360 Stupeň Rotácie Transparentné Multi-funkčný Gramofón, Úložný Box Priehľadný Rotujúce Prípade Kuchyňa

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.44

€7.56

360 Stupeň Rotácie Transparentné Multi-funkčný Gramofón, Úložný Box Priehľadný Rotujúce Prípade Kuchyňa

1. Ideálny Úložný Priestor: Každá veľkosť je o 13.8 cm / 35.1 cm priemer x o 3,5 palcový / 9 cm vysoká, praktická kuchyňa organizátor je ideálny pre ukladanie čajové vrecúška, cukor, káva kapsúl, soľ a korenie v kabíne prach, korenie, atď. Nie umývateľné v umývačke riadu.

2. Maximalizované Vhodný Úložný Priestor: Je možné použiť viackrát, v kuchyni, kuchyňa, domáca kancelária, kúpeľňa kabinetu, toaletný stolík a spálňa. To môže byť prispôsobené tak, aby korenia, korenia, fľaše, plechovky, nápoje, káva, pečenie potreby, občerstvenie, šampóny a kozmetické výrobky. Na otočná kontajnery môžu maximalizovať úložného priestoru, a to najmä v chladničkách a hlboké skrinky, kde tieto položky sú ťažké dosiahnuť, ale je ľahké na to zabudnúť.

3. Ľahké Dosiahnuť: 360° rotácia, v spodnej časti je vybavená nerezová oceľ guličkové ložisko, úložný box sa dá otáčať o 360° hladko, a je ľahké prijať položky, aj pokiaľ sú uložené na hornej polici. Okrem toho, jeho vysoké vonkajšie steny zabraňuje položky z skĺzla keď sa podnos otáča. Môžete úplne otočiť, pretože tento odolný organizátor môže ľahko otáčať bez zasiahla všetky prekážky.

4. Viditeľné Dizajn: viditeľné priehľadný plastový materiál je jednoduché pre každý organizátor vidieť obsah bez fumbling okolo. Kruhové dizajn umožňuje usporiadanie pohárov a malé položky úhľadne a nájsť polohu, ktorú chcete otočiť ľahko a rýchlo.

5. 100% sa nemusíte báť nakupovať, ak nie sú žiadne problémy, alebo nespĺňa vaše očakávania, máme pre vás najlepšie riešenie.

Špecifikácie:

Názov: Otočná Úložný Box

Materiál: PP

Veľkosť: o 13.8 cm /35.1 cm priemer x je asi 3,5 cm / výška 9 cm

Farba: transparentná

Balenie Zoznam:

1*Otočná Úložný Box

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: priehľadný kontajner skladovanie kuchyňa, archiver box kuchyňa, záznam polica, micro vave úložný box kuchyňa, technic gramofónu, úložný box kuchyňa kovov, dj gramofón, flexibilné kuchyňa úložné poličky, transparentné skladovanie kaviareň, skladovanie transparentné kuchyňa
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

360 Stupeň Rotácie Transparentné Multi-funkčný Gramofón, Úložný Box Priehľadný Rotujúce Prípade Kuchyňa

360 Stupeň Rotácie Transparentné Multi-funkčný Gramofón, Úložný Box Priehľadný Rotujúce Prípade Kuchyňa

0 Recenzie
€2.18

1PC Prenosné Tablety Pulverizer Praktické Tvorivé Drvenie Auta Rozdrvené Tabletky Drvič pre Nemocnice Domov Tablety Popis Jeho nôž z nerezovej ocele bez námahy prepláva prášky a tablety. Musí byť pre každú domácnosť. Cítiť jednoduché rezanie bez námahy vaše

0 Recenzie
€2.75

Popis: *Prísne výber potravín-triedy PP surovín, materiálov, bezpečných materiálov, viac zdravé používať. * Rôzne špecifikácie, zdarma kombinácia, silný praktickosti. *Delené skladovanie drobnosti, jednoduché klasifikácia, vhodné vybrať a miesto, elegantný

1 Recenzie
€16.22

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

Súvisiace produkty