Najnovšie Dizajn Vlastné Prázdne Jersey Šortky, Košele Basketbal Jednotné Basketbal Jersey pre Tím Nosenie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.02

Môžete prispôsobiť všetko Poznámka: 1.Prosím, porovnať detail veľkosti s vy " pred vašim nákupom. 2.Položka farba môže veľmi mierne, ako je farba v rôznych druh počítačové monitory môže byť trochu iný. 3.Prosím, dovoľte 1-2cm odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

Ak ste agent alebo distribútora alebo predajcu vo vašej krajine,budete potrebovať veľké množstvo najlepšiu kvalitu prispôsobené futbalové dresy alebo basketbalové dresy,prosím neváhajte nás kontaktovať na www.projekt-psa.sk, alebo priamo požiadať o Whatsapp odpovieme hneď ako to bude možné.

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Normálne, budeme loď z objednávku do 48 hodín po platbe overenie, s výnimkou prípadov, počas víkendu a sviatkov. 2. Všetky poškodené predmety, mŕtvych na príchod nedostatok pohľadávky musí byť vykonaná do 24 hodín od doručenia alebo pohľadávku, môže byť zrušený.

1. Ak dostanete výrobok, ktorý je iný ako description môžete požiadať o priznanie alebo vrátenie peňazí, Ak sa rozhodnete vrátiť budeme mať nákladná

2. Ak sa vám nepáči produkt a chcete sa vrátiť, aby som afriad by ste mali platiť za prepravné poplatky, ak chcete odoslať ju späť.

1. Zaviazali sme sa k vašej úplnej spokojnosti. Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom www.projekt-psa.sk správy, ak existuje akékoľvek otázky. Budeme sa snažiť v našich silách, aby slove je 2. Ak ste spokojní, prosím, nám prospech zanechať 5 hviezdičiek postive spätnú väzbu po prijatí položky.

Štítky: jersey jordánsko, bayern mníchov, jersey nba, slávne model o, vlastný hokejový dres, baseball tričko, basketbal jersey, basketbal oblek, basketbalovú loptu, krátke ženy
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Textílie Typ JERSEY
Pohlavie MUŽI
Materiál Polyester
Pôvod CN(Pôvodu)
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Názov Značky Kawasaki
Položka Druh Dresy
Šport Typ Basketbal

Napísať recenziu

Najnovšie Dizajn Vlastné Prázdne Jersey Šortky, Košele Basketbal Jednotné Basketbal Jersey pre Tím Nosenie

Najnovšie Dizajn Vlastné Prázdne Jersey Šortky, Košele Basketbal Jednotné Basketbal Jersey pre Tím Nosenie

5 Recenzie
€2.55

Prosím vyberte si veľkosť podľa výšky. Veľkosť Informácií VEĽKOSŤ US VEĽKOSŤ CN výška Poprsie Rameno Dĺžka 2-3T 100# 90-100 CM 58 cm 22 cm 57cm 3-4t-taktné 110# 100-110 CM 60 cm 23 cm 61 cm 5-6T 120# 110-120 CM 62 cm 25 CM 65 cm 7-8T 130# 120-130 CM 64 cm 27 cm 69cm 9-10

0 Recenzie
€8.83

Upozornenie: Svetelné efekty farebný rozdiel je normálne Veľkosť chyba +-1cm je normálne Platby Kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a western union) . Platba bude dočasne v držbe www.projekt-psa.sk, a nebude prepustený,

Súvisiace produkty