Vyšívané čierne Európsky štýl Vankúš Domov Zdobia Vankúš Office Gauč Vankúš

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.30

€15.85

Veľkosť:45cmx45cm(asi 18 palcov x 18 palcov ) Materiál: posteľná Bielizeň :40%,Bavlna:30%,Polyester:30%

Plnka: Nie

neviditeľný zips dizajn. vymeniteľný a umývateľný Starostlivosť: Pranie v studenej vode pri jemnom cykle, alebo ručne. Nepoužívajte bielidlá.

Suché bytu alebo zavesiť na suché. Žehlička hore nohami na bavlna teploty s parou. Vezmite Prosím Na Vedomie: 1.Tam môže byť 1-2cm odchýlka existovať. 2. Vzor je len na prednej strane. 3.Mierne odchýlky vo farbe nie je možné, pretože obrázky majú tendenciu zmeniť farbu mierne.Kryt môže zmenšiť mierne. 4. prosím, umývanie tieto kryty sepapately z iných utierky materiálu. 5. Farba sa nemusí objaviť, ako presne ako v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory. Prosím, neváhajte ma kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky. Bol by som rád počul od vás!

Štítky: gitara obliečok, vankúš zamat mačka, čierna šípka vankúš, kustuv vankúš, vankúš prehrabať, nábytok hodiť, roztomilé mačka obliečok, logo vankúš, black red vankúš, čierna mačka vankúš
vzor TLAČENÉ
Použitie Auto
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Obyčajný
Tvar Námestie
Materiál Bielizeň / Bavlna
Technics ručné
Vzor Typ GEOMETRICKÉ
Číslo Modelu mačka vankúš

Napísať recenziu

Vyšívané čierne Európsky štýl Vankúš Domov Zdobia Vankúš Office Gauč Vankúš

Vyšívané čierne Európsky štýl Vankúš Domov Zdobia Vankúš Office Gauč Vankúš

2 Recenzie
€13.22

Boho Štýl Ručné Vankúš Plyšové Blue Diamond s Roztomilý Kruhu Marocký Farebné Vankúš 45x45cm/30x50cm Domov Dekoratívne Materiál: Bavlna/Ľan Vzor: Vyšívané, Handmade dizajn dekoratívne pokladňa vankúš (iba na jednej strane má Plyšové Vzor, na druhej strane je Farbou)

0 Recenzie
€1.78

Hrnú Vankúš Sofa Pás Hodiť Vankúš Domova Vankúš Špecifikácie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Ideálny pre miesto na pohovke, kaviareň, knižnica, kníhkupectvo, party, klub. Materiál: Hrnú Tvar:Štvorec Veľkosť:45X45cm Vymeniteľný

Súvisiace produkty