Vinyl

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.97

€4.41

Tento vitráže Okien Film je Ideálnou Voľbou pre Dekorácie Interiéru.

3D Rainbow Okno Film-Pridáva pekný vzhľad vášho okna, veľmi ľahko sa aplikuje, vymeniteľné bez zanechania zvyšku, opakovane a odolné..

Kľúčové Vlastnosti:

Krásne Modely: prijateľnú okno filmu možnosť. 3D dizajn dodáva príjemnú textúru okna. User-Friendly: Bezproblémové kôra-stick aplikácie v vánok, jednoduché odstránenie takže žiadna škoda alebo rezíduí. Ľahko sa nanáša: Jednoducho použite vodu, inštalácia, žiadne toxické lepidlo potrebné. Opakované použitie: Premium PVC materiál ponúka extra dlhú životnosť, môže byť re-vo vzdialenosti a znovu použiť opakovane. Bezpečnosť: Rozbité okná stalo, či už z loptu alebo zákon prírody. Okno pokryté film je menej pravdepodobné, že na odoslanie rozbité kusy lietanie vo všetkých smeroch. Semi-Private Okno Film: Kombinovať dekoráciu a ochranu súkromia spolu. Neodporúča kúpeľňa použitie.

Ako odlúpnite Jasné Podklad Film:

Krok 1 - Prosím, mokré, jedno okno film rohu a pomocou prstov twist to na chvíľu sa uvoľnite upevnenie medzi window film a jasné podklad film; Krok 2 - Prosím, pripojiť lepiaca páska na strane jasné podklad filmový kútik (tiež sme pripojené malú lepiacu pásku, na každom hode window film pre vaše pohodlie), a potom stlačte ho pre efektívne prílohy; Krok 3 - A potom ste schopní oddeliť jasné podklad film z okna film ľahko.

Ľahko Odstráni&Úplne Jedno Použitie

Toto statické držať okno film môže byť ľahko odstránená bez lepidla rezíduí doľava a môžete re-pozíciu a znovu aplikovať na násobenie krát podľa potreby.

Užite Si Viac Zmiernil Prírodné Svetlo

Toto okno ochrana osobných údajov film bude účinne plošných priamym slnečným žiarením, aby sa zabránilo nepríjemné glares a súčasne to bude aj vám zmäknuté pohodlné slnko na váš osobný priestor.

Nepravidelné Vzory pre Jedinečné Dekorácie

Môžete použiť tieto okno, sklo, film, doma, spálňa, pracovňa, obývacia izba, kuchyňa a tak ďalej, a to prinesie jedinečné dekorácie a špeciálne vizuálne efekty.

Návod Na Inštaláciu:

1. Meranie povrchu a strih filmu. Nechajte extra palcový marže každej strane pre ľahké prispôsobenie. 2. Čistenie cieľový povrch dôkladne a uistite sa, že povrch je dostatočne čisté a bez prachu. 3. Odlúpnite priehľadný podklad filmu po krátkej strane. (Veľmi Dôležité!!!) 4. Sprej veľa vody alebo mydlovou vodou na HLADKÚ strane okna film a okno, a potom nainštalujte okno film na okno. 5. Použite mäkký uterák alebo stierkou na utretie film dopredu a dozadu skontrolujte, či bubliny a vody boli úplne odstránené. 6. Čalúnenie z marže a použite handričku na vyrovnávanie film. Tu máš!

Štítky: podpis okno film, nálepky na sklo, rainbow top, dichroickým, vlastné hologram, sticky okno ochrana osobných údajov film, viktoriánskej okná samolepky, prenos tepla vinyl siser, holograph vinyl, dekoratívne folie stromy
Povrchová Úprava 3D Rainbow Efekt Kamene Dizajn a Žiadne Lepidlo Non lepidlo
Pracovný Princíp Elektrostatické adsorpcie Vymeniteľné
Názov Značky WXSHSH
Číslo Modelu 3D Matné Dúhový Efekt Kamene Dizajn Okna Film
Funkcia Tepelná Izolácia
Štýl Okno Odtieň Sklo Nálepky Obopína Obtlačky
Pôvod CN(Pôvodu)
Dĺžka 100/200/300/500 cm
Sa vzťahujú na pre Domáce Kancelárie a Kúpeľňa
Materiál Vinyl 3D Rainbow Efekt Kamene
Šírka 30/45/60/90 cm
Druh Sklo Filmy

Napísať recenziu

3D Rainbow Efekt Domov Dekoratívne Okno Film Statické Matné Súkromie Okno Obopína Tepla Kontroly anti-UV Sklo Nálepky Vinyl

3D Rainbow Efekt Domov Dekoratívne Okno Film Statické Matné Súkromie Okno Obopína Tepla Kontroly anti-UV Sklo Nálepky Vinyl

1 Recenzie
€3.91

nuelife Profesionálne sklo film Obchod Vitajte ,priateľ! ---------------------- Veľkosť: 60cmx100cm(23.62 v x39.37in),30cmx100cm(11.81inx39.37in),40cmx100cm(15.74 v x39.37in),50cmx100cm(19.68 inx 39.37 v) Veľkosť: Elektrostatické PVC materiál Funkcie: dajú sa použiť opakovane Použitie:

3 Recenzie
€6.75

Vlastná Veľkosť páva patten okno film retro portrét farieb, maľovanie na statické držať s nepriehľadné matné dekoratívne raamfolie AHOJ Milí Ak potrebujete iný rozmer alebo štýl,Prosím, Kontaktujte nás

0 Recenzie
€80.63

Funkcie: 1. Zmeny farby s pozorovací uhol a svetelných podmienok, ako aj pri prenose a reflexie 2. Zahŕňa nekovové, odolné voči korózii technológií, ktoré nie sú v rozpore s rádiových frekvencií alebo bezdrôtovej komunikácie 3. Je ľahko aplikovateľný medzi EVA alebo SentryGlas(R)

0 Recenzie
€11.82

Špecifikácie: ekologické a statické špecialita, nepoužívajte žiadne lepidlo. Poskytuje maximálne súkromie a umožňuje ľahké. 90% anti-UV, znížia sa použiť klimatizácia krát, nízkouhlíkové a úsporu energie. Ľahko držať a rip, opätovné využitie a ochranu vášho okna sklo,

Súvisiace produkty