LISFG Odomknutý Vysoká Kvalita základnej Dosky Mobilné Elektronické Panel Doske Pre LG K10 K430Y Logic Dosky S Android Systém

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€15.86

Vitajte v našom obchode,pls pozorne si prečítajte nižšie produkty podrobnosti pri zadaní objednávky,ďakujeme!

1.Doska je kompatibilný fo r LG K430Y .

2. Sme navrhol poslať na profesionálne obchod pre inštaláciu základnej dosky,sme nie je zodpovedná f alebo nesprávna montáž.

3. Doska je 100% Originálne a plné pracovné,bude testované pred lode von.

4. Ak chcete umiestniť bluk objednávky,prosím kontaktujte nás a požiadajte o citáty,dáme vám najlepšie veľkoobchodné ceny.

Produkt Displej

Upozornenie : Táto Doska nie je nič nové, ak kupujúci aktualizácie alebo inovácie na systém, čo vedie k doska nefunguje, nebudeme niesť zodpovednosť! Prosím kupujúci pochopiť! ak máte akékoľvek otázky,pls kontaktujte nás prvý ,ďakujeme!

Platby:

1.Akceptujeme platby cez www.projekt-psa.sk ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednávke predložiť.

3.Ak nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Sme v súčasnosti loď na celom svete countried. Okrem APO/francúzskej polynézie pomocou dôveryhodné tretie strany, kuriérske služby.

Ako dlho trvá, kým mi reveive objednávky?

Čas potrebný na získanie vašej objednávky je závislá od 2 faktorov:spôsob doručenia si vyberiete a objednávky plnenia obdobie.Vezmite prosím na vedomie, že robíme maximum, aby sme uistite, že ste získali vašu objednávku načas.Nižšie sú odhadované časové horizonty.

2.Spôsob doručenia

Nižšie sú naše partnerstvo logistické spoločnosti a predpokladaný čas rámy.Čas v tranzite, sa líši v závislosti od toho, kde sa nachádzate.

Spôsob Doručenia

Odhad Času

DHL

3~7 dní

FEDEX

3~7 dní

UPS

3~7 dní

EMS

8~12 dní

Supersaver (do 2 kg)Čína príspevok

20~30 dní

Supersaver (do 2 kg)HK príspevok

20~30 dní

O záruke:

1.Výrobky zdrojom sú najvyššej kvality,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím, kontaktujte náš Tím Služieb Zákazníkom .Hneď, ako je to možné.Sme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky.

2.Ak tovar, ktorý ste dostali, nie ako je popísané vyššie.Prosím informujte nás, a nám poslať späť do 3 dní pre vrátenie peňazí.Vrátime v lehote jedného týždňa od doručenia vrátiť tovar.

3. Ponúkame 3 mesiacov záruka na všetky naše produkty.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave (naše záručné nálepky,LCD screen protector,originál obale). Dôrazne advide našich zákazníkov na testovanie produktov prvé pred inštaláciou .Vrátenie bude platný len a vrátenie spracované PO tom, čo sme dostali vašu položky.

Vezmite prosím na vedomie, že follwing položky sú nonreturnable:

1). Používané Položky

2). Položky bez naše nálepky alebo originálnom balení

3). Položky, ktoré nie sú odosielané nás

Poznámka:Zákazník by mal znášať náklady na prepravu tovaru späť budeme platiť za poštovné pre preposielanie.

Iné predpisy:

Všetky zásielky sú odoslané do a z krajiny alebo regiónu musí prejednanie prvý.Zákazník je zodpovedný za všetky clá a dovozné dane,vrátane (ale nie limitied k )vedieť dovozné zákony a riešenie dane,sadzby,a položku záchvaty.Zákazník ciel a daní, sa líšia v každej krajine.

Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane.

Nie sme zodpovednosť za meškanie alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Ale pomôže vám sledovať balík, kým sa dostanete.

Spätná väzba:

1.Ak ste spokojní s našimi tovaru. Prosím, láskavo nechajte nám 5 hviezdičiek Pozitívnu spätnú Väzbu ,budeme veľmi ocenia za vašu podporu.

2.Ak ste nespokojní,prosíme, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu prvý a neváhajte a obráťte sa na nás na vaše otázky alebo nám pošlite e-mailom Budeme odpovedať v lehote 1 pracovný deň a v našich silách, aby vám po prijatí vašej e-mail.

Štítky: k3 lcd, hra logika, mobilný telefón lg q6, lg k430y, lg v10, analyz, logika pro, oukitel k3 screen protector, doogee x60l, puzdro lg k10
Druh Interné
Číslo Modelu Pre LG K10 K430Y
Frekvenčný Rozsah Pre LG K10 K430Y
Kvalita 100% Originál a Odomknutý
Produkt Situácie Na Sklade
Kompatibilné Značky LG
Kompatibilný Model Pre LG K10 K430Y
Názov Značky LISFG
Stav Rozobrať a Použiť
Pôvodné Miesto Shenzhen Guangdong, Čína(pevninská časť))

Napísať recenziu

LISFG Odomknutý Vysoká Kvalita základnej Dosky Mobilné Elektronické Panel Doske Pre LG K10 K430Y Logic Dosky S Android Systém

LISFG Odomknutý Vysoká Kvalita základnej Dosky Mobilné Elektronické Panel Doske Pre LG K10 K430Y Logic Dosky S Android Systém

0 Recenzie
€13.94

Nové CNC Nohy Strane Stánku Podporu Nohu Stojan na Motocykel Univerzálny Špecifikácia: Materiál: T6063 hliníkovej zliatiny / skrutku 304 nerezovej ocele Farba: Zlatá Používa: Moto Nohy Držiak Spôsob Inštalácie: Priama Inštalácia Funkcie: 100%

2 Recenzie
€40.66

Pre BlackBerry Kúpeľňou, LCD s rám Displeja Dotykový Displej Digitalizátorom. S montážou Rámu, Náhradné Diely doprava zadarmo+nástroje môžete si vybrať lcd s rámom, alebo bez rámu ak potrebujete pre blackberry kúpeľňou späť na bývanie , môžete kliknúť,

Súvisiace produkty