Kovové Káblové Slúchadlá Slúchadlá Do uší s Mikrofónom Športové Basy Slúchadlá Slúchadlá pre xiao iPhone huawei LG Slúchadlá

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.17

Otázka: môžeme použiť tieto telefónne číslo? Odpoveď:Áno, majú Zabudovaný mikrofón na drôt a funguje to skvele.

Otázka: Čo zariadení je kompatibilné s? Odpoveď:Slúchadlá kompatibilné s druhmi Médií, ktoré majú 3,5 mm Jack, ako Apple Zariadenia | Android Smartphone | Windows-Phone | MP3/MP4 Prehrávač | Prenosný Prehrávač Hudby (Diaľkové ovládanie nemôže pracovať pre niektoré MP3/MP4 Prehrávač)

Otázka: Funguje to pre Hifi Hudbu? Odpoveď:Áno,s Vysokou Kvalitou Vodiča a Vhodné Zvuk Komory, má dobrý zvuk, výkon.

Otázka: Čo je diaľkový? Odpoveď: vzdialenej odpovede telefónne hovory na Telefón. To môže pozastaviť/prehrať/preskočiť na hudbu. Vysoká zvuková kvalita za tú cenu. Pekné balenie. Vynikajúce basy, bez toho, aby jasnosť vokály. Ak máte záujem, neváhajte a mať vyskúšať.

FAQ

Otázka: Keď sa vám pošleme vaše objednávky? Odpoveď: Po prijatí vašej objednávky vám zašleme objednávku do 24 hodín. (Okrem sviatkov)

Otázka: Je náš výrobok originálne? A: Sme Langsdom úradný shop, sme zakladateľ Langsdom značky, máme vlastnú továreň, všetok tovar predávame v našom obchode sú pôvodné.

Otázka: O package Odpoveď: Budeme používať anti-vibračná balík v snahe zabezpečiť, že váš balík možno bezpečne doručené. Takže nemáte žiadne starosti.

Otázka: Ako dlho trvá, kým mi dostane balíček? Odpoveď: používame www.projekt-psa.sk Štandardná Doprava, sľúbil, že dodacia lehota je 15 až 30 dní, ak nechcete dostávať balík do 60 dní, dáme vám vrátenie peňazí alebo odoslať vašu objednávku znova. Vaše peniaze sú v bezpečí. Špeciálne krajinách ako je Brazília, Čile, sme sa zaviazali k dodacia doba je 15-60 dni.

Otázka: Čo ak som dostal výrobok, chyby alebo škody? Odpoveď: v Prípade, že dostanete výrobok, chyby alebo poškodenia, prosím, ihneď nás kontaktujte, my vám rýchlo reagovať a dať vám riešenie, môžete sa dostať náhradu alebo výmenu služieb.

Otázka: O záručný servis. A: i-7a má 12 mesiacov, záručný servis. Ak má problémy v priebehu 12 mesiacov (fyzické poškodenie), prosím, kontaktujte nás. Budeme reagovať rýchlo a vyriešiť váš problém.

Otázka: O spätnú väzbu. Odpoveď: Ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, dajte nám všetky 5 hviezdičiek. Ak máte akékoľvek otázky, prosím nezabudnite nám dať negatívnu spätnú väzbu. Prosím informujte nás, prosím, okamžite, dáme vám najlepšie služby a riešenia.

Štítky: hlava telefón drôt, qcy t1c, ninja xiao slúchadlá, lg tv, česť, koniec hlavovom, xioami band 3, earphon, microphon, ios slúchadlá
S Mikrofónom Áno
Funkcie S Mikrofónom
Zvukový štýl Stereo/SRS/Bass
Ovládanie Hlasitosti Áno
Funkcia pre Video Hry
Použitie pre slúchadlo pre iPhone xiao Samsung Huawei
Materiál Kovové Slúchadlá Slúchadlá
slúchadlá Slúchadlá pre Xiao Airpods Earpods fone de ouvido
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Komunikácia Káblové
Konektory 3,5 mm
Typ Magnetu Neodýmu
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Podpora Pamäťovej Karty No
Nepremokavé No
Vocalism Princíp Dynamický
Ovládacie Tlačidlo Áno
Konektor Typu Riadok Druh
Citlivosť 101dBdB
Počet Vodičov 2
Hlavné Funkcie Prehrávanie/Pozastavenie, predchádzajúce/nasledujúce skladieb, hlasitosť +/-
Číslo Modelu Langsdom M305
Názov Značky CHOTOG
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Podpora APLIKÁCIÍ No
Dĺžka Riadok 1,2 mm
Je bezdrôtové No
Priemer Vodiča 6 mm

Napísať recenziu

Kovové Káblové Slúchadlá Slúchadlá Do uší s Mikrofónom Športové Basy Slúchadlá Slúchadlá pre xiao iPhone huawei LG Slúchadlá

Kovové Káblové Slúchadlá Slúchadlá Do uší s Mikrofónom Športové Basy Slúchadlá Slúchadlá pre xiao iPhone huawei LG Slúchadlá

1 Recenzie
€2.73

QKZ CK9 Dual Pohybe Cievky Ťažké Basy HiFi Mikrofón In-ear Športové Slúchadlá Špecifikácie: Ergonomické in-ear slúchadiel, mäkké tip prináša pohodlné nosenie. Ucho sebe typu, nie je ľahké spadnúť, aj keď robíte cvičenie. Build-in mikrofón

1 Recenzie
€26.69

FANTECH HG11 Herné Káblové Slúchadlá 7.1 Priestorový Zvuk USB RGB Slúchadiel Na Počítači Headset Hráč Na PUBG LOL Prehrávač Attenion prosím: LED Svetlo funkcia môže fungovať len pri použití USB Konektor pre slúchadlá! Takže ak PS4 nemajú USB konektor,pri

0 Recenzie
€45.72

CCA CA16 Hybrid 1DD+7BA In-ear Slúchadlá Hudbu, Šport Beh slúchadlá s detašovaných 0,75 mm kolíkového kábla CCA C12 C16 C10 ZSX ZS10 PRO Špecifikácia: 1. Názov výrobku: Original CA16 In-ear Slúchadlá 2. Značka:CCA 3. Model: CA16 4. Slúchadlá typ: In-ear 5. Impedancia: 24 Ω 6.

Súvisiace produkty