Vaňa Vankúš Mäkký Nepremokavé SPA opierky hlavy Vaňou Vankúš S Operadlom prísavky Krčný Vankúš Kúpeľňových Doplnkov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.18

€10.83

Funkcie:

Skvelý Darček

Tento vaňou vankúš môže dať svojich blízkych čistého relaxáciu .Dáva najviac pohodlné vaňa vankúš na každú príležitosť napr. narodeniny, deň matiek, kolaudačné párty alebo svadby atď.

Anti-bakteriálne M esh Materiál

Naše anti-bakteriálne oka materiálu umožňuje priepustnosť vody a vzduchu. To umožňuje rýchle sušenie, odolná voči plesniam.

Protišmyková Podložka

Vaňa mat je non-sklzu, vytvoriť bezpečné tesnenie pre všetky vaňa povrchu, tak nie je šanca, vankúš pošmyknutia počas kúpeľa skúsenosti. Krk vankúš hodí každý vaňou.

Užite Si Relaxačný Kúpeľ

Na posilnenie neck roll pôsobí ako kolíska pre krk a ramená umožňuje zdravé relaxačný kúpeľ. Vankúš je vyrobený s Open-Air Vlákno dáva optimálnu hygienu s čistým umožňuje vetranie vzduchu a vlhkosti voľný tok.

Humanized Dizajn

Je ergonomicky sa hodí akýkoľvek vaňa a poskytujú maximálny komfort, ako je to možné, našu vysoko odolný materiál je rýchloschnúci, odolný proti zápachu a antibakteriálne tak toto kúpeľné vankúš vám umožní relaxovať počas celého vaňa skúsenosti.

Špecifikácie:

Typ: Kúpele Obliečky Na Vankúš

Materiál: Polyester

Farba: Biela

Množstvo: 1pcs

Veľkosť: 36*33*10 cm/14.17*12.99*3.93 v

Hmotnosť: 360 g/oz 12.69

Package:

1* 3D Oka Vaňa Vankúš

Štítky: bager pc, výšivky vankúš, horúce kúpele, nafúknuť spa, vankúš na opierku hlavy, mamilos prísavkou, pre kúpeľ a sauna, kúpeľňa vankúš, kúpeľňa ružová, vaňa
Funkcia Skladom
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Spa Obliečky Na Vankúš

Napísať recenziu

Vaňa Vankúš Mäkký Nepremokavé SPA opierky hlavy Vaňou Vankúš S Operadlom prísavky Krčný Vankúš Kúpeľňových Doplnkov

Vaňa Vankúš Mäkký Nepremokavé SPA opierky hlavy Vaňou Vankúš S Operadlom prísavky Krčný Vankúš Kúpeľňových Doplnkov

2 Recenzie
€53.25

HengFei Originálne auto accessorie pre Mitsubishi Lancer EX Opierkou box Centrálna lakťová opierka kryt Centrálny kryt kontajnera Pred nákupom Prosím, ak ste istí vzťahuje na vás modely áut ,Ďakujem ! Teplé pripomienky Vzhľadom na čierne kožené operadlo

1 Recenzie
€3.82

Názov produktu: Auto tlačidlo príslušenstvo Land Rover kľúča vozidla kryt Aurora Discovery 5 Shenxing Range Rover Sport Star žily tlačidlo shell kryt pracka Miesto Pôvodu: Guangdong, Čína Platné autá: vhodné pre autá Land Rover Platné model auta: vhodné

Súvisiace produkty