11pcs Detí Darček Kuchynské potreby na Pečenie Nástroje Dievčatá Variť Ružová Deti Souptoys Simulované Pečenie Oblek

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.62

€3.80

Funkcie:

1. Špeciálne určené pre deti: zástery a varenie nástroje sú špeciálne navrhnuté pre deti tak, že môžu pracovať nástroje ľahšie. Šéfkuchár klobúk s elastické kapely je vhodný aj pre viac detí. Rúra rukavice sú vybavené PP bavlnenej látky, aby sa zabránilo popáleniu.

2. Bezpečné a netoxické: tento kuchár oblek je vyrobený z textílie, PP bavlna, dreva a nerezovej ocele. Je to bezpečné, a non-jedovaté, veľmi vhodný pre deti na hranie. Všetko príslušenstvo, kuchár nastaviť sú bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.

3. Vzdelávacie hračky: deti môžu hrať úlohu predstiera, že kuchári, a zároveň pomáha mama a otec v kuchyni, umožňujú deťom, aby sa skúsenosti a objavovať záujem na varenie a kuchynské, naučiť sa vážiť potraviny a rešpektovať práce.

4. Ľahko sa čistí: tieto materiály môžu byť umyté, a rodičia môžu ľahko vyčistiť. Detské čiapky a zástery sú vyrobené z odolného materiálu a majú vystužené hrany, ktoré môžu byť hodený do práčky.

Popis:

1. Je to vhodný darček a ideálne pre DIY.

2. Môžete si kúpiť kuchár vyhovovali ako narodeninové darčeky alebo dovolenku darček pre dievčatká.

Špecifikácie:

Materiál: tkanina, PP bavlna, drevo, nerez

Farba: ružová

Aplikácia: deti

Zástera veľkosť: 52.5 cm*41.5 cm

Klobúk veľkosť: 18*25.5 cm

Rukavice veľkosti: 16.5*12.5 cm

Package Zahrnuté:

11pcs * detský kuchyňa pečenia dodávky

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: spp varenie, Darček K Narodeninám, muž pečenie, 0 pečenie, dlho stierky, ul varenie, Lesná Zelená, sólo varenie, kuchynský nástroj, darček st
Názov Značky PREUP
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

11pcs Detí Darček Kuchynské potreby na Pečenie Nástroje Dievčatá Variť Ružová Deti Souptoys Simulované Pečenie Oblek

11pcs Detí Darček Kuchynské potreby na Pečenie Nástroje Dievčatá Variť Ružová Deti Souptoys Simulované Pečenie Oblek

2 Recenzie
€9.21

Profesionálne V7 USB Káblové Makro Programovanie Myši 7 Tlačidiel Nastaviteľné 4800DPI Optical Mechanické Herných Myší LED Podsvietenie pre Počítač PC Gamer USB Káblové Makro Programovanie Myši Funkcie: - High-end značky makro definícia hernej myši pre herné

3 Recenzie
€2.85

body, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color:

1 Recenzie
€12.13

Som tem Meno:Anime plyšové hračky Veľkosť: cca 17 cm Materiál : Plyšové+PP bavlna Hmotnosť: cca 100 g/ks Balenie : PP sáčok Zásielky: Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky

Súvisiace produkty