Sexy bikiny 2020 tlač Denim U. S. Národnej vlajky Frenulum Zhromaždiť string bikiny nastaviť plavky ženy plavky biquini

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€12.18

€14.86

Ďakujem za váš príchod , budeme sa snažiť v našich silách, aby poskytovali kvalitné služby a ceny . Ak máte akékoľvek otázky ,prosím neváhajte nás kontaktovať na "obchodný manažér" alebo "E-mail", budeme repond, akonáhle je to možné .Dúfam, že u vychutnať svoj čas tu,ďakujeme ! Ak nemôžete pochopiť veľkosti, kontaktujte, Prosím, zákaznícky servis! Povedzte nám, prosím, vašu výšku a hmotnosť a pás, Môžeme vám pomôžu vybrať veľkosť.

1 * Bikini set (1 arriba 1 Abajo) S poprsie 90-100 cm pás 70cm hip 90-110 cm M prsia 90-100 cm pás 74 cm hip 90-110 cm L prsia 90-100 cm pás 78 cm hip 90-110 cm Čistá ručné meranie, tam sa chyby, chyby rozsah +-3 cm.

[O Color] Všetky obrázky sú prijaté v druhu, ale vzhľadom na rozdiely v osvetlení a displej zariadenia, môže byť mierne farebný rozdiel! Úplne neprijateľné, farba pro prosím, pozorne online nakupovanie!!! [O Size] Naše štandardné veľkosti sa odporúča použiť iba v súlade s osobitnými veľkosť, prosím, kupujúci seba opatrenie naopak, rozhodnutie v rukách kupujúceho, prosím, ďalšia dobrá veľkosť porovnanie meraní. [O Vracia] vrátením tovaru a späť kuriér veľkosť problému je kupujúci seba; Vráti kvality tovaru a späť kuriér je náš záväzok. [O spätnú väzbu] Vašu spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: americká vlajka plavky, vlajka plavky, bikini dizajn, bikini vlajka, bradavky punkcia, bikini gucci, bikini chanel, opal top, jean plavky, bikini jean
Podpora Typ Drôt Zadarmo
Číslo Modelu HY-633
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ Tlač
Štýl street style
Pás Nízky Pás
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Materiál Akryl
S Pad No
street style Sexy & Club
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Bikiny Nastaviť

Napísať recenziu

Sexy bikiny 2020 tlač Denim U. S. Národnej vlajky Frenulum Zhromaždiť string bikiny nastaviť plavky ženy plavky biquini

Sexy bikiny 2020 tlač Denim U. S. Národnej vlajky Frenulum Zhromaždiť string bikiny nastaviť plavky ženy plavky biquini

0 Recenzie
€10.35

Sľubujeme: všetky obrázky sú skutočné, streľba, farby a veľkosti sú na sklade, môžete si byť istí, kúpiť! Vaša podpora je hnacou silou pre naše dizajnu a výroby! Otázka:Ako môžem zaplatiť za môj nákup? Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:

1 Recenzie
€4.01

68791 Komodity Patria: Bikini Dva-Dielna Sada Produkt Pružnosť: Dobrá Pružnosť Produkt Značka: swimmart Výrobok Prísady: Čipka ( 100% Nylon), Obklady ( 90 %Polyester,10%spandex) Veľkosť produktu: Jedna Veľkosť (S,M,L,XL) Kvalita Produktu:

0 Recenzie
€4.13

Dobrý deň! Vitajte! Ženy Farebné Čalúnená Plavky, Plavky, Bikiny, Nastavte!! Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. Módny dizajn,100% Zbrusu Nový,vysoká kvalita! Farba: Ako na obrázku Veľkosť Grafu(cm/palce): Tam je 2-3%

Súvisiace produkty