3,5 mm FM Vysielač Bezdrôtového Rádiového modulu Adaptér S Stavať v Nabíjateľná Batéria pre iPhone Car Kit MP3 Prehrávač Hudby FM Modulátora

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.34

2017 Nový Príchod Auto Príslušenstvo Bluetooth Handsfree LCD Display do Auta MP3 Prehrávač Hudby Bezdrôtový FM Modulátor Car Audio Rádio Adaptér S Diaľkovým ovládaním +BT +USB, SD, MMC +Doprava Zadarmo Auto Cigaretový Zapaľovač Nabíjačka pre iPhone 4 4s 5 5 6 Plus/Samsung/LG/Smartphones Modrým LCD Display do Auta MP3 Prehrávač, Podpora USB, SD, MMC U-Disk, FM vysielač

Mulit-jazyk môže byť voliteľný Bezdrôtový FM Modulátor Rádio Adaptér Digitálny Auto stereo mp3 prehrávač S Diaľkovým ovládaním Car Audio Prehrávač Audio Kábel Továreň na Priamy Predaj S Compesitive Cena & Vysokej Kvality ! 2017 Najnovšie Príchodom Horúcich Populárne USA Russina Španielsko, Brazília Doprava Zdarma na celom Svete

Popis:

Môžete počúvať svoje obľúbené skladby v aute s týmto multi-funkcia Auto MP3 Prehrávač, toto auto MP3 prehrávač môže urobiť váš výlet zaujímavejšie a relaxovať pri jazde. Sú s jeho kapacita, môžete stiahnuť toľko piesní, ako si, ako z vášho počítača, ktoré vám pomôžu relaxovať alebo sa zbaviť nudná čas. Jednoduchá inštalácia a skvelý výkon, môžete sa dostať viac, než ste zaplatili. Na čo čakáte?

Funkcia:

Podpora prehrávanie hudby, dokumentov na SD kartu alebo USB, potom vysielač auto audio prostredníctvom bezdrôtového systému. (Môžete použiť aj 3,5 mm audio kábel na pripojenie tohto zariadenia do vášho auta audio prehrávanie hudby namiesto použitia FM Prenos funkciu.)

Podporu pomocou technológie bluetooth môžete pripojiť svoj telefón, potom vysielač auto audio prostredníctvom bezdrôtového systému. (Môžete použiť aj 3,5 mm audio kábel na pripojenie tohto zariadenia do vášho auta audio prehrávanie hudby namiesto použitia FM Prenos funkciu.)

Podporu pomocou 3,5 mm audio kábel na pripojenie vášho telefónu, potom vysielač auto audio prostredníctvom bezdrôtového systému. (Môžete použiť aj 3,5 mm audio kábel na pripojenie tohto zariadenia do vášho auta audio prehrávanie hudby namiesto použitia FM Prenos funkciu.)

Vitajte v našom obchode! Dodávame mnoho výrobkov, vrátane počítače, príslušenstvo, telefóny, príslušenstvo, auto doplnky a Elektronika, atď.Vysoká kvalita, prijateľné ceny, vynikajúce služby zákazníkom, je náš cieľ,budeme sa snažiť v našich silách, aby slúžiť zákazníkom.Ďakujeme, že ste pre nakupovanie v našom Obchode!

1.Môžeme akceptovať len.

2. eCheck a iné čakajúce platby prostredníctvom sa bude konať, kým odpíše, ako podmienky.

3. Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od cenovej ponuky konca.Alebo neplatené spor bude podaná pre ukončenie aukcie. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky o platobných postupoch.

1.Položky sú zvyčajne dodávaný do 48 hodín po platbe bol vymazaný (Sat. & Sun. vylúčené).

2.Vezmite prosím na vedomie, že medzinárodná dodávka veľmi závisí od vášho miestne zvyky a miestneho poštovou službou.

3.Môžeme loď vašej objednávky len vaše potvrdené adresu. Vašu adresu a úplný názov sa musí zhodovať dodaciu adresu.

4.Medzinárodné Kupujúcich, vezmite Prosím Na Vedomie:kupujúci je zodpovedný za všetky príslušné dovozné clá a miestnych daní. Prosím potvrďte svoj ciel pred nákupom.

1.Naše položky prísť s jeden rok záruka.

2.Naša záruka nie je rozšírený na všetky výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené, alebo že nie sú za normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na kupujúci/užívateľ je časť.

3.Tento výrobok je dodávaný s 2 mesiacov Späť Peniaze alebo náhradný Zaručiť.

