YMDK Prispôsobené 61 87 104 OEM ANSI Profil Hrubé PBT Keycap Pre Cherry MX Mechanické Spínače Herné Klávesnice (Len Keycap)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.45

€14.94

Package Zahrnuté

61 Možnosť Štandard ANSI 61 kľúčov + Sťahovák

87 Možnosť Štandard ANSI 87 kľúčov + Sťahovák

104 Možnosť Štandard ANSI 104 Kľúčov + Sťahovák

Len kľúčov v balení,Bez klávesnice Zahrnuté

Podrobnosti

Tento odkaz je len keycaps,č klávesnice zahrnuté.Na keycap nakladacie dosky je iba odfotiť,ktoré nie sú zahrnuté v predávajú balíka.Budeme balenia keycaps v našej krabičke.

Tento keycap set je OEM profil,vyššia ako Cherry profil.

Na keycap je vyrobená z odolného PBT materiál,hrúbka je cca 1,5 mm.Tlačené jeden vytlačený pomocou lasera leptané,takže nie je jasné, na tmavo šedá ako obraz zobrazený.Pls to pochopiť.

Náš obchod je otvorený keycap DIY služby.Ak budete mať záujem,neváhajte nás nechať správu.

Obraz na veľkosť veľké tlačidlá pre váš odkaz

Compatiability

To môže byť použitý pre väčšinu Cherry MX Gateron MX Kailh MX a všetky ostatné MX prepínače klávesnice.

Incompatiability

Ak medzerník je 6u 6.5 u 7u namiesto 6.25 u, to nemôže byť kompatibilný,ako niektoré HHKB Cosair Logitech .Môžete si objednať ďalšie kľúče potrebné.Budeme vyrábať špeciálne kompletný set pre nich čoskoro.

Niektoré staré Cherry klávesnice, ktorých Medzerník Capslock späť otvor je iný, nie je kompatibilný.Máme cherry 117 121 kľúčov vlastní špeciálnych Priestor a Capslock na ďalšie prepojenie.

Niektoré Costar stabilizátor klávesnice, ktorých medzerník môže byť click pre hrubé čiapky.Môžete upraviť drôt alebo rezané hrany z vnútorného medzerník.Toto je jednoduchý problém.Ak ste splnili tento problém,nechajte nám správu.Pomôžeme vám ho vyriešiť.

Po Službe

Ak niektoré klávesy chýbajú alebo sú rozdelené na ceste,nechajte nám správu,zašleme vám chýba alebo je zlomené tie čoskoro.Nestarajte sa o to a nenechávajte spätnú väzbu okamžite.

Štítky: cherry profil klávesnice, vlastné keycap, keychron k2 puzdro, klávesnica mechan, anime tlačidlo brošňa, modrá cherry mx, transparentné klávesa caps mechanické klávesnice, kawaii keycap, klávesnica keycap, keycap pbt
Štýl ŠTANDARD
Zápästie Podporu No
Názov Značky YMDK
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Číslo Modelu 104
Druh Káblové
Klávesnica Štandardná 104 Tlačidiel
Os Tela Značky MX
Package Áno
Aplikácia Notebook
Typ Rozhrania USB
Klávesnica plnej Veľkosti No
Prevádzka Štýl Mechanické
Jazyk angličtina

Napísať recenziu

YMDK Prispôsobené 61 87 104 OEM ANSI Profil Hrubé PBT Keycap Pre Cherry MX Mechanické Spínače Herné Klávesnice (Len Keycap)

YMDK Prispôsobené 61 87 104 OEM ANSI Profil Hrubé PBT Keycap Pre Cherry MX Mechanické Spínače Herné Klávesnice (Len Keycap)

0 Recenzie
€15.82

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Vlastnosti: Skvelé pre bežné kancelárske počítaču pomocou, tiež ideálny pre on-line hranie. Klávesnica: Závesné klávesnice dizajn pre pohodlné hranie a jednoduché čistenie. Farebné LED osvetlenie, ktoré riadený Scroll Lock. Na bývanie

0 Recenzie
€9.05

N5901 2.4 GHz Vzduchu Lietať Myš Mini Bezdrôtová Multimediálna Diaľkové Ovládanie Klávesnice s Trackball pre HTPC Android TV Box Popis: Kvalitný kompaktný dizajn: vstavaný Ovládanie Multimédií funkcia je ďalšia funkcia, ktorá umožňuje jednoduché použitie klávesnice

1 Recenzie
€44.98

Eagle Z-88 RGB LED podsvietený mechanické hra klávesnice plechu Outemu hnedé prepínače, 104 tlačidiel Anti-svätý obrázok QWERTY rozloženie NÁS Vlastnosti: 1. Hnedé prepínače. Prispôsobený mechanické spínače navrhnuté pre odolnosť, vnímavosť a odolnosť. Najlepšie

4 Recenzie
€5.34

Funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Množstvo:1pcs 92 kľúče, 2.4 GHz bezdrôtová Klávesnica s Touchpadom. Touchpad DPI nastaviteľné funkcie. Vstavaný vysoko citlivé inteligentný touchpad s 360-stupeň flip dizajn. Mini QWERTY

Súvisiace produkty