Roztomilý Kreslený plyšáka 25 cm Spánku Hračka Plyšový Slon, Tiger Fox Lev, Žirafa Opice Shar Pei Psa Mýval Leopard Darček Rásť

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.50

€12.75

Vitajte v našom obchode!

Prinesie vám šťastie a bezpečnosť je náš obchod je služba účel, prajem vám šťastný nakupovanie!

Roztomilý Kreslený Plyšáka Spánku Hračka Plyšový Slon, Tiger Fox Lev, Žirafa Opice Shar Pei Mýval Leopard Darček K Narodeninám Rásť

Funkcia:

Názov Produktu: Jungle Zvierat Brat Plyšové Hračky

Veľkosť produktu (cca.): 25*18 cm

Hmotnosť výrobku (cca): 124 g (mýval výška: 25 cm; žirafa, výška: 30 cm; pes výška: 23 cm; opice výška: 28 cm; slona, výška: 28 cm; líška, výška: 28 cm; lev výška: 32 cm; tiger výška: 28 cm)

Produkt materiál: PP bavlna

Vekové rozpätie: >3 rokov

Počet produktov: jeden kus

Poznámka:

1. Buďte opatrní pri otváraní obalu, aby sa zabránilo poškodenie výrobku.

2. Ak máte akékoľvek otázky, nás prosím kontaktujte v čase, odpovieme vám najneskôr do 12 hodín (ak ešte nie sme odpovedali ste v dobe vzhľadom na regionálne časový rozdiel, prosím, pochopili.)

Používanie produktu a funkcia:

Otvorte balík a odrezať štítku. Cartoon plyšové hračky má vlastnosti živé a krásne tvar, mäkké, nebojí lisovanie, pohodlné čistenie, silné dekorácie, vysoká bezpečnosť a široké uplatnenie. Preto, plyšové hračky sú dobrá voľba pre detské hračky, dekoratívne domy a darčeky ako darčeky!

1. Kliknite na tlačidlo Postupujte podľa pokynov na predajni. Obchod činnosti nechcem stratiť, sa stal obchod Nasledovníkov môže získať veľa kupóny a rôzne akcie, kúpiť výrobky majú šancu získať tajomstvo dar poslal obchode!

2. Podpora drop shipping. Vitajte viac podnikov na podporu kvality výrobkov tomto obchode pre viac ľudí!

3.Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

O Dopravu

1. Váš balíček bude normálne byť vydané do 3 dní. Ak existuje veľký počet objednávok, ktoré vznikli počas platforma je veľkého rozsahu, podpora, budeme pracovať aj nadčasy, aby vám poslal balíka. Zaručujeme, že vaša zásielka bude odoslaná do 7 dní. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase poslať správu vo vnútri stanice.

2. Podporujeme veľkoobchod. Ak množstvo je veľké, môžete kontaktovať zákaznícky servis vybrať výhodnejší spôsob dopravy pre vás, a vy môžete získať výhodnejšie ceny v rámci povoleného rozsahu.

3. Obchod sa v rôznych dopravných metódy, väčšina krajín doprava zadarmo. (Môžete skontrolovať balík cez "17track" keď balík je zaslaný)

4. Objednávky sú spracované včasné po zaplatení overenie.

5. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, Pls skontrolujte, či je vaša adresa sa musia zhodovať vaša adresa príjemcu.

6. Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť. Najmä počas prázdnin.

7. Ak ste nedostali vašu objednávku do 60 dní od zaplatenia, pls kontaktujte nás. Budeme sledovať lodné informácie a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

O Pracovných Hodín

1. Vzhľadom na regionálne časový rozdiel, my sa uistite, že budete odpovedať na vaše station list do 12 hodín. Ospravedlňujeme sa za zmenu.

2.Prevádzkové Hodiny: Peking: 9:00-12:00 13:30-18:00

Moskva: 04:00-07:00 08:30-13:00

New York: 20:00-23:00 00:30-05:00

Londýn: 03:00-06:00 07:30-12:00

O Spätnú Väzbu

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2. Pls kontaktujte nás po prvé, ak nie ste spokojní s položku kedy dostala, my vám ponúkneme uspokojivé riešenie pred zanechať akúkoľvek spätnú väzbu alebo spor, Vďaka za vaše milé pochopenie!

Štítky: útok na titan plyšové hračky, opice hračka, starožitný slon hračka, tlač tiger, opice mäkká hračka, bábika opice, animal crossing nový horizont plyšové, bábika fox, veľké mýval plyšový, fox hračka
Pohlavie Unisex
Lev výška 32 CM
Upozornenie No
Žirafa, výška 30 cm
Náplň PP Bavlna
Názov Značky Brozebra
Pes výška 23 cm
Položka Druh Zvieratá
Mýval výška 25 cm
Druh Plyšové/Nano Bábika
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Tiger výška 28 cm
Funkcie Plnené & Plyšové
Číslo Modelu YLL00018
Formulár Genius
Opice výška 28 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Bavlna
Zvieratá Slon
Slon výška 28 cm
Tému TELEVÍZIA a Film Znak
Fox výška 28 cm

Napísať recenziu

Roztomilý Kreslený plyšáka 25 cm Spánku Hračka Plyšový Slon, Tiger Fox Lev, Žirafa Opice Shar Pei Psa Mýval Leopard Darček Rásť

Roztomilý Kreslený plyšáka 25 cm Spánku Hračka Plyšový Slon, Tiger Fox Lev, Žirafa Opice Shar Pei Psa Mýval Leopard Darček Rásť

7 Recenzie
€4.54

Avokádo zime krytý cartoon topánky roztomilé plyšové bavlnené papuče teplé non-slip mäkké dno zábavné kvalitné Dovolenku Dar Stav: 100% nový a vysoko kvalitný Materiál: mäkké plyšové a pp bavlna Veľkosť: jedna veľkosť Náš obchod ponúka dropshipping a veľkoobchod.Poskytujeme

0 Recenzie
€15.60

Prosím, venujte pozornosť veľkosti a prosím neočakávajte, že väčšiu veľkosť ako skutočné veci. Prosím, kupujte po viete, že veľkosť a dohodnúť sa na veľkosť a nedávajú záporná spätná väzba pre nás, keď vás očakávať viac, vo veľkostiach. About Product

1 Recenzie
€12.30

Veľký Ľadový Medveď Plyšové Hračky Mäkké Cartoon Zvierat Roztomilý Medvedík Plnené Bábika Dlho Obliečky Na Vankúš Deti Vianočný Darček Vysokej Kvality 1. Veľkosť: 60 cm,75 cm,100 cm 2. Farba: Biela 3. Materiál: Vysoko kvalitná PP Bavlna 4. Balenie: 1 x Polar Bear

Súvisiace produkty