4.Ak položka je chybné v 2 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra poplatku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

5.Pre všetky vrátené výrobky, prosím, kontaktujte nás pre vrátenie adresu. Kupujúci sú zodpovední za platenie poštovného a balného pre výmenu a vrátenie peňazí. VŠETKY odpovede budú odoslané na váš e-mail, ak nechcete dostať odpoveď do 1-2 pracovných dní, pls skontrolovať Moje Správy v prípade, že váš poskytovateľ e-mailových služieb má príliš agresívne spam filterblocking 's e-maily. Pošlite nám e-mail ZNOVA.

1.Budete dostávať naše pozitívnu spätnú väzbu raz nám poskytnete isté.

2. Vaše lepšie pripomienky budú povzbudením pre nás ponúkať kvalitnejšie a lepšie služby aj v budúcnosti.

3.Ak nie ste s nimi spokojní, pred otvoriť akýkoľvek spor, alebo opustiť žiadne neutrálne alebo negatívne pripomienky, kontaktujte nás prosím najprv cez Položiť Otázku alebo prostredníctvom Kontaktu Predávajúceho. Vaše správy budú zodpovedané do 1-2 pracovných dní. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém k vašej spokojnosti.

Ostatní Zákazníci Tiež Kúpili:

Štítky: air band rádio súprava urob si sám, autorádio, bluetooth autorádio, toyota dvd prehrávač car, signstek fm vysielač, eincar honda, článková batéria recharg, fm modulátor, auto mp3 prehrávač, usb, passat auto rádio
Funkcie FM Vysielač pre Mobilné Telefóny, Tablet PC, MP3/ MP4 prehrávače
Názov Modelu EinCar
farba čierna
Displej Modrý LCD displej
Názov Značky Pupug
Veľkosť Displeja 1.5"
Jazyk OSD angličtina
Špeciálne Funkcie Auto cigareete ľahšie nabíjačku Smartphony
Druh Materiálu Plastové
Položka Hmotnosť 1kg
Moc Von W
Veľkosť Pamäte Počítača 0
Typ Produktu Súprava do auta fm vysielač, mp3 prehrávač
Rozlíšenie 0
Napätie 5V
Položka Veľkosť 1
Rádio Odpoveď Pásma gHz
Auto Maker Všetky autá
Štýl fm vysielač auto mp3 prehrávač
Podpora USB SD TF U-disk MMC
Hodí Univerzálny auto

Napísať recenziu

3,5 mm FM Vysielač Bezdrôtového Rádiového modulu Adaptér S Stavať v Nabíjateľná Batéria pre iPhone Car Kit MP3 Prehrávač Hudby FM Modulátora

3,5 mm FM Vysielač Bezdrôtového Rádiového modulu Adaptér S Stavať v Nabíjateľná Batéria pre iPhone Car Kit MP3 Prehrávač Hudby FM Modulátora

1 Recenzie
€3.65

Podrobnosti: * 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné * Pohodlné na nosenie, jednoduché použitie * Nízky-profil, flexibilné, zvuk vo vysokej kvalite a bolo by sotva všimli ostatní okolo vás * Extrémne odolný mikrofón, PTT môžete klip kdekoľvek *

1 Recenzie
€18.35

1. Vezmite prosím na vedomie, že ručné meranie bude mať chyba 2-4cm. dúfam, že ste pochopili. 2. Farba oblečenie sa môže líšiť od pôvodnej základných farieb vzhľadom na osvetlenie alebo displej, atď. Farba položiek sa vzťahujú na konkrétny produkt.

5 Recenzie
€2.82

SPOZNAJTE NAŠICH ROSE MEDVEĎ, KOMU A NA AKÉ PRÍLEŽITOSTI DAŤ ROSE MEDVEĎ? 1.PRE MILOVANÚ OSOBU Výročia, narodeniny, alebo bez konkrétneho dôvodu, len preto, aby niekto úsmev. 2.POTEŠIŤ VAŠICH BLÍZKYCH Mama alebo sestra - úplne všetci ocenia ako sladké a jemné znamení pozornosť.

1 Recenzie
€5.42

50/100/200pcs Potu v Podpazuší Podložky Dezodorant Absorbovať Vložky Potu Potenie Podpazuší Nálepky Anti Podpazušia Podložky pre Oblečenie Poznámka: Táto položka je 2 ks v jednom balení, takže dostanete 25/50/100pack=50/100/200pcs Pre mnoho ľudí, deodorant alebo

Súvisiace produkty