Logitech G102 Druhej Generácie Nový Upgrade RGB svetelný Efekt Herné Drôtová Mechanické Klávesnice

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€16.56

€20.20

SLEDOVANIE

Rozlíšenie: 200 - 8,000 dpi Nula vyhladenie/zrýchlenie/filtrovanie Max. zrýchlenie: >25 Max. rýchlosť: >200 IPS3

REAGOVAŤ

USB dátový formát: 16 bitov/os USB správa frekvencia: 1000 Hz (1ms) Mikroprocesor: 32-bit ARM

ODOLNOSŤ

Tlačidlami (Doľava / Doprava): 10 miliónov kliknutí PTFE Nohy: 250 kilometrov

SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY

SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY Windows 7 alebo novší macOS 10.11 alebo neskôr Chrome OSTM USB port, prístup na Internet pre Logitech Gaming Software (voliteľné)

FYZICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Výška: 116.6 mm Šírka: 62.15 mm Hĺbka: 38.2 mm Hmotnosť: 85 g myšou iba dĺžka Kábla: 2.10 m

INÉ FUNKCIE

Na palube pamäť: 1 profil LIGHTSYNC RGB: 1 zóna Non-pletená kábel Mechanické Tlačidlo Napínacieho Systému

GAMING-GRADE VÝKON

G102 správy 1000 krát za sekundu, 8x rýchlejšie než štandardné myší. To znamená, že keď myš je presunutý alebo klikli na obrazovke odpoveď je prakticky okamžitá.

KLASICKÝ DIZAJN

G102 je inšpirovaný klasický dizajn legendárnych Logitech G100S Hernej Myši. Milý hráčmi po celom svete a je obľúbený esports klady, je to klasický dizajn, ktorý sme re-navrhnutý a optimalizovaný zvnútra-von byť ľahké, odolné a pohodlné.

HERNÉ TRIEDY SENZOR

Hrať na svoj plný potenciál s myšou, ktorá ponúka 200 až na 8 000 DPI prináša neuveriteľnú presnosť sledovania rýchlosť a dôslednosť. Budete mať lepšiu kontrolu bez ohľadu na váš štýl gameplay1Advanced funkcie vyžadujú Logitech G HUB, k dispozícii na stiahnutie na logitechg.com/downloads

MECHANICKÉ TLAČIDLO NA NAPÍNANIE

Mechanické tlačidlo na napínanie používa kovové pružiny pomôcť udržať ľavého a pravého tlačidla myši prispôsobený tak, aby kliknite na tlačidlo, zníženie sily, ktorá je potrebná. V kombinácii s individuálnym ľavé a pravé tlačidlo, to zlepšuje konzistenciu a prináša výnimočné kliknite cítiť a reagovať na ne.

LIGHTSYNC RGB

LIGHTSYNC technológia poskytuje next-gen RGB osvetlenie, ktoré sa synchronizuje osvetlenie a herné profily s vaším obsahom. Prispôsobenie z celého spektra od 16.8 miliónov farieb a synchronizovať osvetlenie, animácie a efekty s inými Logitech G zariadení. Prispôsobiť sa to všetko rýchlo a ľahko pomocou Logitech G HUB.

ŠESŤ PROGRAMOVATEĽNÝCH TLAČIDIEL

Logitech G102 môžu byť použité priamo out-of-the-box, alebo môže byť plne nakonfigurované pomocou G HUB. Pokročilí používatelia môžu nakonfigurovať všetky 6 tlačidlá na zjednodušenie v hre akcie.

ON-THE-FLY DPI

On-the-fly DPI radenie vám umožňuje prepínať medzi dvoma citlivosť nastavenia kliknite na tlačidlo, z pixel-precízne 250 DPI zacielenie na rýchle 2,500 DPI pohybu. Použiť G HUB ak chcete prispôsobiť nastavenia DPI, aby sa zmestili svoj štýl hry. Tiež, DPI cyklistické umožňuje vybrať až z piatich DPI nastavenie, zatiaľ čo v hre.

G102 Gaming Mouse na PALUBE PAMÄŤ

Keď budete mať vaše G102 s vami, vaše vlastné nastavenia prichádzajú spolu. Uložením vašich preferencií na palube pamäte pomocou Logitech G HUB môžete ho použiť na inom POČÍTAČI bez nutnosti inštalácie softvéru alebo meniť vaše nastavenia.

Skutočný Produkt Foto

1.vzlietnuť na výrobku políčka(bez obalu) 2.pomocou bubliny balík na ochranu výrobku 3.po uskutočnenie objednávky a zašleme vám ju okamžite(Len ako foto)

Štítky: razer vioer ultimate, myš logitech wireless, logitech mx master 3 pokročilých, myš zuoya, lqs gaming mouse, myš razer, logitech, g305 logitech, myš logitech, slávne model d mínus
Názov Značky logitech
Počet Tlačidiel 6
Myš Rozhranie USB
Hmotnosť Výrobku 115g
Podpora Windows 10/8/7
Metóda Sledovania Optické
Hrubá hmotnosť 130g
Nastaviteľné rozlíšenie Štyri Úrovne
Package Áno
Typ Napájania Nabíjateľná
Optické Rozlíšenie 8000DPI
Typ Rozhrania USB
Druh Káblové
Model Logitech G102
Pôvod CN(Pôvodu)
Režim Prevádzky Opto-elektronické
Uvedenie na trh Apr-14
Séria G102IC Prodigy
riešenie napájania 8000
Ručné Orientácia Obe Ruky
Tlačidlo Život 10 miliónov krát
farba Čierna/Biela
Štýl Prst
Počet Valcov 1
Číslo Modelu G102
DPI 8000

Napísať recenziu

Logitech G102 Druhej Generácie Nový Upgrade RGB svetelný Efekt Herné Drôtová Mechanické Klávesnice

Logitech G102 Druhej Generácie Nový Upgrade RGB svetelný Efekt Herné Drôtová Mechanické Klávesnice

1 Recenzie
€45.90

Panel Nie je nutné inštalovať ovládače. v zásob 100% Originálne balenie Obsahuje: 1, K5923 Radič X1 2, USB bezdrôtovej hlavu X1 RF Bezdrôtový systém Windows 8 TouchPad Plným Windows 8 gesto ovládaním na non touch-screen systému alebo zariadenia Mini wireless 2,4

2 Recenzie
€18.34

Logitech gaming mouse G102 PRODIGY myš s Novými 8000 DPI myš logitech myš pre hráčov overwatch DOTA PUBG LOL Logitech 2020 Nový Príchod G102 Druhej Generácie Hernej Myši. Nový Upgrade, Streamer Účinnosť, Výkon, Inovácie.Vitajte na Nákup.

2 Recenzie
€9.21

Profesionálne V7 USB Káblové Makro Programovanie Myši 7 Tlačidiel Nastaviteľné 4800DPI Optical Mechanické Herných Myší LED Podsvietenie pre Počítač PC Gamer USB Káblové Makro Programovanie Myši Funkcie: - High-end značky makro definícia hernej myši pre herné

0 Recenzie
€39.05

Funkcie • Tvarované, prírodné (46.7 stupeň) svahu udržuje zápästia v neutrálnej handshake pozíciu, odstránenie mäkkých tkanív kompresie. • Rozšírenú pery pre malý prst poskytuje kompletnú podporu pre hladšie, väčšie svalové skupiny, hnutia. • Plne vybavený

Súvisiace produkty