Nedokončené bezhlavého elektrická gitara s telom a krku nevyfarbené s rosewood hmatníka so všetkými hardvéru BJ-388

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€166.08

nový most je možné použiť na gitaru.

ak potrebujete maľovať a fix na dokončenie gitaru,je potrebné pridať USD80. gitara z kupujúci objednávku show: gitara nemajú žiadne logo . môžeme používať návrh na gitaru vreteníka z vašej ochrannej známky! Správu môžete odoslať na nás!

Máme pekné pevné púzdro na gitaru. Cena nie je vrátane nákladov na prípad. Pls dajte mi vedieť, ak chcete loď gitara s pevným prípade, dáme vám najlepšiu cenu.

Prosím, pozrite sa na fotky z našich nástrojov veľmi opatrne a vy môžete získať ideálny položky . Pošleme na gitaru je to, čo môj obraz zobrazený.

Všetky moje gitary sú priamo z továrne, nízka cena, vysoká kvalita! A budeme kontrolovať každý gitara, než sme poslať ju veľmi, veľmi opatrne. Nechcem stratiť šancu, aby si to!

Sme vždy stáť za naše produkty, a bude sa snažiť uspokojiť každého kupujúceho. aby sme mohli lepšie slúžiť vašej žiadosti. Zvyčajne sme odpovedať na každý e-mail do 24 hodín.

JEMNÉ HUDOBNÉ Co.,Ltd je rozsiahly moderný podnik, ktorý je odborník v oblasti výskumu, výroby a predaja elektrických gitár a akustická gitara. takže môžeme ponúknuť vysoko kvalitný výrobok s konkurencieschopnú cenu

Naše gitara je top a farby, sme odoslanie položky, ako sú rovnaké asour zoznam picture show.Všetky moje výrobkov sú na 100% isté, ako

fotografie, to čo vidíte je to, čo dostanete !

o nás:

Ja som dodávateľ v Číne, viete, že v Číne pracovnej sily sú veľmi slávny, lacnejšie a je veľmi tvrdá, takže veľa slávnej Značky . sú vybrať Číne na výrobu základne, to je dôvod, prečo sa Čína môže mať toľko napodobňujú tieto položky len sú nadprodukcii, sa ++ . tak neváhajte dať, aby s nami .

Pretože neustále aktualizovať , sporadicky má malý nedostatok položky , povieme vám na prvý raz .

Platobné Detaily :

Paypal ; Kreditnej Karty, Banka Bankové Prevody; Western Union,

Prepravné Údaje :

Zvyčajne používame EMS na dodaní položky , po odoslať položku von , dáme sledovacie číslo na webe , môžete on-line sledovanie vášho položky . Dodacia doba : 5-7 pracovných dní !!

Balím každej objednávke veľmi opatrne, všetky okná dorazí bude chrániť v dobrom stave!!!! uistite sa, že sa dostanú vás v tip top stave .

Hard-case :

Táto gitara je predávajú bez obalu, ale budú bezpečne zabalené a odoslané v tvarovaná pena kontajner.

Ponúkame vysokú prípade a taška. Ak potrebujete tvrdé veci , viac 100 eur je potrebné

Návrat Politiky :

Ponúkneme vám plnú náhrady iba položky, ktoré ste obdržali, je odlišný od popis, vráťte ho do 3 dní po tom, ako dostanete to , a udržiavať ho v dobrom stave ! po prijatí položky, dám vám Plnú-Náhrady alebo výmeny ! a nebudeme vrátiť prepravné náklady . musíte sa obrátiť so mnou pred vrátiť vec späť .

Prosím, prečítajte si NÁVRAT POLITIKY pred vami, aby ho !

Len Vážnym záujemcom !!! ak máte akúkoľvek otázku,prosím, kontaktujte ma

Štítky: elektrické gitary, gitara gombík kovov, kvalitné elektrické gitary, bass electr, acoust gitara, fender yngwie malmsteen gitara, elektrická gitara auta, prs časť, nedokončené afanti gitara telo, electr gitara
Hmatníkom Materiál ROSEWOOD
String Winder Semi-zatvorené Gombík
Číslo Modelu BJ-388
Vyzdvihnutie Pasívne Uzavreté
Materiál Telesa MAHAGÓN
Vhodné pre Unisex
Zadné A Bočné Materiál MAHAGÓN
Názov Značky big john
Tón Pozícia 24
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Nedokončené bezhlavého elektrická gitara s telom a krku nevyfarbené s rosewood hmatníka so všetkými hardvéru BJ-388

Nedokončené bezhlavého elektrická gitara s telom a krku nevyfarbené s rosewood hmatníka so všetkými hardvéru BJ-388

1 Recenzie
€19.91

Pre ZTE Z787 Grand X Max LCD Displej + Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo Montáž Nové Package vrátane: 1.1 x digitalizátorom. lcd montáž 2.1 x T5 scritewdriver 3.1 x T6 skrutkovač 4.1 x otvorenie nástroje O čase Doručenia: Vašu

1 Recenzie
€45.88

Radi by sme stanoviť dlhodobú business reationship s vami a sme wil vždy ponúknuť najlepšie služby a konkurencieschopné ceny pre vás v našom všetky firmy. Poštovné A Balné 1 . môžeme loď položky do celého sveta.Mali sme boli odoslané na mnohých krajinách, napr.:

1 Recenzie
€37.87

Vitajte na nákupy, 5 veľkostiach: S,M, L,XL,XXL S, prsia 90 cm, dĺžka 100 cm, Rukáv dĺžka 46 cm M, prsia 94 cm, dĺžka 101cm,Rukáv dĺžka 47 cm L prsia 98cm, dĺžka 102cm, Rukáv dĺžka 48 cm XL, prsia 102cm, dĺžka 103cm, Rukáv dĺžka 49 cm XXL ,prsia 106 cm, dĺžka 104 cm,

0 Recenzie
€16.69

IDC-40 DIN lištu Namontovať Modul Rozhrania. IDC pin ihrisku 2.54 mm/0.1 muž hlavičky konektor. Ihrisko 5.08 mm skrutka svorkovnica. Din lištu pripojiteľný - pre šírku 35 / 32 / 15 mm koľajnice. Din mount prípade môžu prijať, okrem panel pre montáž použitie. Vysoká kvalita PCB

Súvisiace produkty